Winstrol 50 - East Pharmaceutical Labs - 10 ампули х 1mg

80,00 лв. 70,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
Winstrol 50 е един от най-популярните анаболни стероиди на пазара. Този стероид е разработен от Winthrop Laboratories в края на 50-те години на миналия век. Този мощен стероид е обявен за безопасен за употреба от хора от FDA. Това лекарство обикновено се продава като перорална стероидна таблетка, но също така е наличен и в инжекционен вид. Станозолол е оригиналното наименование на този стероид, а в течен вариант е известен като Винстрол. Той обикновено се използва като лекарство за повишаване на производителността сред спортистите и бодибилдърите. Обикновено се използва като лекарство за цикли на рязане, за да се загубят допълнителни телесни мазнини. Това мощно лекарство се използва и за лечение на наследствен ангиоедем и анемия.
 
Винстрол е един от добре познатите анаболни стероиди, който се консумира орално и помага за загуба на мазнини освен това помага за постигане на силна физика. Това лекарство има способността да намалява количеството на свързващия половите хормони глобулин. Намаляването на свързващия половия хормон глобулин е необходимо, тъй като по-високото ниво на този хормон прави всички останали стероиди безполезни.
 
Винстрол е широко приемлив за културистите по време на фазата на рязане, тъй като по това време тренировките с тежести са по-малко трудни, докато за продължителността на фазите на напълняване е неприемлив, тъй като през този период тежките тежести с общо натоварване могат да доведат до проблеми със ставите. Той има способността да увеличава нормалното производство на червени кръвни клетки в организма.
Това лекарство не е за тези, които очакват да получат мускули веднага и също така не е подходящо за пациенти, страдащи от сърдечни заболявания или други сериозни нарушения.
 

Предимства на Winstrol 50

 
Съществуват различни стероидни заместители, от които човек може да избира. В днешно време хората имат многобройни възможности за избор в сравнение с тези от по-ранни времена, когато са били налични само няколко варианта за получаване на добра физика. Winstrol 50 е такова име, което може да се чуе от повечето бодибилдъри за получаване на перфектна подкрепа по време на периода на рязане. Той може да ви помогне да постигнете целта си, особено ако положите сериозни усилия.
 
По време на цикъла на Winstrol 50 това лекарство помага на хората да увеличат мускулната си маса, да повишат издръжливостта си и да подобрят представянето си. Повечето от тези предимства се дължат на засиленото количество кислород, което циркулира в цялото тяло. Потребителите на това лекарство описват, че има редица леки андрогенни ефекти, което показва, че този стероид е малко по-безопасен за употреба и от жени.
 
Жените културисти или спортисти, които желаят да приемат Winstrol 50, се съветват да прилагат лекарството перорално и да избягват интравенозната му форма. Интравенозната форма на Winstrol 50 би могла да бъде изключително силна за жените според техния метаболизъм, което би могло да предизвика и дългосрочни анаболни странични ефекти. Тя може също така да се натрупва заедно с допълнителни свързани вещества за получаване на възможно най-добри резултати. Съществуват множество разнообразни категории стекове, които човек може да използва в полза на. Много от тях ще помогнат за увеличаване на мускулната маса, както и на силата до голяма степен, докато други ще помогнат за намаляване в същото време, като все още са в състояние да поддържат силата.
 

Дозировка

 

За изграждане на мускулна маса

Winstrol 50 обикновено не се избира за изграждане на маса, защото е изключително анаболен, както и много малко андрогенен, така че това е причината, че Winstrol 50 е по-подходящ за потентност заедно с рязане. Тъй като Winstrol 50 има способността значително да понижи глобулина, свързващ половите хормони, така че може да се използва в цикъл за напълняване, за да направи останалите хормони по-компетентни, да увеличи свободния тестостерон плюс дори да втвърди печалбите до по-силно ниво, но по-голямата част от обществеността ще намери различни стероиди, които да бъдат изгодни от Winstrol 50 в дългосрочен план.
 

За релеф

 
Той е изключително изгоден в цикъла на рязане в сравнение с този на цикъла на напълняване, освен това голям брой от персонала на фитнес залите го избират. Обикновено се предпочитат 50 mg за всеки ден в продължение на 6-8 седмици, а след това - усилване до 100 mg всеки ден. Поради способността му да втвърдява постиженията за повишаване на мощността се избира доза от 100 mg 10-14 дни преди състезания.
 

Странични ефекти

Излишъкът от всичко може да бъде фатален; същият е случаят с Winstrol 50. Ако човек не го прилага според предписаната доза или ако го започне без консултация с лекар, тогава на определен етап от лечението с Winstrol 50 могат да се развият сериозни и дори смъртоносни случаи на чернодробни нарушения. Трябва да се свържете с Вашия лекар възможно най-скоро, ако усетите някакво коремно безпокойство, светли изпражнения, тъмножълта на цвят урина, необичайно изтощение, гадене или повръщане, или промяна в цвета на кожата. Това може да са ненавременни символи на чернодробни проблеми.
 
В случай, че усетите някои от последващите сериозни странични ефекти, незабавно се свържете с Вашия лекар или потърсете спешна медицинска помощ:
    - Сложност в дишането; подуване на устните, езика или лицето
    - Разтягане на горните или долните крайници, особено на глезените
    - Постоянна или устойчива ерекция,
    - Увеличаване на гърдите при пациенти от мъжки пол
    - Задълбочаване на гласа, косопад, израстване на окосмяване по лицето, подуване на клитора или нередовен менструален цикъл
Възможно е да се появят и някои други нежелани реакции като:
    - Акне
    - Смущения по време на сън
    - По-слабо сексуално желание
    - Болка или главоболие
Всяко лекарство реагира по различен начин за всеки човек, подобно на вкуса на всеки индивид. Затова е добре да се възползвате от съветите на лекаря и да го информирате за всички Ваши медицински състояния, за да улесните решението му да се спре на дозата за Вас.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!