Trenbolone Acetate/Параболан на BIOTECH LABS

86,00 лв.
  • Марка: Biotech Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Главна Информация

Марка: BIOTECH LABS, CHINA
Име: TRENBOLONE ACETATE / Параболан
Категория: анаболен / андрогенен стероид на таблетки
Съдържание:кутия 50таб./25мг.


анаболни свойства: силни
андрогенни свойства: силни


Дозировка и прием
от 6 до 9 таблетки седмично


акне: Не
водна задръжка: Не
високо кръвно налягане: Не
чернодробна токсичност: Лека,Препоръчва се употребата на протектори за черния дроб.
Ароматизация: Не
Гинекомастия: Не
Понижена HPTA Функция:Не


Обща информация за Тренболон/Parabolan:

Този продукт си извоюва добро име в спортните и фитнес среди последните години. Активното вещество Тренболон е производно на Нандролона.
Trenbolone обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат, родственник на Дека-Дураболина. Тренболон е малко по-андрогенен от Деката и е отличен препарат за основен стероиден цикъл. Относително високите му андрогенни свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Може да бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие, че се приемат големи количества протеин.

 

Действие: Trenbolone acetate се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. Той не задържа вода като тестостерона или метандиенона. Тренболонът придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Тренболон притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.

 

Прием: Оптималната доза на Тренбо ацетат е от порядъка на 6 до 9 таблетки седмично като цикълът не бива да надвишава 8 седмици. Заради бързото си действие и сравнително кратък полуживот, седмичната доза ацетат се приема всеки ден по минимум една таблетка.


Странични ефекти: При прием на Тренболон ацетат не се наблюдава гинекомастия, само при употреба над 8 седмици. Рядко предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е изключение. Възможно е евентуално по-агресивно поведение на използващите го, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Трябва да се отбележи, че тренболонът е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!