Vidalista 40 mg ( 10 таблетки)

36,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

За Vidalista 40 mg

Таблетките Vidalista 40 mg обикновено се използват за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) или импотентност при мъжете. Активната съставка в това лекарство е тадалафил, който помага за постигане и поддържане на ерекция чрез увеличаване на притока на кръв към пениса. Видалиста 40 mg, заедно с други концентрации на Видалиста, се произвежда от Centurion Laboratories Private Limited.

Употреба на Vidalista 40 mg

Тази доза тадалафил от 40 mg е ефективна при лечението на различни състояния, като например:
 
Еректилна дисфункция (ЕД) - Трудности при постигане или поддържане на ерекция при мъжете.
Пулмонална артериална хипертония (ПАХ) - Специфичен вид високо кръвно налягане.
Доброкачествена простатна хиперплазия - Увеличена простатна жлеза.

Как действа Vidalista 40 mg?

Когато се приема, Видалиста 40 mg спомага за инхибиране на ензима фосфодиестераза тип 5 (PDE5), което води до увеличаване на цикличния гуанозин монофосфат (cGMP). Този процес предизвиква разширяване на кръвоносните съдове, което засилва притока на кръв към мъжките полови органи. В резултат на това се постига ерекция, когато мъжът е сексуално стимулиран.

Дозировка

Преди да използвате това лекарство, консултирайте се с Вашия лекар, който ще оцени здравословното Ви състояние и ще Ви предпише подходяща доза. Приемането на повече от една таблетка дневно може да доведе до предозиране. Следвайте инструкциите на Вашия лекар, за да предотвратите предозиране.
 
Таблетките Видалиста 40 mg са дъвчащи и трябва да се приемат 30 до 60 минути преди започване на сексуална активност.

Често задавани въпроси:

 
Как да приемам Видалиста  40 mg?
 
Таблетките Vidalista 40 mg са дъвчащи и трябва да се приемат поне 30 минути преди да се предприеме сексуална активност. От съществено значение е да спазвате инструкциите за дозиране, дадени от Вашия лекар.
 
 
Мога ли да приемам Vidalista 40 mg ежедневно?
 
Консултирайте се с Вашия доставчик на здравни услуги за подходящата доза и честота на употреба. Не приемайте повече от една таблетка дневно, за да избегнете предозиране.
 
 
Колко време е необходимо, за да подейства Vidalista 40 mg?
 
Vidalista 40 mg действа за около 30 до 60 минути. Уверете се, че приемате таблетката поне 30 минути преди да предприемете сексуална активност.
 
 
Мога ли да приемам Видалиста 40 mg с алкохол?
 
По принцип не се препоръчва смесването на Видалиста 40 mg с алкохол, тъй като това може да увеличи риска от нежелани реакции или да намали ефективността на лекарството.
 
 
Какви са възможните нежелани реакции на Vidalista 40 mg?
 
Някои често срещани нежелани реакции могат да включват главоболие, замаяност, стомашно разстройство, зачервяване и запушване на носа. Ако получите тежки нежелани реакции или алергична реакция, незабавно се свържете с Вашия лекар.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!