Туринабол (Хлородехидрометилтестостерон)

Туринабол за мускулна маса

 

Туринабол (Tbol), чието правилно наименование е Хлородехидрометилтестостерон, е андрогенен анаболен стероид. Той се приема през устата (орално), обикновено под формата на хапчета. Това е синтетичен препарат, който постига същите резултати, каквито се наблюдават при прием на тестостерон. Този орален стероид се използва за развитие и укрепване на мускулите и за повишаване на издръжливостта. Повечето от бодибилдърите, го намирам за доста полезен при постигане на своите физически цели.

Прочети още

Този анабол е разработен като средство за изграждане на мускулна маса при лежащо болни. Той със сигурност притежава свойствата, за които всеки културист копнее. Туринабол е производна форма на Дианабол, но не се ограничава само до това, че е по-слаба версия на по-популярния стероид . Той също има свои свойства и приложения. Като по-слаб препарат, рисковете за страничен ефект не са толкова сериозни и по-малко вероятни.

Действие на Туринабол

 

Туринабол има положителен ефект върху задържането на азот, синтеза на протеини, засилване на производството на червени кръвни клетки. Всичко тези свойства са от съществено значение за подобряване на анаболното състояние на Вашето тяло. Обикновено протеиновият синтез е основният компонент в изграждането на мускули. Този процес е отговорен за скоростта, с която клетките Ви изграждат протеини. По-голямата скорост, означава по-бързо и по-качествено възстановяване и изграждане на мускулна маса.

От друга страна, червените кръвни клетки са отговорни за снабдяването на тъканите с кислород чрез кръвта. Повишеният брой червени кръвни клетки означава по-стабилно снабдяване с кислород и хранителни вещества на различни части на тялото, повишаващи мускулната издръжливост. Това е причината много спортисти все още да предпочитат Туринабол пред други анаболни стероиди.

Ползи и ефекти на Туринабол

 

Употребата на Tbol, подобно на други стероиди, предоставя различни резултати в зависимост от начина, по който се използва. Ето какви са положителните ефекти:

 • Увеличаване на силата. Повечето потребители съобщават, че имат повишаване на сила, което им позволява да тренират дълги часове, както и да се състезават ефективно. Причината, поради която много спортисти не успяват да постигнат целите си, е липсата на достатъчно сили, за да проведат качествена състезателна подготовка. Ако приемате Turinabol правилно, можете да сте сигурни в увеличаването на силата.
 • Увеличаване на мускулната маса. При правилна дозировка и прилагане, препаратът постига увеличаване на мускулната маса до края на цикъла. Той повишава червените кръвни клетки, които снабдяват тъканите с хранителни вещества и кислород, като по този начин стимулира растежа на мускулите. От друга страна, помага за бързо възстановяване на мускулутарата, след интензивни тренировки.
 • Загуба на мазнини. Turinabol е един от най-добрите анаболи за изчистване и много културисти го предпочитат, за да се отърват от излишните мазнини. Той ограничава загубата на мускулна маса по време на изчистване, а също така прави мускулите да изглеждат твърди.
 • Увеличава задържането на азот. Това е един от малкото стероиди със способността да задържа азот в мускулите. Азотът е от съществено значение за повишаване на защитата и растежа на мускулите. Ето защо, когато използвате този стероид, можете да сте сигурни в натрупването на качествена мускулна маса.

Цикъл и комбиниране на Туринабол

 

Туринабол в действителност няма силно изразени ефекти, когато се използва самостоятелно. Причината за това е, защото е сравнително леко съединение, което може да понижи естествените нива на тестостерон при потребителите. В резултат на това, той се използва предимно по време на циклите за изчистване преди състезание. Това е чудесен препарат за увеличаване на силата и запазване на мускулната маса при ограничен прием на калории. Цикъл с Turinabol ще предотврати разпадането на мускулите в тялото, дори когато се опитвате да свалите телесните мазнини под 10% .

