Turinabol Rapid (Туринабол Рапид) - Pharm-Tec - 50таб. х 10mg

37,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Количество в една опаковка: 50 таблетки по 10 mg

Turinabol Rapid на Pharm-Tec 

Turinabol Rapid на Pharm-Tec е с активно вещество 4-chlorodehydromethyltestosterone. Този анаболен стероид е известен още с прочутото името Орален Туринабол. Изключително качествен препарат със забележителни ефекти. Туринабол притежава силна анаболна и слаба андрогенна активност. Не се преобразува в естроген, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия, ако не се прекалява с приемът му.

Туринабол Рапид ефект

Turinabol Rapid на Pharm-Tec не е стероид, от който можете да очаквате огромен прираст на маса, но за сметка на това качеството на изградената мускулатура е забележително. Туринабол повишава чистата мускулна маса, плътността и силата на мускулите. Поради способността му да повишава значително спортните резултати се използва от културисти, трибойци, лекоатлети, плувци, боксьори и много др. Обичайната доза на този препарат е 30-40 mg дневно, за 6-8 седмици.

Туринабол и тестостерон

Туринабол може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други анаболни стероиди. В цикъл за чиста мускулна маса и сила се комбинира с Тестостерон Пропионат. А в цикъл за релеф се съчетава с Мастерон или Тренболон. Всяка кутия съдържа 50 таблетки по 10мг Туринабол (4-chlorodehydromethyltestosterone) на Pharm-Tec.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!