Туринабол

Ефект на Туринабол

Потребителите употребяващи този стероид, най-често съобщават за много добри резултати свързани със сила и повишаване на качествената мускулна маса. T-bol се използва често като "начален скок" на цикъл. Туринабол е много универсален стероид и може да се използва ефективно както при цикли за горене на мазнини, така и при покачване на килограми и мускулна маса.

Turinabol също често се използва като "мост" между циклите.

Тук ниска доза от лекарството (10-15mg. дневно) ще бъде използвана между циклите, за да се потдържат предобитите резултати направени от предишния цикъл. T-bol е C-17 орален и следователно може да постави известно напрежение върху черния дроб.  Поради това се препоръчва потребителите да поддържат дози в разумни граници и да се опитват да ограничат цикъла на този стероид до не повече от 8 седмици в даден момент.

Обща информация и прием

Общите дози, използвани, биха били 20-40 мг на ден. С Приемането на Туринабол гарантирано ще получите придобиване на твърдо "нацепена" и суха мускулатура, изгаряне на излишните течности от мускулите ви, изграряне на мазнините и предобиване на физическа сила.

Комбиниране

Успешно се комбинира анаболни стероиди като: Болденон, Винстрол, Тренболон и Примоболан.

марки
Подреди по
Телефон за бърза поръчка