Тестостерон ципионат

Купи онлайн Тестостерон ципионат на изгодни цени от Anabolic.bg

Характеристики на Тестостерон ципионат

Тестостерон ципионат (Testosterone Cypionate) e анаболен андрогенен стероид. В онлайн магазините можете да го закупите под формата на инжекционен разтвор. Съставът му включва маслена основа и комбинация на тестостерон с естерът циклопентилпропионат чрез 17-бета хидроксилна група.

Основните характеристики на Тестостерон ципионат са следните:

  • Бързо натрупва мускулна маса
  • Увеличава силата
  • Повече издръжливост
  • Изгаря мазнини
  • По-бързо възстановяването на мускулите
  • Повишено сексуално желание  и отделяне на феромони

Като обобщение можем да подчертаем, че основната характеристика на Тестостерон ципионат е натрупване на мускулна маса и сила. Трениращите споделят доста мотивиращи резултати – качване на цели 10 килограма по време на цикъл. 

В онлайн магазина на Anabolic.bg можете да закупите Тестостерон ципионат на изгодни и конкуренти цени. 

Прочети още

Особености на Тестостерон ципионат

 

Особеностите на Тестостерон ципионат са свързани с неговия състав. Преди да го закупите, трябва да знаете, че при прием той задържа вода в тялото и затова е добре да се използва за цикли на качване на мускулна маса, а не за изчистване на релефа. При правилна комбинация, обаче, можете да регулирате задържането. Не е силно токсичен. Ароматизира и има дълготраен ефект – след инжектиране трае до 10 дни. Пикът на действието е още на първия или втори ден.

В категорията “Тестостерон ципионат” онлайн магазинът на Anabolic.bg предлага сигурни и тествани продукти за трениращи с доказан произход. Добри цени и лесна покупка онлайн или по телефона. Купи само с няколко клика!

 

Курс с Тестостерон ципионат – дозировка и прием 

 

Преди да закупите Тестостерон ципионат, имайте предвид, че курса, дозировката и приемът са строго индивидуални. Те зависят от опита ви с анаболни стероиди, начина на живот, храненето и честотата на тренировките. 

Трениращите споделят, че приемат Тестостерон ципионат веднъж или два пъти седмично с тренировка около 250 мг. Не превишавайте, обаче, дозировката от 600 мг на седмица. По-честият прием е препоръчителен само за напреднали. Начинаещите трябва да се придържат към стандартния прием от 250 мг. Цикълът в комбинация с други препарати за качване на мускулна маса и изчистване на релеф трае между 6-15 седмици.

Научете повече по темата от статията ни Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и прием. Не забравяйте стриктно да следвате програма след излизане от цикъл, за да потиснете възможни странични ефекти. В случая най-важното е да си възвърнете потиснатата естествена генерация на Тестостерон в тялото.

 

Комбинации с Тестостерон ципионат от Anabolic.bg

 

Някои популярни комбинации с Тестостерон ципионат за качване на мускулна маса или натрупване на сила:

Нандролон деканоат, Болденон, Метан, Анадрол, Туринабол.

Добри комбинации с Тестостерон ципионат от Anabolic.bg в цикъл за изчистване на мускулна маса:

–  Станозолол, Анавар, Кленбутерол, Тренболон ацетат. И все пак, поради задържането на вода се препоръчва да се приема главно в периоди на покачване на мускулна маса. 

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Тестостерон ципионат

 

При използване на Тестостерон ципионат има риск от развиване на странични ефекти, затова е редно да се вземат предпазни мерки – като правилни комбинации, програма след излизане от цикъл, добра дозировка и още. Страничните ефекти включват поява на акне, гинекомастия, проблеми с кръвното, задържане на вода и още.

Купи онлайн Тестостерон ципионат на редовна цена от Anabolic.bg

Тестостерон ципионат не се препоръчва за прием от жени. Страничните ефекти включват засилено окосмяване, проблеми с фертилността, поява на мъжки полови белези и още. 

 

Купи онлайн Тестостерон ципионат на добра цена от Anabolic.bg

 

В оналйн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите Тестостерон ципионат на най-добри цени. Всеки от продуктите, които предлагаме в нашите категории, са висококачествени. Работим само с доказани производители и предлагаме маркови продукти. Оригинални опаковки с ясно посочен срок на годност.

Не се колебай, а купи Тестостерон ципионат на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg

марки
Подреди по