Цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила

251,00 лв. 160,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Анаболен цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила от онлайн магазина на Anabolic.bg:

Това е уникална комбинация за покачване на чиста мускулна маса, сила и подобряване релефа на мускулите. Този цикъл е предпочитан от мнозина атлети, заради добрите резултати и слабия риск от странични ефекти, любима комбинация при нежелание от излишни килограми или за подготовка за летния сезон.

Очакван ефект от анаболния цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила:

 

 • Покачване на чиста мускулна маса (3-5 кг)
 • Покачване на силата
 • Повишаване на издръжливостта
 • Подобряване на качеството на мускулатурата
 • Регулиране на хормоналните нива на тестостерон в тялото
 • Активиране на синтеза на полови хормони 
 • Стимулиране на сперматогенезата

 

Хубавото в този цикъл е, че резултатите се запазват за по-дълго време след приключване на цикъла. Комбинирането на тези три невероятни продукта ще осигури добро покачване на чиста мускулна маса с минимален риск от каквито и да било странични ефекти.

 

Действие и влияние от анаболния цикъл с Тестостерон + Мастерон + Стромба

 

Този лек цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила с Тестостерон (пропионат) + Мастерон (Дростанолон пропионат) + Стромба (винстрол на таблетки) е подходящ за начинаещи атлети, които не се притесняват от инжекции и търсят добри резултати без покачване на излишни килограми:

 • Тестостерон пропионат – един от най-добрите анаболни стероиди за покачване на мускулна маса сред инжекционните продукти!
 • Мастерон – Мастерон и Стромба са два силно анаболни, но слабо андрогенни препарата, които имат силен синергизъм.
 • Стромба  (Станозолол) – универсален анаболен стероид, който е подходящ за покачване на мускулната маса.
 • Прегнил – помага на тялото да произвежда повече хормони.

Мастерон и Стромба са два силно анаболни, но слабо андрогенни препарата, които имат силен синергизъм. Освен това те притежават свойството да държат високо ниво на свободен тестостерон в кръвта. Тези уникални характеристики на Мастерон и Стромба, в комбинация с Тестостерон, създава един страхотен цикъл за чиста мускулна маса и сила.

 

Мастерон, Стромба и Тестостерон пропионат – Честота на прием, продължителност и дозировка

 

Моля, обърнете внимание: Посоченият анаболен цикъл и примерни дози са САМО ПРИМЕРНИ и са основани на информацията, споделена в интернет от трениращите – във форуми, социални мрежи и сайтове за бодибилдинг. Преди да започнете анаболен цикъл е редно да се консултирате със специалист, който да ви изготви ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА. В противен случай рискувате здравето си. 

Традиционно е добре анаболен цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила да продължи средно около 5 седмици. След това, той трябва да бъде последван от терапия за възстановяване след прием на анаболни  стероиди – т.е. да включите Прегнил.

При този цикъл трябва да се обърнете към специалист, който да изготви специална индивидуална програма и препоръчителните дози за вас и честотата на приема. Можем да споделим кои са най-популярните дозировки според спортуващите. Много често Мастерон се приема в дози между 50-100 мг през ден. Тестостерон пропионат обикновено се приема около 100 мг на ден, за да регулира хормоналния баланс. Стромбата (Станозолол) е в по-малки количества, около 50 мг/ден. 

Тъй като са маслени, някои спортисти смесват Тестостеронът и Мастеронът могат в една спринцовка и си ги инжектират заедно. Стромбата, обаче, не я смесвайте! По възможност инжектирайте Стромбата внимателно и с помощта на познат, за да не се получават подутини.

Ако се подложите на добра ниско въглехидратна диета по време на този цикъл, може да очаквате страхотни резултати. Може да се радвате на релефна мускулатура и добре оформено тяло!

 

Примерна схема за Цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила: Мастерон + Стромба + Тестостерон пропионат

 

Седмица

Стромба

Тестостерон пропионат

Мастерон

1

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

2

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

3

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

4

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

5

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

6

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

7

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

8

50 мг / ден

100 мг / през ден

100 мг / през ден

 

* Отново напомняме, че посочената схема е само ПРИМЕРНА и подходяща за напреднали. Бъдете отговорни и се консултирайте със специалист, който да ви изготви индивидуална програма. Цикълът е важен – не го пренебрегвайте и не вредите на здравето си!

 

Излизане от анаболен цикъл с Мастерон, Стромба и Тестостерон пропионат

 

Традиционно излизането от стероиден цикъл е съпътствано от терапия за възстановяване – затова ви е нужен Прегнил. Обърнете се към специалист, който да ви изготви индивидуална програма. Прегнил най-често се приема на интервали през няколко дни в края на дълъг и наситен анаболен цикъл.

 

Странични ефекти от анаболния цикъл за покачване на мускулна маса

 

Стероидите в курса не са склонни към ароматизиране, което е добра новина за всички спортуващи. Като цяло, цикъла е подбран така, че да има най-малко странични ефекти. И все пак, такива има, особено ако спортуващият злоупотреби с дозите и честотата на прием:

 • Хормонални проблеми, ако не регулирате добре тестостерона
 • Проблеми с холестерола, ако не потиснете ефектите от Стромбата правилно
 • Сърдечно-съдови проблеми
 • Проблеми със ставите
 • Други...

 

Анаболни цикли за покачване на мускулна маса и сила от Anabolic.bg

 

Разгледайте останалите анаболни цикли, които Anabolic.bg предлага:

 

 

Ние от Anabolic.bg може да ви изготвим индивидуална стероидна схема/цикъл за всеки от вас. Свържете се с нас и ще ви помогнем! 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!