Turinabol EAST Pharmaceutical Labs

85,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: EAST Pharmaceutical Labs
  • Опаковка: 90 таблетки х 10mg
  • Фармацевтично наименование: Chlorodehydromethyl Testosterone

Turinabol на добра цена от East Pharmaceutical Lab

Turanabol на Европейската фирма EAST pharmaceutical labs (Trusted Nutrients) гарантира изключителни резултати. Туринабол може да се окачестви като производно на Дианабола/метан (Methandienone), но променената молекулна структура води до положителен баланс в характеристиките и действието му. Туринабол има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. 

Туринабол EAST действие

Действие: Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туринабол качването на мускулна маса няма да е така мощно като с метан, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира тялото. Тези предимства на Туринабол осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туринабол се различава от Дианабола единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туринабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като мекия Дианабол.

Turinabol 10 mg дозировка

Дозировка и прием: Оптималният прием na Turinabol (Chlorodehydromethyltestosterone) е до 50мг. дневно или до 5 таблетки на ден. За разлика от други продукти, Туринабол не натоварва бъбреци и отделителна система- ще установите по цвета на урината. Тurаnabol не води до задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 50 мг. Turanabol дневно в рамките на 6 до 8 седмици не причинява странични ефекти в организмя.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!