Цикъл с Дианабол / Метан за начинаещи.

104,00 лв. 100,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Информация за цкиъл с Дианабол/Метан за начинаещи

Цикъл за маса с Метан (Дианабол). Този цикъл е лек  и подходящ за начинаещи, с не много опит спортисти. Анаболен цикъл с Дианабол (метан) за покачване на мускулна маса и сила. За тези които до сега не са приемали анаболни стероиди може да повишат драстично мускулната маса и силата си след този (лек цикъл)

Като пример за цикъл с метан ние сме посочили Дианабол на производителя Esto Phrarmaceutical Labs

Като пример за цикъл с метан сме посочили препарата Дианабол на пройзводителя (Esto Phrarmaceutical Labs), съобразно това е формирана атрактивна цена. Разбира се този цикъл може да се направи с всички видове и производители метан.

Защо ви е необходим цикъла с Дианабол/Метан?

Всички активно спортуващи атлети,след първите 48 седмици изпадат в лек застой. Столи мек цикъл ще премине драстично тази граница и ще продължи да увеличава обема на мускулната си маса и сила. Ако тренирате правилно и целенасочено,спазвате посочената дозировка и си съставите подходящ хранителен режим, този цикъл с дианабол ще ви предостави маса от 6 до 10кг.

Разбира се, не всичко е чиста мускулна маса. Около 2 килограма ще качите от водна задръжка, но това е нормално за всички анаболни стероиди за покачване на маса. Важното е да запазите чистата маса от 3-7кг. мускулна маса. Трябва да спазвате цикъл, в края на който следва прием на кломифен

Той ще помогне бързо да възтановите ендрогените нива на тестостерон и ще предпази от загуба на мускулна маса и поява на странични ефекти.

Продукти и схема за прием на цикъла с Дианабол/Метан:

 

Разгледайте останалите анаболни цикли:

 

Анаболен цикъл със стромба и метан

Анаболен цикъл за покачване на мускулна маса и релеф

Анаболен цикъл за покачване на чиста мускулна маса и сила

 

Ние от Anabolic.bg може да ви изготвим индивидуална стероидна схема/цикъл за всеки от вас.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!