Заместител на Виагра: Камагра гел капсули / KAMAGRA SOFTGEL CAPS от AJANTA

70,00 лв. 60,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Марка: Ajanta Pharma
  • Име: Камагра (Kamagra) гел капсули
  • Опаковка: 12 меки гел капсули х 100 мг
  • Категория: секс стимулант
  • Активно вещество: Силденафил ( Sildenafil citrate)

Заместител на Виагра: Камагра гел капсули – състав

Камагра – меки гел капсули е най-популярният заместител на Виагра. Известен е под името Sildenafil citrate (Силденафил) – което разкрива и химичния му състав. Приема се като секс стимулант и помага при проблеми с ерекцията.

Камагра работи на принципа на Виаграта, като някои мнения за Камагра сочат, че продуктът е по-ефективен и действа по-бързо от Виагра. Причината за добрия успех и високите резултати се основава на формата на освобождаване на химичното съединение. Под формата на гел капсули, продуктът започва да действа много бързо след прием. Ефектът му е много бърз, затова приемайте непосредствено преди секс.  

Заместителят на Виагра е съставен от силданефил. Силданафилът се предписва за лечение на еректилна дисфункция и при проблеми с белодробна артериална хипертония. При прием на той насочва притока на кръв към пениса и разширява кръвоносните съдове. След поява на ерекция, Камагра помага това състояние да продължи максимално дълго. 

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите заместителя на Виагра без рецепта с няколко клика – на добра цена. Камаграта се купува без рецепта, за разлика от Виаграта, която в някои държави трябва да се купи след предписание от специалист. Продуктът е подходящ за бодибилдъри, спортисти, фитнес фенове, които приемат анаболни стероиди и имат нужда от подкрепа.

Употреба на Камагра софт гел капсули (Заместител на Виагра) – прием, дозировка

Камагра софтгел са лесни за прием капсули, защото са меки. Много бързо могат да бъдат приети, перорално. Този заместител на Виагра действа много бързо и силно, като ерекцията може да продължи с часове.  

Приемайте Камагра 15-20 минути преди секс, за да бъде ефектът навременен. Взимайте по 1 капсула в рамките на 24 часа и не превишавайте тази доза! Не е препоръчително да експериментирате – една капсула е достатъчна. Камаграта е активна в организма ви много продължително, до цели 4-6 часа. Може да се купи и без рецепта.

Очакван ефект след прием на Камагра софтгел / Заместител на Виагра

Имайте предвид, че трябва да изпитват сексуална възбуда, за да има ефект от Камагра гел капсули. Ерекцията няма да дойде неканена, ако не сте се настроили предварително психически за полов акт. Добрата новина е, че в онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите бързо и лесно заместителя на Виагра, и то без рецепта. Поръчката на Камагра става онлайн само с няколко клика – на добра цена.

Противопоказания на Камагра софтгел капсули / Заместител на Виагра

Камагра не трябва да се комбинира с препарати съдържащи нитрати (примерно попърс / poppers), защото може да доведе до рязко спадане на кръвното и последващи проблеми. Също така, не приемайте, ако имате алергия към Виагра - това не е заместител на Виагра, който няма да ви причини алергията! Също, бъдете внимателни ако имате сериозни сърдечно съдови заболявания – не се пренатоварвайте. Ако ерекцията ви продължава над 4 часа, моля, консултирайте със специалист незабавно и проверете дали всичко е наред.

Внимание: Имайте предвид, че макар, че алкохолът отпуска и предразполага за полов акт, той също и потиска влиянието на продукта. Консумирането на мазни храни преди секс също може да попречи да постигнете желаните резултати в леглото. 

Купи от онлайн магазина на Anabolic.bg заместителя на Виагра без рецепта. Купи Камагра сега онлайн с няколко клика – на добра цена.

Странични ефекти от Камагра софтгел капсули / Заместител на Виагра

Камагра софтгел капсули е един от секс стимулантите, които имат най-малко и най-рядко срещани странични ефекти. Сред страничните ефекти при прием на заместителя на Виагра се срещат: Раздразнен стомах, виене на свят, главоболие, зачервено лице, замъглено зрение или изразена чувствителност към ярка, директна светлина.

Онлайн магазинът на Anabolic.bg ви позволява да се сдобиете с Камагра софтгел капсули още сега, и то на добра цена. Изпробвайте оригиналният заместител на Виагра от Ajanta. Поръчайте го онлайн лесно и бързо, без рецепта.

Купи онлайн заместител на Виагра без рецепта от Anabolic.bg

Онлайн магазинът на Anabaolic.bg предлага Камагра – заместител на Виагра, който може да се закупи лесно. Продуктът се продава на добра, конкурента ниска цена. Поръчай онлайн с няколко клика – без нужда от рецепта. Уебсайтът на Anabolic.bg разполага и с възможност за бърза поръчка, без регистрация и с директно обаждане. 

Предлагаме този ефективен заместител на Виагра от един от най-добрите производители в света – Ajanta Pharma. Доказан произход и абсолютно оригинален продукт, при това на добра цена. Покупка без рецепта или предписание от лекар. И все пак, консултирайте се специалист, за да уточните намерението си да използвате продукта и да предвидите нежелани странични ефекти.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!