Цикъл със Стромба и Метан

234,00 лв. 200,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Информация за цикъл със стромба и метан за начинаещи:

 

Цикълът със Стромба и Метан има за цел покачване на чиста мускулна маса с минимален риск от поява на каквито и да било странични ефекти. Предназначен е за начинаещи в използването на анаболни стероиди и тези които не желаят да поставят  мускулни инжекции. За този цикъл с Метан и Винстрол на таблетки са подбрани едни от най-качествените анаболни препарати на фирмата EAST Pharmaceutical Labs (може и на друг пройзводител, по желание на клиента). Съобразно тяхната едини цена е формирана пакетна - намалена цена ! Разбира се, този цикъл може да се направи с Дианабол и стромба на много други производители.

 

Цикъл със Стромба и за покачване на чиста мускулна маса с нисък риск от поява на странични ефекти.

 

Метандиенона с доза от 30/40мг на ден няма да има силна ароматизация, поради което нежелани реакци на в организма са много малко вероятни. Успоредното приемане на Стромба с Данабол ще намали водната задръжка, която Дианабола би причинил, ако се използва самостоятелно или в комбинация с други задържащи продукти. В резултат на комбинацията ще се изгражда чиста мускулна маса и ще нараства силата многократно.

С този цикъл за начинаещи и с добър тренировачен процес и хранителен режим се гарантира покачване на средно 5-8 кг. чиста мускулна маса. С правилното изпълнение на след стероидната терапия и леко намаляване на интензивността в тренировките след като цикълът приключи, ще успеете да запазите придобитите резултати за голям период от време.

 

Цикълът със стромба и метан включва:

 

Стромба (Станозолол) 2бр.

Метан (Данабол) 2бр.

Прегнил 5000ui 1бр.

Кломифен цитрат 1бр.

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!