Tren-Depot / Трен-депот на Pharm-Tec – 200 мг. / 1,5 мл.

105,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Tren-Depot / Трен-депот на Pharm-Tec е изключителен продукт, който помага да качите мускулна маса и да постигнете по-ясно изразен релеф. Постигнете добра визия с ясно изразен релеф. Анаболният стероид съдържа активната съставка Тренболон енантат, наричана още Параболан, която увеличава издръжливостта и силата ви.

Действие и резултати при прием на Tren-Depot / Трен-депот

Безотказно действие на Tren-Depot за постигане на фитнес резултати по-бързо. Много видим напредък в мускулатурата. Консултирайте се със специалисти, за да разберете как можете да комбинирате Трен-депот и с други анаболни стероиди, когато сте в цикъл за покачване на маса или чистене. Веществото е популярно в културизма, където се използва за вдигане на повече тежести и при по-натоварени тренировки.

Параболанът е със забавен ефект, който е по-бавен от този на Тренболон ацетат, но но по-силен и без задържане на вода. Купи сега Tren-Depot онлайн на добра цена от Anabolic.bg.

Ефекти при прием на Tren-Depot / Трен-депот

Приемът на Tren-Depot се случва чрез инжекция и носи непоколебими и бързи резултати. Това, което се изисква от вас, е да следвате своя режим и да комбинирате внимателно активните съставки, които организма ви поема. Ето какви ефекти и резултати можете да очаквате при прием:

  • Напомпва мускулите
  • Изчиства релефа
  • Изразява очертанията
  • Покачва мускулната (до 15 кг.) 
  • Повишава усещането за сила и прилива на енергия
  • Видими резултати
  • Ускорява възстановяването на тялото

Едно от основните предимства на продукта е, че покачвате мускулна маса, без да задържате вода – това и причината тялото ви да изглежда по-изваяно и да имате този така наречен “изчистен вид” (а не изкуствено напомпан). Активното вещество в инжекционния разтвор, Тренболон енантат (Trenbolone Enanthate), е едно от най-добрите анаболни и популярни съединения, които се използват от трениращите. Причината е, че много успешно подсилва синтеза на протеини в тялото, както и създава положителен азотен баланс. Освен това, той стимулира апетита, за да качвате по-лесно маса, но без да задържате излишни мазнини, благодарение на опцията му да подобрява преобразуването на протеините чрез намаляване на мастните депа.

Продължителността на приема на Трен-депот (Tren-depot) зависи от индивидуалната програма, но обикновено трае най-малко 8 седмици и максимум 12 седмици.

Ако сте в цикъл за покачване на маса,можете да комбинирате продуктът. Някои трениращи препоръчват комбинации с Тестостерон, Болденон, Нандролон и Мастерон. За трениращите, които чистят, са популярни циклите с Цитомел и Винстрол. Купи сега Трен-депот на добра цена онлайн от Anabolic.bg.

Купи Tren-Depot / Трен-депот на добра цена от Anabolic.bg

Сега имате възможност да закупите Tren-Depot / Трен-депот на добра цена от Anabolic.bg. Покупката се извършва онлайн, като можете да се възползвате от удобната ни платформа за лесна и бърза поръчка. Бърза доставка и отлични и достъпни цени.

Странични ефекти при прием на Трен-депот

Важно е да знаете, че тренболонът в Трен-депот силно потиска естественото производство на тестостерон, затова е важно да го приемате в добре изготвена програма и да не стигате до дефицити на тестостерон!  Не се препоръчва за прием от жени, подрастващи, хора с хронични заболявания.

Възможни странични ефекти са гинекомастия хипертрофия, усещане за натрупано напрежение. Черният дроб също е уязвим, затова бъдете внимателни и винаги излизайте от цикъл внимателно и старателно, заедно с индивидуално подготвена програма, която ще завърне баланса в тялото ви. Сега можете да закупите продукта Трен-депот (Tren-Depot) от онлайн магазина на Anabolic.bg и да се възползвате от оличната цена.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!