Vilitra / Вилитра - 60 mg (10 таблетки) - Варденафил

45,00 лв. 38,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
Вилитра 60 mg е ефективен медикамент, разработен с цел да се справи с еректилната дисфункция (импотентност) при мъже. Той съдържа активната съставка варденафил, която е широко прилагана при терапията на подобни заболявания. За закупуването на Вилитра 60 mg е необходимо лекарско предписание, а производителят на продукта е фирма Centurion Laboratories.
 

Употреба на Vilitra 60 Mg

 
Предназначен предимно за мъже, които се сблъскват с еректилна дисфункция (ЕД), Вилитра 60 mg предлага решение за широко разпространения проблем на импотентността. Това състояние се характеризира с затрудняване при постигане или поддържане на ерекция по време на полов акт.
 

Функции на лекарството

 
Активният компонент на Вилитра 60 mg, варденафил, действа като увеличава количеството на цикличния гуанозин монофосфат (cGMP) в организма. Тази реакция води до отпускане на гладката мускулатура около пениса, което на свой ред стимулира кръвообращението и спомага за постигането на ерекция.
 

Дозиране

 
Вилитра 60 mg е наличен в разнообразни концентрации, форми и потенции, като се изписва след консултация с лекар. Препоръчително е да се приема една таблетка дневно, около час преди планиран полов акт. Вилитра 60 е предназначен само за възрастни мъже, докато жените и децата не трябва да го използват. Винаги следвайте указанията на своя лекар и не превишавайте препоръчаната доза.
 

Как да постъпите при предозиране?

 
Предполага се, че Вилитра 60 се приема само при необходимост, затова рядко се случва предозиране. Ако въпреки това се стигне до такава ситуация, потърсете незабавна медицинска помощ.
 

Как да постъпите при пропусната доза?

 
Тъй като Вилитра 60 не е препарат за ежедневно приложение, вероятността за пропускане на доза е малка. Ако обаче е време за следващата доза, пропуснете пропуснатата и продължете със схемата на прием. Не увеличавайте количеството на таблетките, за да компенсирате пропуснатата доза.
 

Потенциални странични ефекти

 
Ако се приема правилно, Вилитра 60 mg рядко предизвиква нежелани реакции. Въпреки това неправилната употреба може да доведе до определени проблеми като замаяност, припадъци, хипотония (при комбиниране с нитрати) или болезнена ерекция, повръщане и болки в гърдите или гърба (при предозиране). Затова е съществено да се консултирате с лекар преди да започнете лечението с Вилитра 60 mg и да споделите всички подробности относно вашата медицинска история и текущите лекарства, които приемате.
 

Взаимодействие с други лекарства

 
Вилитра 60 mg може да има взаимодействие с някои лекарства като нитрати и сърдечни медикаменти.
 

Взаимодействие при заболявания

 
Вилитра 60 mg (варденафил) може да взаимодейства с някои заболявания, като сърдечно-съдови проблеми, нарушена функция на бъбреците, приапизъм (продължителна и болезнена ерекция), чернодробни заболявания и припадъци.
 

Съхранение

 
Съхранявайте Вилитра 60 mg на хладно, сухо и хигиенично място, като се уверите, че опаковката не е повредена или подменена преди да я закупите.
 

Превантивни мерки

 
Понеже Вилитра 60 mg е лекарство, изискващо рецепта, е важно да следвате указанията на лекаря и да не прекратявате или започвате лечението без неговото одобрение. Не комбинирайте Вилитра 60 с други хапчета за еректилна дисфункция (ЕД) и избягвайте съчетанието му с лекарства за сърдечни заболявания. Съхранявайте го на места, недостъпни за деца.
 
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!