Tренболон Eнантат / Tren E. 150mg/1ml 10 амп.

100,00 лв. 90,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на продукта:

Tren Е-150 на EAST Pharmaceutical Labs е качествен Тренболон енантат с добра и достъпна цена, известен още като Параболан. Той е сред най-силните анаболни стероиди използвани от културисти и фитнес трениращи спортисти а й не само. Ефекта от Тренболон EAST Pharmaceutical Labs е драстично повишаване на силата и качествено нарастване на чиста мускулна маса . Добавеният естер Енантат увеличава времето за действие и подходящ за дълги стероидни цикли.

Trenol EAST Pharmaceutical Labs е по-известен като Тренболон или Параболан. Той е много мощен андроген, със също толкова силни анаболни свойства. Trenol-150 е подходящ за бързо натрупване на мускулна маса и груба сила, обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. Aнаболният ефект на този препарат е много сходен с този на популярните анаболи, като Тестостерон или Дианабол, с една много важна разлика – Trenbolone не конвертира в естроген!. С него не се забелязва подпухване, мускулатурата е обемна, но суха и плътна (невероятна). Това наистина е много уникално съединение, тъй като масовите стероид, в повечето случаи проявяват ароматизация (или други проблеми, свързани с естрогена). С параболан не трябва да се притеснявате за свързани с естрогена странични ефекти. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с Parabolan ще бъде много твърда и дефинирана. Притесненията за поява на Гинекомастия са неоснователни ако тренболон е единственият използван стероид в цикъла. така че не би трябвало да има нужда да се примат антиестрогени.

Странични ефекти:
Тренболон е значително по-мощен от тестостерон и има три пъти по-силен ефект, милиграм за милиграм. Въпреки че не ароматизира, подобно ан другите анаболни стероиди, и тук може да се очакват странични ефекти, като мазна кожа, агресивно поведение, акне и ускорен косопад при тези които са предразположени към него. Андрогенният характер на Trenol EAST Pharmaceutical Labs, e много рисков за жените, шансът за вирилизация сa изключително високи с такъв силен андроген.

Прием и дозировка:
Тренол се приема чрез мускулно инжектиране. Оптимална доза е 150-450мг седмично, достатъчна доза за значително увеличение на чистата мускулна маса и сила, което обикновено е комбинирано с завидна загуба на мазнини и увеличаване на мускулната дефиниция.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!