VIP стимулант сърце

7,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

VIP секс стимулант сърце

Вкусно шоколадово сърце, усилващо либидо и сексуално желание. То е създадено чрез съчетаване на черен шоколад, който е натурален антиоксидант, и сексуално стимулиращ билков коктейл. VIP стимулант повишава половата активност и издръжливост при мъжете и жените. Секс шоколадът е направен, за да могат и двамата партньори заедно да се наслаждават на изживяването. Шоколадовото сърчице е натурален афродизиак със силно и продължително действие. Комбинацията от шоколад и билки е предназначена да стимулира сетивата, за да разпали пламъка на Вашата страст. Доверете се на VIP, защото има безотказен ефект в стимулирането.

VIP стимулант сърце за жени

Сърцето което е от 90% черен шоколад ще се хареса на дамите повече от всеки друг стимулант. То е под формата на вкусен десерт в порция от 20 грама, която не съдържа захар. Сладкият вкус е от растителни източници, така че дамите не трябва да се тревожат за диетат си. Това сладко изкушение е по-вкусно от хапче и има следните действия:

 • Стимулира желанието за полов акт;
 • Влагалището става по-чувствително вследствие на повишено кръвоснабдяване;
 • Удоволствието е по-силно при сексуална стимулация;
 • Овлажняването по време на любовната игра и половия акт се увеличава;
 • Повишава либидото и удоволствието по време на секс;

Подобрява кръвонапълването на влагалището.


VIP стимулант сърце за мъже

Комбинацията от гинко билоба, женшен и бабини зъби са билки, добре познати със свойството си да повишават нивата на тестостерон. Трите в мощна комбинация заедно с екстракт от други естествени афродизиаци, са в състояние да излекуват депресията и сексуалната дисфункция при мъжете. Шoколадов сек стимулнат VIP под формата на сърце е лесен за прием и постига:

 • Повишено желание за полов акт;
 • Удължава времето на ерекция;
 • Ерекцията е по-силна;
 • Повишава нивата на мъжкия хормон тестостерон в организма;
 • Стимулира производството на сперматозоиди;
 • Увеличава количеството на семенна течност;
 • Увеличава сексуалната мощ;

Позволява увеличен брой на сексуалните контакти.

VIP натурален секс стимулант шоколадово сърце

Приемайте едно доза от 20 грама, която е равна на едно шоколадово сърчице, преди планираният полов акт. Количеството е еднакво както за мъжете така и за жените. Действието настъпва след 30 - 40 минути. Нежелани странични ефекти не се наблюдава за това продуктът е безопасен. Рядко срещани странични ефекти могат да настъпят при потребители с непоносимост към някоя от съставките или некомпенсиран диабет.
Действието при мъжете се изразява с нахлуване на по-голямо количество кръв в пениса поради разширяване на кръвоносните съдове. Чувствителността се повишава, а удоволствието от половия акт е несравнимо. Продуктът има действие да предотвратява преждевременната еякулация.
Жените реагират по сходен начин. Клитора и влагалището се кръвоснабдяват по-обилно. От там чувствителността нараства, а усещането по време на секс е многократно по-силно. Дамите достигат до по-бърза възбуда и отделят повече секрет от влагалището.

Посетете нашата категория за още видове Секс стимуланти от магазин Anabolic.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!