Тренболон ацетат

Купи онлайн Тренболон ацетат на изгодни цени от Anabolic.bg

Тренболон ацетат: Състав, характеристики и особености

Тренболон ацетат е анаболен стероид, който помага за натрупването на мускулна маса, изчиства релефа и гори мазнини. Ацетатът е вид Тренболон (още “Параболан”), който е близо 5 пъти по-силен андроген от тестостерона. Известен и предпочитан от трениращите, този продукт е популярен компонент в програмите за прием, тъй като притежава впечатляващи особености в състава си. Предлага се под формата на инжекции и таблетки в онлайн магазина на Anabolic.bg. Изгодни цени.

Съставен е от синтетичен естранов стероид, производен на Нандролон с две допълнителни двойни връзки в стероидното ядро. За разлика от Нандролон (“Дека дураболин”), Тренболон ацетат има много подобрения в състава, които го правят  с по-бързо действие и по-силен ефект. Подходящ е за по-кратки програми, при което се нуждаете от бърз и видим ефект. Предпочитан е от културистите в периодите непосредствено преди състезание, когато е нужен препарат за изчистване на релефа.   

Прочети още

Ефект при прием на Тренболон ацетат

Закупи онлайн Тренболон ацетат на Anabolic.bg под формата на таблетки (хапчета) и инжекции и се възползвай от следните ефекти:

  • Бързо натрупване мускулна маса;
  • Повече изгаряне на мазнини;
  • Сила и мотивация;
  • Без ароматизиране и без задържане на вода;
  • Намалява нивата на кортизол.

Разгледай категорията и закупи на изгодни цени. Доказано качество.

Тренболон ацетат на таблетки и инжекции от Anabolic.bg

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите Тренболон ацетат под формата на таблетки (хапчета) и инжекции. 

Таблетките (хапчетата) са предпочитан вариант за хората със заето ежедневие, които предпочитат по-лесен вариант за прием, независимо къде се намират. Инжекциите, от друга страна, изискват внимателно нанасяне в мускулите. Всеки от продуктите идва от реномиран производител, с ясен произход и в срок на годност. Екипът на Anabolic.bg работи с проверени марки и висококачествени продукти. 

Разгледайте категорията с продукти Тренболон ацетат на таблетки и инжекции от Anabolic.bg. Изберете марката, на която имате доверие и закупете онлайн на изгодни цени.

Цикъл, прием и дозировка на Тренболон ацетат

В онлайн форумите ще откриете различни предложения за прием и дозировка. Стандартно най-разпространеният вариант е между 40-60 мг./ден, като приемът е в продължение на 7-8 седмици. 

Разбира се различните видове прием и дозировка водят до различна степен на ефект. Цикълът и комбинацията с други препарати също са от значение. Ефектът от прием на Тренболон ацетат варира и спрямо опита Ви с анаболни стероиди, честотата и тежестта на тренировките, хранителния режим, начина на живот и мотивацията. Имайте предвид, че периодът на полуразпад трае до 3 дни.

Тенболон ацетат от Anabolic.bg не се препоръчва за прием от жени поради страничните ефекти, които могат да се появят – удебеляване на гласа, проблеми с месечния цикъл, проблеми при забременяване и още. Не е препоръчително надвишаването на дозировката от 300 мл./седмица. Страничните ефекти от прием на продукта са минимални, като той не ароматизира и не задържа вода. Наблюдават се еднакво добри резултати както при прием на таблетки (хапчета), така и при прием на инжекции.

Повече за цикъла, приема, дозировката, комбинациите и излизането от цикъл можете да откриете в блог поста на тема Тренболон ацетат - Същност, действие/ефект и прием. Anabolic.bg предлага продукти на добри цени.

Купи онлайн Тренболон ацетат на добри цени от Anabolic.bg

В уебсайта на Anabolic.bg имате възможност да закупите Тренболон ацетат от различни производители. Отлично качество на добри цени. 

Всеки от предлаганите продукти е с гарантирано високо качество и сигурен произход. След получаване на стоката, имате възможност да прегледате срока на годност. Работим само с проверени марки и отлични анаболни стероиди.

Купи онлайн от Anabolic.bg или чрез бърза поръчка с обаждане по телефона. Добри, конкурентни цени.

марки
Подреди по