Turinabol NEOX

95,00 лв. 70,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Turinabol таблетки NEOX

Туринабол (Turinabol) на НЕОКС  е име на оралният анаболен стероид 4-chlordehydromethyltestosterone. Съединението има добър анаболен ефект и слабо андрогенно действие. Информация и описание за Туринабола. След масовата му употреба от източно-германските спортисти в подготовки за олимпиади и световни първенства в много спортове, се разбира, че Туринабол е качествен и доста ефикасен препатарат. Поради неговата ефективност и липсата на странични ефекти, започва да се приема от културисти и фитнес трениращи като безопасно средство за подобряване на релефа и покачване на найстина чиста мускулна маса. В Anabolic.bg ще намерите редица препарати туринабол на отлични цени.

Туринабол 10 mg ефект

Туринабол се сравнява по ефект с Метан, а по действие с Стромба или Анавар. Макар и не съвсем вярно сравнение, защото с този анабол не се наблюдава рязко повишаване на масата и силата. Също така, при всеки индивид Turinabol действа различно, според мнението на повечето атлети. Всъщност препаратът наистина покачва силата (по-слабо от метандиенон) и слабо увеличава мускулната маса, но чисто, без мазнини и нежелани ефекти. Ако си представим че приемаме метан и не задържаме вода, може би нещата ще се уравновесят малко. Все пак трябва да се вземат под внимание слабите андрогенни свойства на Туринабол. Не ароматизира и не причинява водна задръжка, няма изразени нежелани реакции, има и по-ниска цена от анавара. Туринабол има меко действие. Той е силно анаболен и слабо андрогенен продукт, което е предпоставка за изграждане на по-качествена мускулна тъкан. Препарата няма свойството да се преобразува в естроген (процес наречен ароматизация), и затова не задържа вода както Methandienone. Туринаболът не потиска собственото (ендогенно) производство на тестостерон подобно на силно андрогенните анаболни стероиди. Той дори намалява глобулина свързващ половите хормони, което повишава свободният тестостерон в кръвта.

Прочети още за Turinabol NEOX

Туринабол таблетки изгодно

Ефекта на Туринабол е различен в зависимост от целите, начина на тренировки и хранителният режим. В зависимост от това, Turinabol може да е ефективен за орелефяване на мускулатурата или за покачване на мускулна маса, чисто и без мазнини. Покачването на тегло не е голямо, но мускулите качени с приемане на Туринабол NEOX се запазват за дълго време. Препарата се използва самостоятелно предимно от лекоатлети, жени и хора чувствителни към страничните ефекти проявявани от другите анаболни стероиди при комбинация.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!