Trenacetat 100 на MALAY TIGER

98,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

ОПИСАНИЕ

Trenacetat 100 е търговско наименование на трениболон ацетат, който се доставя на стероидните пазари от Malay Tiger.
Производителят е спечелил доверие и пълно удовлетворение на много професионални потребители на стероиди, заради добрата и качествена продукция.
Самият трениболон ацетат не само притежава мощна анаболна черта, но също така силно предотвратява негативните въздействия от повишаване на естрогена като гинекомастия върху тялото.Всеки ml съдържа 100 mg стереоид на Trenbolone Acetate.
Химично наименование: 17р-хидроксиестра-4,9,11-триен-3-1
Trenacetat 100 е мощен анаболен стероид които предлага продължително освобождаване и често се използва предимно от силови спортисти и културисти.Trenol-100 е с малко по-кратък полуживот в сравнение TRENHEXAL-76.
В допълнение към висока андрогенна ефективност той също има високо анаболена власт. За разлика от други високо-производителни анаболни препарати, Trenacetat-100 не е способен да се превърне в естроген. той причинява само минимално задържане на вода, което го прави подходящ за използване предимно в периода релеф. В комбинация с нискокалорична диета, богато съдържание на протеин, неговото действие става по-силно изразено. Този продукт се препоръчва да се приема заедно с STANOX- 10, Propionate-100, TURINOX или XANODROL .


ХАРАКТЕРИСТИКИ ТРЕНБОЛОН АЦЕТАТ MALAY TIGER

Trenbolone Enanthate е буквално най-мощния анаболен стероид конвенционално и в търговската мрежа. Въпреки това, ние трябва да разберем, че анаболения стероид тренболон е предназначен за средно напреднали и напреднали потребители, и тои никога не трябва да се използва от начинаещи при първоначален цикал. Това е вещество, което се свързва с нежелани последствия и рискове, които няма да намерите в други анаболни стероиди. Безотговорното и неправилно използване има потенциала да доведе до сериозни здравословни проблеми. Trenbolone е основно производно на нандролон с някои много съществени различия в техните химични свойства. Trenbolone и неиния родител хормона нандролон, известни като 19-нито съединение или 19-Nors (съкратено от 19-нортестостерона) са изсечени на 19-нор са наречени стреоиди които имат липса от 19 въглерода в структурата си. Тази липса на въглерод 19 е това, което прави 19-нор съединението с висока устойчивост на ензима ароматаза. Такива модификации също са отговорни за по-голямата сила на андроген (свързване към андрогенния рецептор). Тези, които използват Параболан казват, че неговите ефекти върху развитието на сила са напълно сравними с такива средства, като оксиметолон, methandienone, тестостерон, или друг още по-мощен стероид.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Подобно на другите анаболни стероиди, и тук може да се очакват странични ефекти като омазняване на кожата, агресивно поведение, акне, косопад при тези, които са предразположение към такъв. Андрогенния характер на Trenacetat е много рисков за жените, шансът за вирилизация е изключително висок с такъв силен андроген.

ДОЗИРОВКА TRENACETAT MALAY TIGER

За начинаещи или тези или тези които използват тренболон за първи път се препоръчва доза от 200 до 300 мг на седмица. Дози за напреднали потребители варират 400-500 мг на седмица.
Дори опитните потребители изключват големи дози. Тренболон се открива в организма в продължение на 5-6 месеца.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!