Testosterone Cupio / Тестостерон Ципионат EAST 200мг/1мл

72,00 лв. 65,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Какво е Тестостерон Ципионат (Testosterone Cypionate)?

 

Тестостерон Ципионат е бавен естер на хормона тестостерон, който е изключително популярен в културистичните и много други спортни среди и е един от най-често използваните.

 

Функции на Тестостерон Ципионат:

 

Той притежава изключително силен анаболен и андрогенен ефект, като драстично повишава протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, като придава изключително много сила, мускулна маса, издържливост и мощ по време и след приема му.

 

Прочети още за "Тестостерон Ципионат"

Testosterone Cypionate / Тестостерон Ципионат ароматизира в естроген, което е предпоставка за появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата му, затова употребата му е желателно да бъде съчетана с ароматазен инхибитор, като Аримидекс.

 

Testosterone Cypionate / Тестостерон Ципионат ще повиши мускулната маса и силата плавно, поради бавното си действие, затова е желателно употребата му да бъде съчетава с бързо действащи орални Анаболни Стероиди, като Анадрол, Метан, Стромба и Анавар, които да бъдат използвани още в началото на цикъла.

 

Тестостерон Ципионат се комбинира отлично с Дека Дураболин, Болденон и Тренболон, като тези комбинации са сред най-популярните и класически, когато става въпрос за покачване на сила и  мускулна маса.

 

Поради бавното си действие, Testosterone Cypionate / Тестостерон Ципионат трябва да бъде приеман минимум 12 седмици, като 16 са оптимален вариант (не повече).

 

Testosterone Cypionate не трябва да бъде използван от жени, поради мощния андрогенен ефект и големия риск от появата на вирилизация.

 

Дозата в която се използва Testosterone Cypionate / Тестостерон Ципионат обикновено е 200-600 мг./седмично, в зависимост от целите и стажа, като обикновено се разпределя на два приема през седмицата.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!