Тиромел (Трийодтиронин) от Abdi Ibrahims

55,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Марка: Abdi Ibrahim
 • Име: Тиромел (Tiromel) 
 • Опаковка: 100 таблетки
 • Категория: Хормон на растежа
 • Активно вещество: Трийодтиронин (Triiodothyronine или T3)

Тиромел (Tiromel) е продукт, който е подходящ за хората, които тренират, използват анаболни стероиди и искат да изчистят релефа. Във фитнес средите е изключително популярно средство за топене на мазнини и постигане на по-изразена мускулатура с “чист” вид. 

Продуктът съдържа хоромона Трийодтиронин (T3 – Triiodothyronine), който регулира нормалния растеж и развитие на организма, обмяната на веществата и дейността на нервната система. Съпътства процеса на отслабване с бързи резултати.

Anabolic.bg предлага голямо количество анаболни стероиди за чистене на релеф, които трениращите използват и постигат високи видими резултати. Продуктите са на добра и конкурентна цена. Сега към онлайн магазина се присъединява и висококачественият Tiromel с доказан произход с лесна поръчка!

 

Състав на Тиромел (Трийодтиронин)

 

Трийодтиронин е известен като “щитовиден хормон” и влияе върху развитието на организма, метаболизма и растежа. Затова наличието му в организма е важно да бъде в правилните количества. T3 – Triiodothyronine се грижи за стимулацията на обмена на важните вещества, които отговарят за здравословното ни състояние. Освен това Tiromel е важен за мускулите на всеки спортуващ човек. По състав представлява йодирана аминокиселина.


Защо да приемаме Triiodothyronine (Т3)?

 • За да свалим излишните килограми
 • За да изгорим мазнините за сметка на мускулите
 • За да придобием по-красив и изразен вид на релефа
 • За да постигнем видими резултати

Купи сега Тиромел (Трийодтиронин / Tiromel) на добри цени от Anabolic.bg. Изключително мощно средство за изчистване на релеф и атрактивен външен вид на тялото и мускулите. Популярен избор сред милиони спортисти, бодибилдъри и фитнес експерти по цял свят. Сега имате възможност да се сдобиете с продукта на достъпна цена, благодарение на нашия онлайн магазин и опцията за лесна и бърза поръчка.

 

Прием на Тиромел (Трийодтиронин)  – Ефект и действие

 

Приемът на Тиромел има положително действие за тялото. Част от ефектите след прием са:

 • Забързва метаболизма
 • Помага да горите мазнини 
 • Забързва процеса по изчистване на релефа и сваляне на килограми
 • Помага на мускулите и приема на кислород от клетките

Препоръчително е да се комбинира с анаболни стероиди, за да има баланс между изчистването на мазнини и трупането на маса. Винаги се допитвайте до специалист за изготвянето на индивидуална програма с точните дози, количества и комбинации за вас.

Можете да закупите Трийодтиронин / Tiromel от онлайн магазина на Anabolic.bg на добри и ниски цени. Отличен състав, високо качество, ясен произход. Купи чрез онлайн поръчка.

 

Странични ефекти при прием на Тиромел (Трийодтиронин)

 

Моля, следете дали хормонът T3 – Triiodothyronine е в достатъчни количества в организма ви преди да започнете да го приемате. Еднакво опасно е за вас е да имате прекалено голямо количество от хормона или прекалено малко. При липса на T3 в организма се появява заболяването хипотиреоидизъм.

Хормонът е свързан с щитовидната жлеза и в прекалено големи количества може да доведе до проблеми с нея. Други опасности при неправилен прием са ускорен пулс, високо кръвно налягане, безпокойство, объркване и още. При наличие на странични ефекти, моля, свържете се незабавно със специалист!

 

Купи Тиромел (Трийодтиронин) на добра цена от Anabolic.bg

 

Тиромел (Трийодтиронин) може да се закупи в онлайн магазина на Anabolic.bg на достъпни ниски цени срещу които получавате изключително високо качество! Можете да закупите T3 Tiromel онлайн или чрез обаждане по телефона. Бърза доставка и ясен състав, оказан на опаковката. 

Купи Тиромел (Tiromel) онлайн на добра цена от нашия уебсайт – онлайн магазин Anabolic.bg очаква вашите поръчки по всяко време!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!