Туринабол е предпочитан за употреба най-вече с други анаоблни стероиди, поради способността му да потиска SHBG. Не е препоръчително комбинирането с други орални препарати. Вместо това, когато желаете да увеличите анаболизма, трябва да се добавят една или повече инжекционни стероида, а не други перорални. Достатъчна причина за това е, че резултатите са много по-добри от комбиниране на инжекционен с орален анаболен препарат.

Дозиране и прием на Туринабол

 

Пероралните цикли с Туринабол могат да включват прием, вариращи от 40 до 60 милиграма дневно в продължение на 6 до 8 седмици. Тези дози ще са достатъчни, за да имате стройна мускулатура, повишаване на сиалта, както и да заапзват мускулната маса при изчистване. Има няколко неща, които трябва да вземете предвид, когато става дума за дозировка. Повечето начинаещи могат да приемат около 20 милиграма веднъж дневно в продължение на четири седмичен цикъл. Един по-напреднал потребител може да приема до 50 милиграма на ден в продължение на шест седмици.

Съществуват различия в дозите за мъже и жени. Това е разбивка на препоръчителния прием, които обикновено се използват за Turinabol:

 • Начинаещо потребители: 30-40 мг. на ден;
 • Напреднали потребители: 50-80 мг. на ден;
 • Професионални потребители: минимум 80-100 мг. на ден;
 • Жени : 5-10 мг. дневно.

Реалната доза, която приемате, изцяло зависи от Вашата поносимост към този стероид. Трябва да знаете, че колкото по-висока е дозата, която приемате, толкова по-голяма е вероятността от развитието на странични ефекти.

Странични ефекти на Туринабол

 

Предозирането на Туринабол определено ще доведе до тежки странични ефекти. Понякога, дори когато приемате ниски дози, все още можете да изпитате нежелани реакции, тъй като човешките тела са сложни. Той може да работи за Вас, но не и за Вашия приятел, който използва същата доза. Ето някои от често срещаните нежелани реакции на препарата:

 1. Естрогенни
  Пероралният Turinabol няма никакви естрогенни странични ефекти, тъй като не ароматизира. Не причинява гинекомастия и не перизвиква задържане на излишна вода в организма. Това го прави отличен стероид за тези, които искат да избегнат високо кръвно налягане.
 2. Андрогенни
  Някои потребители се оплакват от появата на незначителни андрогенни странични ефекти като косопад, акне и плешивост при мъжете. При жените ефектите на Туринабол са по-видими, отколкото при мъжете. При тях се наблюдава вирилизация, която включва задълбочаване на гласа, уголемяване на клитора и растеж на космите по цялото тяло. В случай, че забележите някакви необичайни реакции, незабавно се свържете с Вашия лекар. Страничните ефекти също могат да бъдат контролирани, ако спрете цикъла си, преди ситуацията да се влоши.
 3. Сърдечно-съдови
  Tbol оказва значително влияние върху повишаването на LDL, което се нарича лош холестерол и понижаването на HLD, който е добър холестерол. Тези високи нива на лошия холестерол са рискови и могат да доведат до сърдечно-съдови заболявания. Ето защо, ако имате високи нива на холестерол, трябва да стоите далеч от този стероид.
 4. Тестостерон
  Този стероид вреди на естественото Ви производство на тестостерон, освен ако не го приемате заедно с екзогенен тестостерон. Въпреки това, след приключване на цикъла, тялото Ви ще продължи да произвежда тестостерон, макар и в ниски количества. Ниските нива на тестостерон могат да доведат до симптоми като физически проблеми, сексуални и понякога психични. Ето защо е препоръчително да преминете към терапия за излизане от цикъл.
 5. Хепатотоксичен
  Turinabol може да бъде токсичен за черния Ви дроб. Можете обаче да избегнете този проблем, като приемате препарата в ниски дози и редовно ходите на медицински преглед по време и след завършване на цикъла.
марки
Подреди по
Телефон за бърза поръчка