Туринабол (Turinabol) от HTP - 10 mg - 100 таблетки

65,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Туринабол от High Technological Pharmaceuticals (HTP) е орален анаболен стероид с активно вещество 4-Chlorodehydromethyltestosterone. Този продукт е известен със своите силни анаболни и слаби андрогенни свойства, което го прави предпочитан сред атлети и бодибилдъри. Туринабол не се преобразува в естроген, което означава, че не причинява задържане на вода или гинекомастия, като осигурява чиста мускулна маса и повишена физическа издръжливост.

 

Действие на Туринабол от HTP

 

Този анаболен стероид от HTP подобрява физическата сила, издръжливостта и развитието на чиста мускулна маса. Потребителите могат да очакват значително подобрение на мускулната твърдост и плътност, без риск от подуване или задържане на вода. Този продукт е идеален за цикли за релеф, когато основната цел е запазване на мускулната маса и намаляване на подкожните мазнини. Туринабол също така подобрява васкуларността и общото физическо състояние на атлетите, като помага за по-добри резултати в тренировките.

 

Прием и употреба

 

Препоръчителната дозировка за мъже варира между 40 и 80 мг дневно, като цикълът обикновено продължава от 6 до 8 седмици. За жени, дозировката е значително по-ниска, обикновено между 5 и 10 мг дневно. Важно е да се спазват препоръките за дозировка и продължителност на цикъла, за да се избегнат нежелани странични ефекти и да се осигури максимална ефективност.

 

Примерен прием за мъже:

  • Седмица 1-8: 40 мг/ден

Примерен прием за жени:

  • Седмица 1-5: 5 мг/ден

 

Противопоказания

 

Употребата на Туринабол е противопоказана при лица с предишни заболявания на черния дроб или сърдечно-съдови проблеми. Потребителите с високо кръвно налягане или повишени нива на холестерол трябва да бъдат особено внимателни и да се консултират с медицински специалист преди употреба. Препоръчва се също така редовно мониториране на чернодробните ензими и липидния профил по време на цикъла.

 

Възможни странични ефекти

 

Въпреки че Туринабол има минимални андрогенни ефекти, при високи дози може да повиши чернодробните ензими и да предизвика чернодробни проблеми. Други възможни странични ефекти включват намаляване на естественото производство на тестостерон, което може да доведе до намалена либидо и енергия. Някои потребители съобщават за кожни проблеми, като акне и омазняване на кожата. За жени, приемът на високи дози може да доведе до появата на мъжки вторични полови характеристики като задълбочаване на гласа и повишено окосмяване.

 

Цена и качество

 

Туринабол от HTP предлага оригинални продукти на достъпна цена, осигурявайки високо качество и ефективност. На пазара, продуктите на HTP са добре известни с тяхната чистота и точност на дозировката, което гарантира безопасността и резултатите за потребителите. В онлайн магазин Anabolic.bg можете да намерите този продукт, което осигурява лесен и достъпен начин за поръчка и доставка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!