Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

28 септември 2018
Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост. 

 

Очакван ефект от анаболен цикъл с Туринабол (соло прием)

 

Приемът на Туринабол е за покачване на сила и мускулна маса. Той е така предпочитан от спортистите, тъй като има следните ефекти:

 

 

 • Покачване на мускулна маса (с 4-7 кг.)
 • Увеличаване на силата и възможност за вдигане на повече тежести (с по 10-15 кг. повече)
 • Увеличаване на издръжливостта
 • По-бързо възстановяване след тренировка
 • Ускорено възстановяване на микротравмите на мускулните влакна
 • Намаляване на мастните отлагания при преработката им в енергия
 • Почти не задържа вода в организма

 

 

Това са само част от ефектите. Хубавото е, че Turinabol не ароматизира и не води до гинекомастия. 

 

Уточнение: Туринабол е модификация на Дианабол.  Други имена, под които можете да срещнете Turinabol са – Tbol, T-bol. Chlorodehydromethyltestosterone. Той представлява анаболен-андрогенен стероид.

 

Действие на Туринабол соло – ефект и влияние

 

Туринабол соло наистина оказва страхотен ефект, защото е много силен по състав. Той на практика представлява производна форма на Дианабол т.е. адаптиран вариант.

 

Ето и част от ефектите и действието на Туринабол, което да очаквате от соло приема в анаболен цикъл:

 

 • Видимо покачване на мускулна маса (до около 6 килограма е възможно да качите)
 • Изгаряне на мазнини, когато сте в цикъл за изчистване на релефа (много подходящ в периодите, в които влизате във форма преди състезание)
 • Повече сила и в пъти по-голяма издръжливост на тялото 
 • Възможност да вдигате повече тежести
 • Мускулите се възстановяват по-бързо след тренировка 

 

Както сами ще се убедите, влиянието върху тялото му е впечатляващо, а действието му е така добро, защото задържа азот в тялото и стимулира качването на мускулна маса. Освен това, той дава отскок на протеините и забързва производството на червени кръвни клетките в тялото. 

 

Стимулирането на тези процеси в човешкото тяло допринасят за цялостния ефект от соло приема. Щом започнете да приемате Туринабол в соло анаболен цикъл ще забележите че имате прилив на енергия за тренировки. Издръжливостта ви също ще се увеличи много сериозно.

 

Как се приема Туринабол в соло програма?

 

Туринабол се взима след хранене, като понякога се комбинира и с други продукти като Тамоксимед / Нолвадекс (Тамоксифен). По Време на цикъла е важно да пиете много вода, най-малко 2,5 литра на ден. Хранете се обилно и често. Вкарайте в диетата си много протеини. Хранете се поне по 4 пъти на ден.

 

Какво ви е нужно, за да започнете цикъла с Туринабол соло?

 

Нужен ви е качествен продукт, който да е с оригинален произход – препоръчваме ви да разгледате категорията висококачествени продукти Туринабол от Anabolic.bg, в която ще откриете представители от най-известните марки: Pharm-Tec, Balkan Pharmaceuticals, Bioniche Pharma, Malay Tiger, Biotech Labs, Omega Meds, EAST Pharmaceutical Labs и още. След края на соло цикъла приемайте Кломид / Кломифен цитрат

 

Дозировка и честота на прием на Туринабол (соло)

 

Най-добрият вариант за всяка програма с анаболни стероиди е да направите плавен преход: начална доза > плавно увеличаване на дозата > максималната доза, препоръчителна за вас > плавно намаляване на дозата > излизане от цикъл с терапия за след стероиден цикъл. Някои спортуващи започват от 20 мг. и постепенно увеличават с по 1 таблетка/седмица. Смята се, че дозата от 280 мг/седмица е абсолютно достатъчна за постигане на добри резултати (1 таблетка Туринабол обикновено е от 10 мг).

 

Не трябва сами да си увеличавате дозата над препоръчителната за вас – дори да го направите, това не значи че ще станете по-силни, а че може да си навлечете странични ефекти. Бъдете отговорни и информирани, съобразявайте се с тялото си и следете за неговите нужни.

 

Продължителност на цикъла с Туринабол


По въпроса с продължителността на село цикъла с Туринабол има разнородни мнения. Някои спортисти твърдят, че не трябва да се надвишават 9 седмици. Като среден и компромисен вариант се говори за цикъл на соло прием от 5 седмици – той се счита от мнозина за най-безопасен. Не ви съветваме да взимате прекалено дълго продукта, защото може да си навлечете неприятности и тялото ви да не реагира подобаващо.

 

Цикъл с Туринабол (соло) – примерна схема за прием и дози

 

Споделяме с вас примерна схема за прием и дози при цикъл за прием на Туринабол в соло анаболен цикъл. Както забелязвате, сме включили и Кломид като част от терапията за излизане от стероиден цикъл и внасяне на баланс в организма.

Седмица

Туринабол – соло

Кломид – терапия за излизане от стероиден цикъл

1

2 таблетки/ден

 

2

3 таблетки/ден

 

3

3 или 4 таблетки/ден

 

4

3 таблетки/ден

 

5

2 таблетки/ден

 

6

   

7

 

1 таблетка/ден (50 мг)

8

 

1 таблетка/ден (50 мг)

9

 

1 таблетка/ден (50 мг)

 

Моля, имайте предвид, че посоченият анаболен цикъл за начинаещи е САМО ПРИМЕРЕН и е основан на информацията, споделена в интернет от трениращите – във форуми, социални мрежи и сайтове за бодибилдинг. Преди да започнете анаболен цикъл е редно да се консултирате със специалист, който да ви изготви ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА. В противен случай рискувате здравето си. 

 

Излизане от стероиден цикъл: Терапия за възстановяване след анаболен цикъл с Туринабол – соло

 

След всеки анаболен цикъл е важно да предприемате следтренировъчна програма. Така ще възвърнете баланса в тялото си, особено по отношение на хормоните. Препоръчва се да приемете Кломид / Clomid, който възвръща естествените нива на тестостерон в тялото и стимулира работата на FSH – Фоликулостимулиращия хормон.

 

Не забравяйте, че ефективността на програмата с Трубинабол – соло зависи от следните фактори:

 

 • Произход и качество на продуктите
 • Дозировка и честота на прием
 • Активен начин на живот
 • Качествена храна
 • Интензитет на тренировките
 • Предишен опит с цикли с анаболни стероиди
 • Наличие на следтренировъчна програма (след анаболния цикъл)
 • Придружаващи заболявания и други съпътстващи фактори

 

Отново напомняме, че всеки един от гореизброените фактори има влияние върху резултатите от соло приема. Анаболният цикъл трябва да се комбинира с добър начин на живот, по-малко нерви, балансирана диета с много протеини, правилни тренировки и като цяло – добър ритъм на живот. Всеки един аспект от ежедневието ви оказва влияние на тялото ви, не го забравяйте!

 

Странични ефекти при цикъл с Туринабол – соло прием

 

Моля, бъдете отговорни и се консултирайте със специалист, който да направи правилната програма и цикъл за вас. За разлика от Methandienone, при преминаване на цикъл с Turanabol можете да забравите за странични ефекти като ароматизация, високо кръвно налягане,подкожни мазнини, акне и други. Появата им е изключително рядка!

 

Използвайте оригинални анаболни стероиди. Такива предлагаме в онлайн магазина на Anabolic.bg – доказан произход, високо качество, достъпни и ниски цени. В онлайн магазина ще откриете Туринабол и Кломид / Кломифен цитрат на най-добри цени. Закупи още сега с онлайн поръчка, поръчка без регистрация или по телефон. 

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още