Тренболон енантат

Купи онлайн Тренболон енантат на изгодни цени от Anabolic.bg

Тренболон енантат: Състав, характеристики и особености

Тренболон енантат (Trenbolone Enanthate) е анаболен стероид. Предлага се под формата на инжекционен разтвор от различни марки на пазара. Главното му преимущество за трениращите е при стероиден цикъл за релеф и натрупване на мускулна маса. Тренболон енантат е един от видовете Тренболон (наричан още “Параболан”).

Интересна особеност е, че инжекционният разтвор е с полуживот до 10 дни след прием. Също така съставът му го отличава с много силена андрогенен характер. При правилен прием е съпътстван от относително малко странични ефекти, които са характерни при прием на анаболни стероиди. 

Открийте Тренболон енантат на изгодни цени в онлайн магазина на Anabolic.bg. 

Прочети още

Ефект при прием на Тренболон енантат

Благодарение на силния си андрогенен характер Тренболон енантат води до впечатляващи ефекти след прием:

  • Изчиства релефа;
  • Покачва мускулната маса;
  • Увеличава силата и по-забързва резултатите;
  • Увеличава издръжливостта;
  • Ускорява възстановяването;
  • Действа дълготрайно.

Разгледай категорията с продукти от топ качество и закупи онлайн на изгодни цени. 

Тренболон ацетат на инжекции от Anabolic.bg

Независимо дали ще го използвате за цикъл за релеф или за натрупване на мускулна маса този препарат ще ви порази със своите ефекти. Може да се комбинира и с други препарати, за да се постигнат възможно най-високи резултати, както и за да се потиснат някои неприятни странични ефекти. От значение за крайния ефект са цикълът, който сте следвали, начинът на живот, интензитетът на тренировките, както и хранителният режим.

В уебсайта на Anabolic.bg можете да купите Тренболон ацетат на изгодни цени:

Разгледай уебсайта ни и купи онлайн Тренболон енантат на добри цени от Anabolic.bg – доказан произход, отлични цени и утвърдени марки.

Цикъл, прием и дозировка на Тренболон енантат

За да бъдете доволни от продукта е важно да следвате добър цикъл според нуждите ви –  за натрупване на маса или изчистване на релеф. Нормалният прием на Тренболон е около 1-2 пъти седмично с дозировка до максимум 400 мг. Поради дългото действие до 10 дни не е нужно по-често инжектиране. По-напредналите трениращи с опит с анаболните стероиди увеличават седмичната доза, но не бива да надвишават 400 мг на седмица или 50 мг на ден. 

Преди да купите, можете да прочетете повече за приема, примерни програми с комбинации, цикли и програми за излизане от цикъл в блог поста ни на тема Тренболон енантат - Същност, действие/ефект и прием. 

Неправилният прием, дозировка и неправилното излизане от цикъл може да доведе до странични ефекти като гинекомастия, хипертрофия, потене по време на сън, проблеми със сърцето и още. Не се препоръчва прием от жени, както и от лица в предпубертетна възраст. Страничните ефекти са прекалено опасни за всяка от тези две групи.

Купи онлайн Тренболон енантат на добри цени от Anabolic.bg

Тренболон енантат е уникален по рода си анаболен стероид с много силен андрогенен ефект. Той води до постигане на отлични резултати. В онлайн магазина на Anabolic.bg имаш възможност да закупиш продукта на добри цени. Работим само с маркови анаболни стероиди с доказан произход и ясно упоменат срок за годност. Освен това, онлайн магазинът ни следва политика на конкурентни дени. Налична е и опция “Закупи с бърза поръчка” – чрез обратно обаждане и без формалности.

марки
Подреди по