Тренболон Ацетат - Трен - (Tren Acetate) - 10х100mg/ml

99,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: EAST Pharmaceutical Labs
  • Опаковка: 10 ампули х 1ml. (100mg/1ml.)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone acetate

 

Обща информация за Тренболон ацетат или просто "Трен" :

Това e бързодействащ инжекционен стероид за интрамускулно приложение, който  има предимството да не обръща метаболизма, да не ароматизира и въпреки това е много мощен, първокласен стероид със силни андрогенни свойства в организма. Ампулите Тренболон ацетат на тази високотехнологична Румънска компания са с доказано качество и концентрация.

Действие:

Атлети и културисти масово използват Trenbolone Acetate за повече сила и значително и ефективно изграждане на мускулатурата отколкото само с тежки тренировки. Активното вещество Тренболон ацетат се свързва 3 пъти по-бързо с андрогенните рецептори отколкото Тестостерона веднага след приемат му. Веднъж в метаболизма, стероидите имат ефекта да повишат азотния прием от мускулите, което води до повишаване нивото на белтъчния синтез.

Тренболон Ацетат стимулира апетита и се счита, че намалява мастните депа в тялото на атлета. Доказано е, че намалява и катаболния ефект. "Трен" се е доказал сред атлетите и използващите анаболи като препарат, който не ароматизира и не се превръща в естрогенно съединение като например естрадиол или в DHT /дехидротестостерон/. Той не причинява задържане на вода, което обичайно се асоциира с високо андрогенните стероидни съединения като Тестостерон или Метандиенон. Любим е на много атлети, защото увеличава силата неимоверно и то още в самото начало на цикълът.

Страничните ефекти от стероидите зависят директно от дозировката и продължителността на приемат им. Много спортуващи приемат повече стероиди отколкото им е нужно, за да видят желаните резултати. Не е необходимо да се приемат 5 таблетки или инжекции, ако и само една ще доведе до същия резултат. Така се спазва баланса. А хората, които живеят балансирано, не нарушават принципите на собственото здраве.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!