Трен-Ацетат (Tren-Acetate) на HTP - 100 mg/ml - 10 ампули

101,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Трен-Ацетат, известен също като Тренболон Ацетат, е един от най-мощните анаболни стероиди на пазара. Той е производен на тестостерон и се използва главно за увеличаване на мускулната маса и сила. Трен-Ацетат е предпочитан от бодибилдърите заради бързото си действие и способността да подпомага изграждането на чиста мускулна маса без задържане на вода. Този продукт е идеален както за фазата на „булкване“, така и за „изчистване“, благодарение на неговите свойства да подобрява мускулната дефиниция и издръжливост​.

 

Действие на Трен-Ацетат

 

Трен-Ацетат действа чрез свързване с андрогенните рецептори, което води до значително увеличаване на мускулната маса и сила. Освен това, той подобрява синтеза на протеини и задържането на азот в мускулите, което е от съществено значение за мускулния растеж. Също така, Трен-Ацетат има способността да намалява нивата на кортизол в организма, което подпомага процеса на изгаряне на мазнини и поддържане на чиста мускулна маса​.

 

Прием и употреба

 

Препоръчителната доза за начинаещи е 50-100 мг всеки втори ден, докато по-опитни потребители могат да увеличат дозата до 100-200 мг всеки втори ден. Обичайният цикъл продължава между 8 и 12 седмици. За максимални резултати, Трен-Ацетат често се комбинира с други стероиди като тестостерон или мастерон. След завършването на цикъла е важно да се проведе постциклична терапия (PCT) с цел възстановяване на естественото производство на тестостерон и минимизиране на страничните ефекти.

 

Противопоказания

 

Трен-Ацетат не е подходящ за лица с известни алергии към неговите съставки или със сърдечно-съдови заболявания, чернодробни проблеми или високо кръвно налягане. Преди започване на употребата му е задължителна консултация с медицински специалист. Особено внимание трябва да се обърне на хора с история на психични разстройства, тъй като Трен-Ацетат може да предизвика промени в настроението и поведение​.

 

Възможни странични ефекти

 

Трен-Ацетат може да доведе до редица странични ефекти, включително акне, мазна кожа, загуба на коса и повишаване на кръвното налягане. При някои потребители могат да се появят „Трен каша“ (интензивна кашлица след инжектиране) и безсъние. Продуктът може да увеличи нивата на лошия холестерол (LDL) и да намали нивата на добрия холестерол (HDL), което може да повиши риска от сърдечно-съдови заболявания. Освен това, дългосрочната употреба може да доведе до чернодробна токсичност и потискане на естественото производство на тестостерон.

 

Цена и качество

 

Anabolic.bg предлага оригинални анаболни стероиди на достъпна цена, гарантирайки високо качество и ефективност. Трен-Ацетат от HIGH TECHNOLOGICAL PHARMACEUTICALS (HTP) е продукт, който съчетава мощни анаболни ефекти с минимални странични ефекти, ако се използва правилно. Закупуването на този продукт от Anabolic.bg осигурява автентичност и безопасност, което е от съществено значение за всички, които се стремят към оптимални фитнес резултати.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!