Тестостерон

Тестостерон на таблетки и инжекции

 

Тестостерон е основният мъжки полов хормон, но е важен и за жените. Той играе решаваща роля за растежа на мускулите, загубата на мазнини и оптималното здраве. Този анаболен стероид помага на спортистите да изграждат по-големи, по-силни мускули. Той подобрява атлетичните способности и съкращава врмето за възстановяване. Употребата на тестостерон увеличава мускулната маса по много по-бърз начин.

Спортистите, които използват анаболни стероиди, са в състояние да увеличат издръжливостта и силата си, като правят същото количество тренировки. Стеропидните продуктите, сред които може да избирате са под формата на хапчета или инжекции. И двата варианта имат своите предимства и недостатъци, но ефектът на оралните препарати и тези за инжектиране е един и същ. И при двата варианта постигате покачване на мускулната маса и изгаряне на мазнините. Хапчетата се приема лесно и е препоръчително да се използва само от мъже. Този за инжектиране се поставя мускулно веднъж или няколко пъти седмично, в зависимост от формата на съединението в препарата.

Прочети още за тестостерона

Тестостерон ципионат

 

Това е анаболен стероид с бавно действие. Този естер има период на полуразпад в човешкия организъм около 15 - 16 дни. Това е тестостерон за инжектиране, който се поставя веднъж на две до четири седмици. Това е така, поради дългото време за което разтвора се задържа в организма. Основното действие на този анаболен препарат е покачване на мускулната маса. Ефект, като постигане на мускулна дефиниция е по-слабо изразен при прием на Ципионат.

Един от най-често срещаните въпроси е кога започва действието. Отговорът не е конкретен, тъй като резултатите могат да варират в отделни случаи. Ципионат за инжектиране ще започне да действа след около 3 до 6 седмици след началото на цикъла. Ако ще правите инжекции, ще искате да знаете какво вкарвате в тялото си. Този стероид е синтетична течност, която е по-известна като андрогенен естер. Разтворът за инжектиране съдържа голямо количество от препарата и други хормони и химикали, които са важни за функцията на мъжкото тяло и мускулите.

 

Тестостерон енантат

 

Това е друг анаболен стероид за увеличаване на мускулната маса и сила. Тестостерон енантатът е естерифициран вариант, който се предлага под формата на разтвор за инжектиране. Той има бавно скорост на особождане и остава за дълго време организма. Това бавно освобождаване се постига чрез присъствието на енантатната естерна функционална група, прикрепена към молекулата на тестостерона. Този естер на мастните киселини забавя абсорбцията му в кръвния поток.

Инжекция енантат се поставя веднъж на период от 2 до 4 седмици. Този анаболен стероид се характеризира със силно анаболно и андрогенно действие. Спортистите, които го приемат, ще забележат бързо покачване на силата и масата скоро след началото на цикъла. Ако ще се подлагате на тест за допинг, трябва да знаете, че може да бъде открит до 20 дена след последната инжекция. Енантат се използва от поколения спортисти и е съвместим с всички останали стероиди.

 

Тестостерон пропионат

 

Това е анаболен препарат за инжектиране на маслена основа. Разликата му с останалите анаболни стероиди е неговото по-бързо действие. Ефектите са осезаемо нарастване на мускулната маса и сила, каквото при другите форми. Тази бърза форма на тестостерон за инжектиране е широко предпочитана както от културисти, така и от силови атлети. Препаратът почти няма странични действия, защото е слабо възможно да се преобразува в естроген. Разположените към ароматизиране все пак е хубаво да внимават.

Пропионат стимулира протеиновия синтез в тялото, кото води до бързо изграждане на мускули и сила. Действието на набалния препарат настъпва в рамките на 3 до 72 часа след поставяне на първата инжекция. Целия потенциал се разкрива към 6-тата седмица след началото на цикъла. Следи от него в организма могат да бъдат открити до 3 седмици след спиране на приема, при провеждане на допинг тест. Спрете инжектирането на пропионат когато се намирате в цикъл за релеф 10 дни преди състезание. Това е необходимото време на задържалата се вода да напусне тъканите.

 

Тестостерон на изгодна цена от Anabolic.bg

 

На пазара се предлагат различни препарати за повишаване на мускулната маса и сила. Всички имат своите предимства и ползи, но никой не може да надмине свойствата на тестостерон таблетки и инжекции. Този андрогенен стероид е предпочитан от поколения спортисти и любители.

Купете тестостеронови продукти на изгодна цена и с доказано качество от Anabolic.bg. Не се доверявайте на съмнителни търговци. Не купувайте от непознати лица в залата, които предлагат стероиди. Рискувате да попаднете на фалшиви субстанции, които може да имат слабо или никакво действие, или по-лошо - да Ви навредят. От Anabolic.bg ще закупите анаболни стероиди под формата на хапчета и инжекции, който е с доказан произход и качество. Освен това, цената на предлаганите от нас препарати е разумна. Получавате продукта в оригинална, защитна опаква с оказани на нея производител и срок на годност. Изберете най-оптималната за Вас формула, според целите, които си поставяте.

марки
Подреди по
Телефон за бърза поръчка