Trenacet / Trenbolone Acetate – 10 амп. х 76 мг.

115,00 лв. 105,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Опаковка: 10 амп. x 76 mg/ml.
  • Феармацевтично наименование: Trenacet / Trenbolone Acetate

Обща информация за: Trenacet / Trenbolone Acetate – 10 амп. х 76 мг.

Trenbolone Acetate или просто „Трен“ e бързодействащ инжекционен стероид за инжекционо приложение, който  има предимството да не обръща метаболизма, да не ароматизира и въпреки това е много силен, първокласен анаболен стероид със силни андрогенни свойства . Ампулите Тренболон ацетат на тази високотехнологична компания OMEGA MEDS са с доказано качество и концентрация.

 

Действие на Тренболон:

 

Много атлети използват и препоръчват Trenbolone Acetate за повече сила и значително и ефективно изграждане на чиста мускулатурата отколкото само с тежки тренировки. Активното вещество Тренболон ацетат се свързва 3 пъти по-бързо с андрогенните рецептори отколкото Тестостерона.

Веднъж в метаболизма, стероидите имат ефекта да повишат азотния прием от мускулите, което води до повишаване нивото на белтъчния синтез. Тренболон Ацетат стимулира апетита и се счита, че намалява мастните депа в тялото.

Доказано е, че намалява и катаболния ефект! 

„Трен“ се е доказал сред атлетите и използващите анаболи като препарат, който не ароматизира и не се превръща в естрогенно съединение като например естрадиол или в DHT /дехидротестостерон/. Той не причинява задържане на никаква вода, което обичайно се асоциира с високо андрогенните стероидни съединения като Тестостерон или Метандиенон. Любим е на много атлети, защото увеличава силата неимоверно много а не влиае дирекно на телесното тегло на хората който го приемат.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!