Винстрол (Winstrol)

Характеристики и особености на Винстрол

Винстрол (Winstrol) е анаболен стероид, течен вариант на добре познатата Стромба (Станозолол). Този инжекционен разтвор се приема чрез мускулно инжектиране и помага за бързото качване на чиста мускулна маса.

Химическият състав на Винстрол е производен на дихидротестостерон, но с подобрени анаболни характеристики, които да отговарят на нуждите на трениращите. Впечатляващият му ефект за стимулиране на растежа на мускулите го прави един от най-търсените и купувани анаболни стероиди. Предлага се на различни цени спрямо произхода, качеството и количеството. В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да го закупите на добри цени.

Особености на Винстрол (инжекции):

 • Много висок анаболен ефект (стотици пъти по-висок от Тестостерона);
 • Бързо действие ;
 • Минимална андрогенна активност;
 • Не задържа вода в тялото, затова качвате чиста мускулна маса;
 • Не ароматизира в естроген;
 • Трябва да се инжектира внимателно, за да не изсуши ставите при предозиране;
 • Периодът на полуразпад трае до един ден.

Прочети още

В онлайн магазина на Anabolic.bg можете да закупите висококачествен Винстрол на добри цени. Разгледайте категорията и се запознайте с възможностите за онлайн поръчка или бърза поръчка по телефона.

 

История на Винстрол – произход

 

Първоначално химическото съединение се разпространява като лекарство по предписание. За първи път се произвежда през 1959 г. във Великобритания. Около 70-те години добива популярност на американския пазар като лекарство с рецепта. Първоначално Станозолол (Стромба) на хапчета става известно под формата Винстрол. Това е и причината двата препарата често да се назовават с едно и също име дори днес. Истината е, че независимо дали ще закупите Стромба или Винстрол, ефектът ще е почти еднакъв. Разликата е в състоянието на продукта – хапчета/таблетки или инжекция. Друг ключов фактор е цената.

В началото на своята история Винстрол се е използвал като лекарство при случаи, в които хората са имали проблем с качването на килограми. Продуктът подсилва апетита и стимулира мускулния растеж. Ефектите му са благоприятни срещу развитие на остеопороза, рак на гърдата, както и в комбинации за други терапевтични цели.

Днес Винстрол може да се закупи онлайн с няколко клика. Общодостъпен е, без нужда от рецепта. В сайта на Anabolic.bg имате възможност да закупите продукта с високо качество, от оригинални производители – на добри цени.

 

Ползи, действие/ефект при прием на Винстрол

 

Винстрол е предпочитан от културистите заради уникалните ползи и измерими ефекти, които се забелязват при правилен прием. Част от ефектите, които ще забележите, включват:

 • Покачва мускулната маса;
 • Изразява на релефа и подчертава на мускулите;
 • Изгаря мазнините и не задържа вода;
 • Повишава издръжливостта и силата;
 • Намалява високия глобулин (който свързва половите хормони);

Препоръчва се да инжектирате стриктно спрямо програмата, която ви е подготвил вашия специалист. Не предозирайте и бъдете отговорни към здравето си. Разгледайте категориите в онлайн магазина на Anabolic.bg, за да изберете точните за вас продукти за качване на мускулн маса и изчистване на релеф. 

Купи Винстрол онлайн на достъпни цени, които отговарят на своето високо качество. 

 

Цикъл с Винстрол – дозировка, прием и комбинации

 

Правилният курс с Винстрол (на инжекции) е индивидуален според целите, които гоните. Дозировката и цикълът в комбинации с други препарати зависи от начина ви на живот, честота на тренировките, здравословното състояние, силата ви и други фактори. 

 

 • Курс, прием: Широко разпространен е периодът на прием от 4-6 седмици. 
 • Дозировка: Популярна е дозировката между 30-75 мг. на ден.
 • Комбинации: Препоръчва се да комбинирате Винстрол с по-продължително действащи естери. Популярна е дозировката между 30-75 мг. на ден.
 • Честота на прием: Много трениращи споделят за ежедневно инжектиране, което им е донесло добри резултати.
 • Къде да инжектираме: Подходящи за инжектиране мускули са бицепсът, рамото, трицепсът. Преди да инжектирате, разклатете добре разтвора за инжекцията. 

 

Разгледайте Винстрол от Anabolic.bg. Сега имате възможност да закупите онлайн продукта на добри цени. Лесна поръчка, без формалности – по телефон или изцяло онлайн. Сигурна доставка и високо качество на продуктите.

В блог поста Винстрол - същност, действие/ефект и прием ще научите повече относно ефекта, дозировката, цикъл, излизане от цикъл, подходящи комбинации и друга важна информация за продукта.

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Винстрол

 

Страничните ефекти на Винстрол не са толкова много, колкото при повечето анаболни стероиди. Те включват сухотата в ставите, акне, косопад, повишен холестерол и други.

Предпазните мерки, които можете да вземете, са свързани с правилната дозировка, разумните комбинации за потискане на странични ефекти, както и стриктното следване на програма при излизане от цикъл.

Внимание! Винаги залагайте на продукти с доказан произход, които са наистина маркови. Така ще бъдете наясно със състава им. Anabolic.bg работи само с доказани марки, на които можете да имате доверие. Разгледайте онлайн магазина ни – там можете да закупите всичко необходимо за една завършена фитнес програма.

 

Купи Винстрол на добра цена от Anabolic.bg

 

Купи Винстрол на добра цена от Anabolic.bg само с няколко клика или се възползвай от опцията за бърза поръчка по телефона. Категорията разполага с много и различни продукти, подходящи за вашите фитнес нужди. Предлагаме маркови фитнес продукти от висок клас на добри цени. Високо качество и оригинални анаболни стероиди.

марки
Подреди по