Trenabol / Trenbolone Enanthate – 10 амп. х 150 мг.

120,00 лв. 105,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Опаковка: 10 амп. x 150 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Trenabol / Trenbolone Enanthate

Обща информация за Trenabol / Trenbolone Enanthate – 10 амп. х 150 мг.

Едно от основните свойства на Trenbolone Enanthate като анаболен стероид е ефективната стимулация на протеиновия синтез в тялото. Когато протеиновия синтез в организма се подобрява , се формират нови тъкани, което е от изключителна полза за натрупването на чиста мускулна маса или така наречената хипертрофия.

Тренаболонът също така спомага за нарастване на силата,силовата издръжливост и мощта. След като мускулите увеличат обема си ще ви позволят да увеличите тежестите и повторенията усезаемо по време на тренировка.
Въпреки, че действието на Trenbolone Enanthate е сравнително краткосрочно, широкото му предлагане и ниска цена го правят особено популярен сред много спортисти.

Този препарат е най-добрата алтернатива на Параболан.

Резултати с тренболон

С Тренболон ще получите постоянно нарастване на мускулната маса, което е доста трудно постижимо с тестотероновите стероиди. Последните ви дават моментално нарастване на маса, но само за кратко време, след края на цикъла ги губите сравнително бързо. Тренболин е прогестин – женски хормон, който не причинява същите странични ефекти като естрогена.

Всъщност той потиска естрогена така, че ароматизацията на Тренболона не е проблем и е минимален. Тренболон не причинява подобни на тестостероновите стероиди странични ефекти, свързани със вторични полови белези при жените като гинекомастия, задържане на вода и омазняване на кожата.

Странични ефекти

Тренболонът се счита за сравнително безопасен стероид сред всични спортисти. Това, което го прави атрактивен за спортистите е това, че е универсален стероид: много ефикасен ако се използва самостоятелно, осигурява постоянно покачване на чиста мускулната маса и сила както и силова издръжливост и има много малко странични ефекти.
 

Дозировка

 
Дозите при стероиден цикъл с Тренболон варират между 150 – 450 мг на седмица. Цъкълът продължава от 5 – 10 седмици в зависимост от поставените цели.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!