Туринабол (Turinabol) EAST Pharmaceutical Labs - 99 таблетки х 10mg

85,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Turinabol на добра цена от East Pharmaceutical Lab

 

Turanabol на Европейската фирма EAST pharmaceutical labs (Trusted Nutrients) гарантира изключителни резултати. Туринабол може да се окачестви като производно на Дианабола/метан (Methandienone), но променената молекулна структура води до положителен баланс в характеристиките и действието му. Туринабол има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. 

 

Туринабол EAST действие

 

Действие: Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туринабол качването на мускулна маса няма да е така мощно като с метан, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира тялото. Тези предимства на Туринабол осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туринабол се различава от Дианабола единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туринабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като мекия Дианабол.

 

Turinabol 10 mg дозировка

 

Дозировка и прием: Оптималният прием na Turinabol (Chlorodehydromethyltestosterone) е до 50мг. дневно или до 5 таблетки на ден. За разлика от други продукти, Туринабол не натоварва бъбреци и отделителна система- ще установите по цвета на урината. Тurаnabol не води до задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 50 мг. Turanabol дневно в рамките на 6 до 8 седмици не причинява странични ефекти в организма.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!