Тестостерон Ципионат (Testosterone Cypionate) - Pharm-Tec 10амп. х 200мг/мл

68,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Testosterone Cypionate / Тестостерон Ципионат
  • Фирма: Pharm-Tec
  • Количество: 10амп. по 200мг
  • Тип препарат: Тестостерон

Тестостерон Ципионат на Pharm-Tec e бавно действащ тестостеронов естер осигуряващ стабилни нива на тестостерон в тялото за дълго време след приемат му.

Testosterone Cupionate на Pharm-Tec е мощен препарат с високи анаболни и андрогенни свойства в всяка една ампула. Поради бавното действие на естера Ципионат е нужно цикълът да бъде 10-14 седмици. Обикновено след втората седмица се наблюдава огромно покачване на мускулна масата, силата и висока плътност на мускулите. При цикъл с Тестостерон Ципионат често се покачват до 8-10кг плътна маса. За съжаление част от тях е водна задръжка, но това може да се избегне с прием на антиестроген като Провирон или Тамоксифен заедно с тестостерона.

Тестостерон Ципионат си прилича много с Тестостерон Енантат. И двата препарата са идеален избор за покачване на мускулна маса и сила. Разликата им, е че Ципионат е по-бавен естер от Енантат.

Тестостерон Ципионат  увеличава значително белтъчният синтез, нивата на АТФ и желанието за секс,през цялото време на цикала е завишено многократно.

Обичайната дозировка на Тестостерон Ципионат на Pharm-Tec е 200-600мг седмично за период от 10-14 седмици. Поради водната задръжка, която предизвиква се използва като основен период, когато релефът не е от голямо значение. Комбинира се добре с Болденон / Дека Дураболин и Метан. Обикновено при такава комбинация покачването на мускулна маса и сила е драстично,при Ципионат разтежа на мускулите започва след втората седмица от приемат му и свършва от 2-4седмици след спирането му .

Всяка кутия съдържа 10 ампули по 200милиграма Testosterone Cypionate (Тестостерон Ципионат ) на Pharm-Tec.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!