Туринабол на Omega Meds (Turibol) - 100 табл. x 10 mg

65,00 лв. 55,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Опаковка: 100 табл. x 10 mg
  • Фармацевтично наименование: Turibol / Туринабол

Туринабол Omega Meds

Turibol може да се окачестви като производно на Данабола Метана, но променената молекулна структура води до положителни разлики в характеристиките и действието препарата. Туринаболът има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Данабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект което го прави много ефективен. Туринаболът има рейтинг 1 за андрогенни и 59 за анаболни свойства при 100 на тестостеронова база.

Действие на Турибол

Туринабол за мнозина се определя като най-доброто от комбинацията между Анавар (Oxandrolone) и МетандиенонТой е 17-алфа алкилиран стероид. С Туринабол качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено и постепенен. Не задържа вода и не ароматизира тялото. Тези предимства на Туринабола осигуряват повече от твърдия вид на мускулите, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускулна маса. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност, Туринаболът се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката. Именно 4-chloro заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране и задържане на вода. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия вариант на Дианабол”.

Дозировка и странични ефекти от Турибол

Оптималният прием е 30 до 40мг. дневно като при превишени дози става токсичен за черния дроб . Приемът му не води до ароматизация като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дневни дози. Две изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 30 мг. Туринабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква значителни странични ефекти. Не се препоръчва за жени.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!