TRENHEXAL-76 на MALAY TIGER

135,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

Информация за TRENHEXAL-76:

 

TRENHEXAL-76 е най-мощният анаболен стероид, който се предлага с продължително освобождаване, често използван предимно от спортисти и културисти. В допълнение към високата андрогенна ефективност има много висока анаболна сила. За разлика от други високоефективни препарати, TRENHELAX-76 не може да се превърне в естроген. Това води до минимално задържане на водата, което го прави подходящ за употреба предимно в периода преди конкурса. В комбинация с диета, ограничена от калории, богата на протеини, действието на продукта е по-ефективно. Резултатът е отлично възстановяване след тренировка, твърда до брутално плътна мускулна маса с висок венозен съдов вид. Също така има значително увеличаване на силата. Според наличната литература допинг потребителите приемат TRENHEXAL-76 заедно с PROPIONATE-100, STANOX-10, PROVINOX, NOLVANOX (поради честата поява на гикеномастия) и XANADROL.

ТЕНБОЛОН ХЕХАХИДРОБЕНЗИЛКАРБОНАТ ХИМИЧНОТО НАИМЕНОВАНИЕ: 17р-хидроксиестра-4,9,11-триен-3-он

  • ХАЛФ-ЖИВОТ: 14 дни
  • АНАБОЛЕН РЕЙТИНГ: 500
  • АНДРОГЕН РЕЙТИНГ: 500

 

Дозировка и прием на Тренхексал:

 

За начинаещи или тези, които са на път да приемат тренболон хексадробензилкарбонат за пръв път, препоръчваната доза е 300mg на седмица. Дозите за междинни потребители варират от 400 до 500mg  седмично. Дори опитни потребители приемат рядко високи дози. В такива случаи дозата се увеличава на 800-1000mg или повече на седмица (трябва да се отбележи, че 800-1000mg тренболон е еквивалентен на 4000-5000mg тестостерон). Всеки ползвател на тренболон трябва да се погрижи за достатъчно често използване на стабилни и стабилни нива на веществата в кръвта. Това означава, че в случая на хексадробензилкарбонатното производство тренболонът трябва да се приема поне веднъж или най-малко на всеки три дни. Препоръчва се при всяко третиране на тренболон е тестостерон да се използва и за поддържане на нормални физиологични функции на тестострерон.

Прочети още за TRENHEXAL-76 на MALAY TIGER

Характеристики на TRENHEXAL-76 на MALAY TIGER:

 

Тренболонът е буквално най-мощният анаболен стероид традиционно и на пазара. Когато говорим за тренболон, това е страх от непознатото, което има склонност да сплашва хората. Независимо от това, трябва да разберем, че анаболният стероид тренболон е предназначен за междинни и напреднали потребители и никога не трябва да се използва от начинаещи или при първото лечение. Тренболонът е анаболен стероид, който трябва да бъде уважаван. Това е вещество, което се свързва с нежелани реакции и рискове, които няма да открием в никакви други анаболни стероиди. Безотговорното и неправилно използване има потенциал да причини сериозни здравословни проблеми. Тренболонът е основно производство на нандролон с някои много значими различия в техните химични свойства и сила. Тренболонът и неговият родителски хормон нандролон принадлежат към категорията на анаболните стероиди, известни като 19-nor съединение или 19-NORS (кратко за 19-нортестостерон). Тъй като 19-а и анаболните стероиди се наричат стероиди, при всички други анаболни стероиди, включително тестостерон, този възглед не липсва. Това значително ще промени характеристиките на анаболния стероид. Тази липса на въглерод 19 е това, което прави 19-nor  съединението силно резистентно към ензима ароматаза. Такива модификации също са отговорни за гомята сила на андрогена и способността му да остане силно резистентна на метаболитното разграждане в тялото. Тези, които го използват, съобщават , че ефектите му върху развитието на силата са напълно съпоставими с такива средства като оксиметолон, метандинон, тестостерон, или дори по-мощен. Особеността на тренболон ацетатът също така е, че той увеличава метаболизма на мазнини, докато дори при подготовката за натрупване е възможно със своята "помощ" да се изграждат големи, силни и твърди мускули едновременно. 

 

Странични ефекти от употребата на Тренболон:

 

Както се случва, всяка изключително ефективна субстанция, преживаня от спортисти, също се характеризира с изключително негативни ефекти върху тялото. Ветеринарният тренболон ацетат не е изключение. В чужденстранната литература се споменава високата вредност на бъбреците - особено при продължително приложение или при по-високи дози. Класическа проява на неговото "действие" е силна кръвна цветна урина и болка в бъбреците. Когато се използва Trenbolone, трябва да се признае, че "твърдото" и уникалните странични ефекти са резултат от факта, че той е 19-или прогресивно съединение. Проучванията показват,че 19-а и анаболните стероиди са склонни са проявяват свързващ афинитет към прогестероновите рецептори в организма. Тренболонът има особено силен афинитет на свързван. Страничните ефекти на прогестоген са почни идентични с естрогенните странични ефекти и включват: тежко потискане на ендогенното производство на тестостерон, гинекомацтия и задържане на вода. Установено е, че активността на прогестогени е тясно свързана с активност на естроген в организма. Разбира се, има и проблеми с андрогенна природа - акне, главоболие и предполагаема огромна агресия и високо кръвно налягане, което може да се увеличи, защото съставът не причинява задържане на вода и сол.

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!