Testosterone Propionate / Тестостерон Пропионат / Pharm-Tec 10амп х 100мг/мл

60,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Testosterone Propionate / Тестостерон Пропионат на Pharm-Tec 10амп. по 100мг

Тестостерон Пропионат на Pharm-Tec е силен анаболен стероид за покачване на чиста мускулната маса и сила. Тестостерон е силен анаболен и същевремено силно андрогенен препарат. Употребата му води до бързо увеличаване на чистата мускулната маса и сила. Добре известно, е че тестостерон се комбинира добре с абсолутно всички анаболни стероиди.

Testosterone Propionate на Pharm-Tec е много качествен продукт за бързо покачване на мускулна маса, сила и силовите показатели. Той е бързо действащ тестостерон, активният живот на препаратът в тялото е 2-3 дни. Това е и една от причините Тестостерон Пропионат да се води най-леката форма на тестостерон от към странични ефекти по време и след употребата му.

Приемът на Тестостерон Пропионат води до бързо покачване на мускулната маса и сила. За разлика от другите форми на тестостерон като- Енантат и Ципионат, Пропионат започва да действа веднага след инжектиране, затова го наричат-бърз тестостерон. Единственият минус за някои атлети, е че това налага често инжектиране – 3 или повече пъти седмично. Тестостерон Пропионат е много подходящ за кратки цикли и бързи резултати.

Обикновено Пропионат на Pharm-Tec се приема в доза 200мг-400мг седмично за период от 6-8 седмици. При тази доза не се наблюдават странични ефекти/действия. Въпреки това по-чувствителните атлети трябва да приемат антиестроген, като Провирон или Тамоксифен, за да избегнат повишени нива на естроген в тялото.

Тестостерон Пропионат на Pharm-Tec се комбинира с всички препарати. В цикъл за повишаване на мускулна маса може да се комбинира с Метан. Атлетите, който искат по-чиста мускулна маса и релеф го комбинират със Стромба, Туринабол, Мастерон или Тренболон и още много нови и много познати (стари) препарати

Всяка кутия съдържа 10 ампули по 100мг Testosteron Propionat / Тестостерон Пропионат на Pharm-Tec.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Телефон за бърза поръчка