Тестостерон

Характеристики и особености на Тестостерон

 

Тестостерон (“testosterone”) е полов хормон, който се създава в тялото на мъжете и жените по напълно естествен начин. При мъжете се среща в значително по-големи количество, като с напредването на възрастта намаляването му е съвсем нормално. При нужда от регулиране на баланса се назначават терапии, които са полезни за организма поради впечатляващите ползи при прием. 

Хормонът Тестостерон е свързан със силата, мотивацията, издръжливостта, сексуалното желание и други ключови процеси. Той участва в развитието на половите органи и вторични полови белези; регулира хормоналните процеси в организма, сексуалното поведение, метаболизма и още.

Прочети още за тестостерона

В онлайн магазина на Anabolic.bg ще откриете стероидния хормон, подходящ за постигане на добри фитнес резултати. Той присъства в почти всички програми на трениращите за качване на мускулна маса или изчистване на релеф. Имате възможност да го закупите от нашия уебсайт онлайн и чрез обратно обаждане по телефона – “Бърза поръчка”. Купи на добри цени, високо качество.

Ефект при прием на Тестостерон 

 

Ефектът при прием на Тестостерон включва много и различни ползи за тялото на трениращите, сред които:

  • Качване на повече мускулна маса

Приемът на Тестостерон стимулира качването на повече мускулна маса. Комбинира се добре с подходящи препарати със същата цел.

  • Изчистване на телесни мазнини

Добри и стимулиращи видими резултати при прием с цел изчистване на релефа от телесни мазнини. За по-изразени мускули и постигане на т.нар. “напомпан” вид.

  • Повече издръжливост и прилив на физическа енергия

Мощният стероид дава прилив на сила и енергия, което от своя страна е предпоставка за по-голяма издръжливост, вдигане на повече килограми и постигане на отлични фитнес резултати.

  • Мотивира за постигане на по-високи резултати

Ефектът при прием на Тестостерон е свързан и със засилено усещане за мотивация. Трениращите споделят, че имат повече стимул за тренировки.

  • Намалява резките промени в настроението

Хормонът помага на емоционално ниво и поддържа сравнителна стабилност в настроението. По този начин спомага срещу изпадане в депресивни състояния.

  • Намалява шансовете за сърдечно съдови проблеми

Препаратът намалява шансовете за развитие на сърдечно съдови проблеми, проблеми с кръвното налягане и други.

  • Повишава либидото

Когато се предписва с лечебна цел, Тестостерон се счита за добър начин за лечение на проблеми с либидото. Той повишава желанието за секс, както и помага за издръжливостта.

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност за да купите Тестостерон – под формата на таблетки/хапчета и инжекции от различни марки с най-високо качество. Лесна поръчка онлайн и по телефона на добри цени.

Курс с Тестостерон – дозировка, прием и комбинации

 

Тестостерон можете да намерите в 3 основни вида – ципионат, енантат и пропионат, като дозировката и честотата на прием зависи от продукта, който сте избрали. Имате възможност да закупите онлайн всеки един от тези видове от сайта на Anabolic.bg под формата на хапчета/таблетки и инжекции.

Прочетете повече за препоръчителна дозировка, прием и комбинации в блог поста ни на тема Тестостерон – всичко, което трябва да знаете. Разгледайте и категорията ни и вижте продуктите, които предлагаме на конкурентни цени.

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Тестостерон пропионат

 

След като закупите продукта, имайте предвид, че при дълъг период на употреба Тестостерон може да причини известни странични ефекти. Затова е нужно при използване да спазваме стриктно предпазни мерки и специална програма след излизане от цикъл. Един от главните странични ефекти е потискане на естественото производство на тестостерон в организма. Други от страничните ефекти могат да включват проблеми с репродуктивната система, гинекомастия, мазна кожа и акне, уголемена простата и още.

Купи Тестостерон на добра цена от Anabolic.bg

 

Купи Тестостерон на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg. Работим само с качествени продукти от авторитетни марки. Доказан произход и ясно посочен срок на годност с оригинална опаковка. Възможност да изберете правилния вид за вас под формата на инжекции/хапчета или инжекции. 

Погрижете се за хормоналните нива във вашия организъм. При наличие на въпроси, моля, свържете се с нас на тел. 087 637 2017. 

Тестостерон на изгодни цени от Anabolic.bg – купи онлайн.

марки
Подреди по