TurinoX Turinabol Malay Tiger

88,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

Туринабол на таблетки Turinox

Туринокс съдържа 100 таблетки по 10 mg. Това е анаболен стероид с достатъчна висока активност и анаболен андрогенен ефект. Той помага в краткосрочен план да увеличи темповете на сила, има силен анаболен ефект. Активна съставка: форхидротестостерон. Редовната употреба на препарата насърчава приръст на сила и чиста мускулна маса, без вода в обема на мускулите. Метаболитите на веществото се изчистват бързо от организма. Вижте и другите препарати от категория Туринабол в нашия сайт.

Оригинален туринабол

Можете да проверите автентичността на продуктите на Malay Tiger Ltd., ако чувствате, че в ръцете си имате един фалшив продукт. Днес на пазара е пълно с фалшификати и ние го знаем. Поради това, по този начин ние се защитаваме срещу фалшиви производители, които произвеждат имитации на Malay Tiger. Можете да проверите автентичността на продуктите в официалния сайт на производителя. Ако избирате между различни производители, Malay Tiger е един от лидерите в съотношение цена / качество, както е видно от многобройните мнения на опитни спортисти. Днес, една от основните страни, в които се произвежда този стероид е Малайзия. Лекарството се произвежда по технология, подобна на европейската. Въпреки това, Turinox цена е малко по-висока, но качеството е на много прилично ниво. Това го прави достъпен за всички видове спортисти, особено при начинаещите, които все още се колебаят кой продукт да закупят.

Прочети още за TurinoX

Turinabol: ефективен препарат на супер цена

Това е Малайзииски препарат, но активната му съставка форхидротестостерон, е създадена в източна Германия през 60-те години на миналия век от специалисти на фармацевтична компания VEB Jenafarm и той след това получава името си сред препаратите – Turinabol. Известно е, че създаването му се дължи на ръководството от ГДР, и е било тайно оръжие в социалистическата система в областта на спортните битки. Той е модерен, с мощна версия от лекарството, което германските спортисти, мъже, както и жени започват да използват още през 60-те години. В резултат на това на Олимпиадата в Мюнхен националния отбор на ГДР спечели второ място. Широкото използване на анаболи в тези години изиграха значителна роля в подготовката на източногерманските спортисти. За покачване на мускулна маса, това ще бъде един добър заместител на метандростенолон в комбинация с тестостерон или нандролон, за тези спортисти, които се нуждаят от висококачествени и силни мускули, а не с воднист обем.

Туринабол комбиниране с други анаболи

В рамките на подготовка за състезание в културизма, можете да го комбинирате със станозолол или тренболон, което е много подходящо за изгаряне на мазнини, без помощ на класическите добавки за изгаряне на мазнини Л-карнетин и др. Също така, тази комбинация позволява да се намали количеството на консумираните калории. Един добър резултат в покачване на мускулна маса дава комбинация с тестостерон пропионат и нандролон. Жените могат да го използват в по-малки дози съчетан също с оксандролон. Turinox за увеличение на силата и чистата мускулна маса, има и друга особеност: той увеличава мъжкото либидо. Тази функция се комбинира с това, че веществото значително не инхибира продукцията на тестостерон едновременно дава възможност да се приема лекарството в интервалите между циклите с тежки стероиди естествено в умерени дози.

TurinoX дозировка

Дневната доза за един спортист с тегло 80 кг е 20 мг (2 таблетки) и с увеличаване на теглото може да бъде променена до 50, а максималната – 75 мг. За бодибилдъри доза от таблетките трябва да бъде половината от нормалната доза на „метан“. За спортисти дозата трябва да бъде по-малко от 1,5 пъти, а при жените е 2-2,5 пъти по-малко. Приема може да бъде разделен на 2 фази сутрин и час и половина преди тренировка.

Turinox приложение

Благодарение на уникалната му способност да увеличава силата и стабилното качество на чиста мускулна маса. Turinox може да се счита за един от най-търсените стероиди, той подобрява резултатите на щангисти, културисти и атлети. В леката атлетика, употребата на лекарството значително подобрява резултатите в различни видове състезания, които са наблюдавани в най-високите темпове например в 400, 800 и 1500 м. Също така, резултатите показват значително подобрение на физическите способности на борци джудисти и самбисти. Щангисти го използват за подобряване на физическата сила без покачване на излишни килограми, дори и след като преустановят приема на лекарството. Въз основа на нашата преценка, много спортисти се насърчават да купуват Малайзииския turinabol вместо по-евтиния от Европа. Въпреки, че това е личен избор и решаването естествено е единствено от вас. В зависимост от целта, за която вие купувате Turinox, оптималното време за един цикъл е шест до осем седмици. Въпреки, че дозировката се предприема индивидуално действително страничните ефекти, са свързани с много ниска естрогенна активност. Туринабол не увеличава много обема на мускулната маса, но по мнението на много културисти, тя е много ефективна, като „релеф“, освен това, прираста на сила е доста по-голям, и се дава възможност да се премести в по-големи мащаби. Туринобол прави мускула корав и силен, но не и воднист.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!