Винстрол - същност, действие/ефект и прием

15 ноември 2020
Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Винстрол – информация за същност и състав

Винстрол (Winstrol) представлява течен вариант на анаболния стероид Стромба (Станозолол). Това е инжекционен разтвор, който като състав представлява производно на дихидротестостерон. Приема се чрез мускулно инжектиране.

Интересното е, че Винстрол не задържа вода. Характеризира се с изключително висок анаболен ефект. При продължителен прием може да изсуши ставите. Има бързо действие след инжектиране, но не бива да се приема прекалено често. Друга особеност е, че анаболното действие на Винстрол е в стотици пъти по-високо от това на Тестостерона. След инжектиране периодът на полуразпад в организма трае между 9-24 часа. Не ароматизира.

В онлайн магазина на Anabolic.bg можете да закупите висококачествен Винстрол на добри цени. Изпробвайте го и сами се убедете в действието му.

 

Действие / ефект при прием на Винстрол 

  • Покачва мускулната маса

Винстрол дава впечатляващи резултати при нужда от покачване на мускулна маса, благодарение на уникалните си свойства и състав. Тъй като не задържа вода, резултатът е чиста мускулна маса.

  • Изразява на релефа и подчертава на мускулите

 Особеното при този анаболен стероид е, че изчиства релефа и при правилни комбинации подпомага за ясно изразени мускули и вени.

  • Изгаря мазнините и не задържа вода

Винстрол помага за изгарянето на мазнините, така че когато сте в период на изчистване на релефа ще забележите отлични резултати. Освен това, премахва излишните течности от организма.

  • Повишава издръжливостта и силата

При правилен прием в организма настъпва прилив на енергия, който подтиква към по-голяма издръжливост и сила за изпълнение на тренировки. 

  • Намалява високия глобулин (който свързва половите хормони)

Чрез намаляване на количеството глобулин в организма имате възможност да комбинирате по-добре Винстрол с други стероиди. Така ще получите още по-видими ефекти в циклите за натрупване на мускулна маса и изчистване на релеф.

 

Начин на прием и дозировка на Винстрол

 

Препоръчителният прием обхваща период до 4-6 седмици, но не повече, защото при предозиране може да се появят нарушения във функционирането на черния дроб. Такъв курс на прием дава добър ефект, особено ако комбинирате Винстрол с по-продължително действащи естери. Популярна е дозировката между 30-75 мг. на ден.

Много трениращи споделят за ежедневен прием, при който инжектирането става на различни места. Подходящи мускули са бицепсът, рамото, трицепсът. Преди да инжектирате, разклатете добре дозата. Все пак, за да усетите пълният ефект от действието, ви съветваме да се консултирате със специалист, който да ви изготви индивидуална програма за прием и дозировка.

 

Цикъл с Винстрол за качване на мускулна маса и  изчистване на релеф – комбинации

 

Продължителността на цикъла с Винстрол зависи много от допълнителните препарати,  с които го комбинирате, както и спрямо целите, които сте си поставили. Както вече отбелязахме, Винстрол действа бързо, но не дълготрайно – затова е добре да се комбинира с естери с по-продължително действие. Следете за действието му, какъв ефект оказва на тялото му и регулирайте дозировката.

 

Цикъл с Винстрол за качване на мускулна маса – добри комбинации:

 

Можете да комбинирате с Тестостерон, който е по-силен андроген и минимизира генерацията на естроген. С тази комбинация ще качите чиста мускулна маса, без натрупване на вода. Това действие е от същинско значение за фитнес резултатите ви!

 

Цикъл с Винстрол за изчистване на релеф – добри комбинации:

 

За да изгорите мазнините и да изчистите релефа,  може да комбинирате с неароматизиращи андрогени като Тренболон или Примоболан. Очакваният резултат е ясно очертани и “напомпани” мускули.

Прочетете и статията ни на тема Програма за начинаещи атлети с Дианабол + Винстролза да научите повече за възможните действия от този цикъл.

 

Прием на Винстрол за жени

 

По принцип стероидните анаболи не се препоръчват за прием от жени. И все пак, тъй като Винстрол предизвиква сравнително малко странични ефекти, този инжекционен разтвор е популярен сред жените. За жените се препоръчва прием на дозировка на около 5-10 mg дневно в продължение на 4-6 седмици.

 

Винстрол или Станозолол (Стромба)?

 

Вероятно много трениращи се чудят дали да изберат Винстрол или Станозолол (Стромба). Истината е, че главната разлика между двете е в начина на прием – а не толкова в ефекта. Станозолол (Стромба) се приема под формата на таблетки/хапчета, докато Винстрол се инжектира в мускулите. Действието е практически еднакво.

 

Някои други характеристики, които ги отличават са:

  • Станозолол не е толкова ефективен, когато се приема самостоятелно;
  • Ако се приема самостоятелно, Винстрол изсушава ставите – внимавайте с дозировката;
  • В комбинация с точните препарати, Станозолол има потенциала да даде по-добри резултати;
  • Някои спортисти твърдят, че Винстрол прави релефа по-изразен, отколкото Станозолол;
  • Тъй като Винстрол е инжекционен разтвор е препоръчително да го приемате в по-малки дози.

И все пак крайният резултат зависи от цикъла на прием,  комбинациите, начина на живота, интензитета на тренировките и други странични фактори.

 

Излизане от цикъл с Винстрол

 

При излизане от цикъл с Винстрол не е задължително да приемате голямо количество антиестрогени. Не очаквайте и да задържате течности, тъй като както знаете, излишната течност се натрупва в тялото чрез естроген. 

Започнете с програма за излизане от цикъл с Винстрол на 3-ия ден след последната инжекция, за да нормализирате процесите в тялото си. Ако сте правили комбинации с други леки анаболни средства като Туринабол, Оксандролон и сродни в продължение на до 6 седмици, то може да  направите излизане от цикъл с Кломид и Трибулус. След по-тежките и дългосрочни цикли с Винстрол се препоръчва към приема да се добави и гонадотропин.

Не забравяйте, че излизането от цикъл с добра програма е отговорна задача, която е означение за правилното действие на вашия организъм

 

Странични ефекти от Винстрол

 

Винстрол не задържа вода и шансовете за поява на гинекомастия или оток са минимални. Възможно е да забележите засилено усещане за апетит по време на цикъл за качване на мускулна маса и прием в комбинации с други препарати. 

Винстрол е един от малкото стероиди, които не са толкова голям проблем за жените. Страничен ефект от приема му е сухотата в ставите, с която трябва да бъдете внимателни. Други възможни странични ефекти са омазняване на кожата, косопад, акне, повишен холестерол.

Винаги бъдете разумни с програмите си за цикъл и излизане от цикъл, без значение какви е крайната ви цел. Отговорността гарантира, че ще бъдете в добро здравословно състояние. Предозирането застрашава здравето ви. Спазвайте дозировките и следете как продуктът действа на тялото ви. Съветваме ви да си създадете програма на прием след консултация с професионалист, за да бъдете сигурни в действието на Винстрол.

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още