Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон)

Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

Обща информация за Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон)

Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон) наричан още Turinabol или Tbol е популярен андрогенен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти. Използва се за растеж на мускулната маса, повишаване на физическата сила и издръжливост. Приема се орално – през устата.

Прочети още

Състав: По състав Туринабол (Turinabol) всъщност е производна форма на Дианабол. Приемът му не е съпътстван от висок риск от развитие на странични ефекти. 

 

Действие при прием на Туринабол

 

От гледна точка на действие Туринабол (Tbol) помага на организма като:

 • Задържа азот в тялото и стимулира качването на мускулна маса;
 • Стимулира синтеза на протеини и така възстановява мускулната маса;
 • Забързва производството на червени кръвни клетки и повишава издръжливостта на тялото;
 • Активен е в организма до 16 часа след прием

Освен това Turinabol не ароматизира, не задържа вода в организма и не причинява гинекомастия. В случай, че ви предстои допинг тест, имайте предвид, че Turinabol може да бъде открит в кръвта до 250 дни след последния прием.

 

Ефект на Туринабол / Turinabol

 

След като се запознахме с уникалния състав на Туринабол (Turinabol) е време да обърнем внимание на ефекта след прием на анаболния стероид. Причините да е толкова търсен се дължат на това, че:

 • Качва мускулна маса 

Растежът на мускулите става възможен чрез благоприятния ефект на Tbol върху червените кръвни клетки. Те се грижат тялото да има нужните количества кислород и хранителните вещества да достигнат до всяка нуждаеща се част от организма. 

 • Възстановява мускулите по-бързо

Ефектът на Tbol помага на тялото ви да се възстанови след тежки тренировки, като подхранва мускулите и ги възстановява.

 • Увеличава силата и издръжливостта

Туринабол (Tbol) дава ударна доза сила на организма и увеличава издръжливостта му. Така тренировките стават по-лесни, а по-тежките тежести – достъпни.

 • Изгаря мазнини

Когато сте в цикъл на изчистване Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон) ще ви помогне да се отървете от излишните мазнини. Комбинирайте го в правилна програма и наблюдавайте резултатите. След края на цикъла ще забележите, че мускулите ви изглеждат по-твърди и ясно очертани от преди.

Това са основните ефекти, които можете да очаквате при прием на Turinabol (Хлородехидрометилтестостерон).

 

Качване на мускулна маса с Туринабол – Прием и дозиране 

 

Вероятно се питате: Как да приемам Туринабол? В какви дози се приема Туринабол? Всъщност всеки организъм има нужда от индивидуална програма, създадена според неговите навици. Затова еднозначен отговор на въпросите ви няма. За начинаещи е популярна дневната доза на прием от 30 – 40 мг. По-опитните спортисти споделят, че приемат дози от 40 – 60 мг. на ден. Периодът на прием варира между 6 – 8 седмици. 

Имайте предвид, че начинаещите обикновено могат да приемат до 20 мг/дневно в продължение на 4-седмичен цикъл. По-напредналите приемат до 50 мг/дневно в продължение на 6 седмици. Turinabol (Хлородехидрометилтестостерон) трябва да се приема с мярка и по предназначение.

 

Резултати след прием на Туринабол

 

Вероятно се чудите какви резултати да очакваме при прием на Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон). Трениращите споделят, че се забелязвали покачване на мускулна маса s около 6 кг. Особено големи са резултатите по отношение на повече издръжливост и сила, където се забелязва постигане на много по-сериозни фитнес цели.

 

Примерна схема за прием на Туринабол

 

Приемът на анаболните стероиди винаги е различен за мъже и за жени заради разликите в организмите и страничните ефекти. Ето една примерна схема за прием на Туринабол:

 • Начинаещи потребители: 30-40 мг. на ден;
 • Напреднали потребители: 50-80 мг. на ден;
 • Професионални потребители: минимум 80-100 мг. на ден;
 • Жени : 5-10 мг. дневно.

Напомняме, че схемата е примерна. Колкото по-голяма доза приемате, толкова по-голям е шансът да развиете странични ефекти.

 

Цикъл и комбинации с Туринабол

 

Самостоятелният цикъл с Туринабол не е придружен от силно изразени ефекти, тъй като по състав анаболният стероид се води сравнително “лек”. Използва се главно в циклите за изчистване на мускулна маса, в периодите преди състезание.

Ако искате да увеличите мускулната маса или да я запазите, трябва да приемате Туринабол (Tbol) в комбинация със строг режим на хранене с ограничение на калориите. Опитът на трениращите е, че цикълът успява да предотврати разпадането на мускулите в тялото, дори ако целта вие да достигнете съотношение на телесните мазнини под 10%.

При прием Туринабол (Tbol) потиска SHBG – глобулинът, отговорен за свързването на половите хормони. Затова програмите включват цикъл в комбинация от други анаболни стероиди. Не ви съветваме да комбинирате Туринабол с други орални препарати, а по-добре мислете за комбинация с инжекционни стероиди.

 

Излизане от цикъл с Туринабол

 

Никога не пропускайте програмата след излизане от цикъл с Туринабол (Tbol). Макар че се води “лек”, този анаболен стероид е със силно действие на странични ефекти. След цикъла трябва да си възвърнете нормалния баланс на полови хормони, да възстановите либидото, холестерола, здравето на черния дроб. Както виждате, действието му е колкото положително, толкова и опасно за организма, ако неглижирате здравословното си състояние.

Най-често при излизане от цикъл с Туринабол (Tbol) трениращите приемат Летрозол – за блокиране на естроген и произвеждане на тестостерон. Също се приема Достинекс, който също възвръща баланса на тестостерон. 

Друга част от програмата след излизане от цикъл е приемът на Кломид и Тамоксифен. Вероятно сте забелязали, че тези антиестрогени са част от почти всяка фитнес програма. За да повишите отново либидото след Tbol и да блокирате действието на глобулина пък се препоръчва да приемате Провирон

Както виждате, подходящите средства за излизане от цикъл са много и правилната им комбинация е строго индивидуална и не е за пренебрегване.

 

Странични ефекти от Туринабол / Tbol

 

Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон) не е напълно безопасен и носи известни странични ефекти. При правилен прием можете да ги избегнете, но все пак трябва да бъдете информирани за тях. Сред страничните ефекти са поява на акне, косопад, сърдечно-съдови проблеми, повишава “лошия холестерол” и още. Освен това Turinabol (Tbol) потиска естествената генерация на тестостерон в тялото. Токсичен е и за черния дроб. Не се препоръчва приемът от жени, тъй като страничните ефекти за женския организъм са доста опасни. 

При жените е възможно да се появят следните странични ефекти – уголемяване на клитора, промени в гласа, проблемен месечен цикъл, засилено окосмяване по цялото тяло и още. Винаги се информирайте за страничните ефекти преди да приемете анаболен продукт. 

Разгледайте онлайн магазина на Anabolic.bg и поръчайте Туринабол на добра цена.

марки
Подреди по