Цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила

251,00 лв. 160,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила се състои от:

 

Тестостерон (пропионат) - Мастерон  (Дростанолон пропионат) - Стромба (винстрол на таблетки) - Пренил (5000 UI) и е уникална комбинация за покачване на чиста мускулна маса, сила и подобряване релефа на мускулите. Този цикъл е предпочитан от мнозина атлети, заради добрите резултати и слабия риск от странични ефекти, любима комбинация при нежелание от излишни килограми или за подготовка за летния сезон.

 

Лек цикъл от Тестостерон, Мастерон и Стромба за начинаещи

 

Този лек цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила с Тестостерон (пропионат) + Мастерон (Дростанолон пропионат) + Стромба (винстрол на таблетки) е подходящ за начинаещи атлети, които не се притесняват от инжекции и търсят добри резултати без покачване на излишни килограми и ще се запазят резултатите за по-дълго време

Комбинирането на тези три невероятни продукта ще осигори добро покачване на чиста мускулна маса с минимален риск от каквито и да било странични ефекти. Тестостерона е един от най-добрите анаболни стероиди за покачване на мускулна маса сред инжекционните продукти!

 

Мастерон и Стромба са два силно анаболни, но слабо андрогенни препарата, които имат силен синергизъм.

 

Освен това те притежават свойството да държат високо ниво на свободен тестостерон в кръвта. Тези уникални характеристити на Мастерон и Стромба, в комбинация с Тестостерон, създава един страхотен цикъл за чиста мускулна маса и сила.

Ако се подложите на добра ниско въглехидратна диета по време на този цикъл, може да очаквате страхотни резултати. Може да се радвате на релефна мускулатура и добре оформено тяло!

С добър тренировачен режим и хранене според целта която искате да постигнете, този който до момента не са приемали анаболни стероиди ве възможно да покачат с до 5-7 кг чиста мускулна маса и много сила.

 

Производител: Omega meds

 

Разгледайте останалите анаболни цикли:

 

Анаболен цикъл за за начинаещи с Дианабол/Метан

Анаболен цикъл със стромба и метан

Анаболен цикъл за покачване на мускулна маса и релеф 

 

Ние от Anabolic.bg може да ви изготвим индивидуална стероидна схема/цикъл за всеки от вас.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Телефон за бърза поръчка