Тестостерон сустанон

Купи онлайн Тестостерон сустанон на изгодни цени от Anabolic.bg

Характеристики на Тестостерон сустанон

Тестостерон сустанон е популярен продукт в течна форма, който повишава нивото на тестостерон в тялото. Неговите характеристики помагат за качването на мускулна маса и изчистването на тялото от мазнини. Представлява инжекционен разтвор, който прониква дълбоко в мускула и регулира хормоналните нива. Действа бързо и с видими резултати. 

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да купите продукти от най-високо качество като:

Предлагаме отлични цени и високо качество на всеки от продуктите.

Прочети още

Особености на Тестостерон сустанон

Част от особеностите на Тестостерон сустанон са свързани с уникалните му свойства, спиращи негативните ефекти от липса на тестостерон в тялото. Разтворът регулира хормоналния баланс и придава сила на организма за тренировки и постигане на високи спортни резултати. 

Тестостерон сустанон от Anabolic.bg представлява андрогенен стероид за инжектиране, който е съставен от четири различни естери на тестостерона:

  • testosterone propionate;
  • testosterone phenylpropionate;
  • testosterone isocaproate;
  • testosterone decanoate.

Специалната селекция комбинира бързи естери (propionate & phenylpropionate) с по-бавни (isocaproate & decanoate). Бързите действат почти веднага след прием, като им е нужен едва един час. За сметка на това останалите два са активни в продължение на цели 15 дни. Тези особености правят продуктът подходящ за натрупване на мускулна маса. 

Важно е да се отбележи, че е нормално да се забелязва “надуване”/”подпухване” на мускулите поради задържането на вода, което се получава в организма. И все пак това задържане на вода е по-малко в сравнение с тестостерон енантат. Разгледайте категорията налична на Anabolic.bg и закупете онлайн на конкурентни цени.

Обикновено в онлайн магазините цената на продукта варира в диапазона до 100 лева. От Вас зависи дали ще закупите продукт с доказан произход и високо качество. Бъдете внимателни и не правете компромис с тялото си!

Изчистване на подкожните мазнини и качване на мускулна маса с Тестостерон сустанон

Тестостерон сустанон от Anabolic.bg е подходящ за употреба при нужда от изчистване на подкожни мазнини и качване на мускулна маса. Това е възможно благодарение на силния му андрогенен и анаболен ефект. При правилна седмична употреба остава в организма до над 20 дни, като няма нужда да се използва толкова често, за да се постигне търсения ефект. 

Разгледай предложенията и купи продукта на най-добри цени в нашия онлайн магазин.

Дозировка и прием на Тестостерон сустанон

Препоръките за дозировка и прием на Тестостерон сустанон от Anabolic.bg са различни и строго индивидуални спрямо опита с препарати, физическата активност, начина на живот и други предпоставки. Поради темпото на действие и уникалната комбинация от бързи естери и бавно освобождаващи се, се счита, че 1 инжекция (250) на седмица е достатъчна за постигане на добри резултати. В онлайн магазините цената на един продукт с 10 ампули стандартно достига около 100 лева.

На практика трениращите използват най-често дози, вариращи между 250-1000 мг/седмично. Все пак имайте предвид, че колкото по-голяма е дозировката и по-чест приемът, толкова по-големи са шансовете за развиване на странични ефекти. 

Тестостерон сустанон от Anabolic.bg

Тестостерон сустанон от Anabolic.bg е предпочитан продукт с отлични крайни ефекти за покачване на мускулна маса и натрупване на сила. В нашия онлайн магазин имате възможност да го закупите на най-добра конкурентна цена. Обикновено при правилна употреба може да се съчетава с всички видове анаболни стероиди.

Комбинации на Тестостерон сустанон могат да се извършват и със следните препарати:

Разгледайте цените на съвместимите препарати в нашия уебсайт.

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Тестостерон сустанон

При използване на Тестостерон сустанон е възможно да се появят различни странични ефекти, затова е важно да се следват добре предпазните мерки.

Моля, не забравяйте да следвате правилно циклите на прием, дозировката и съветите при излизане от цикъл. По този начин няма да си навлечете нежелани странични ефекти като гинекомастия, омазняване на кожата, поява на акне, високо кръвно. Не се препоръчва за използване от жени. Напълно забранен за използване от атлети в спортни мероприятия, тъй като е против официалния регламент.

За поръчка или повече информация за цени и промоции, моля, свържете се с Anabolic.bg на номер 0876372017. Разгледайте цялата категория на нашия уебсайт, който позволява да закупите онлайн на конкурентни цени.

марки
Подреди по