Тестостерон пропионат

Купи онлайн Тестостерон пропионат на изгодни цени от Anabolic.bg

Характеристики на Тестостерон пропионат

Тестостерон пропионат (Testosterone propionate) е инжекционен разтвор на маслена основа, който трупа мускулна маса, топи мазнините и помага да постигнете перфектния релеф. Уникалното при него е, че той е най-бързият за усвояване вид тестостерон. Действието му започва почти веднага след инжектиране. Лесна онлайн поръчка от Anabolic.bg на достъпни цени. 

Основните характеристики на Тестостерон пропионат са:

 

  • Изгражда мускулна маса
  • Изчиства – за перфектния релеф
  • Ускорява метаболизма и топи мазнините
  • Дава прилив на енергия
  • Повишава издръжливостта
  • Стимулира производството на протеини
  • Забързва възстановяването
  • Намалява чувството на умора
  • Повишава либидото и потентността
  • Намалява риска от болести на сърцето и проблеми с холестерола

 

Прочети още

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да купите висококачествен Тестостерон пропионат. Лесна поръчка на добри цени:

 

 

Разгледайте възможностите за бърза поръчка в онлайн магазина на Anabolic.bg. Купете на изгодни цени.

Особености на Тестостерон пропионат

Особеностите на Тестостерон пропионат са много! Неговото действие е толкова ефикасно, че не е нужно да го инжектирате всеки ден, за да постигнете резултати. Освен това той се изписва в програми за лечение на проблеми като кистозен мастит, лактация, менопауза и други. При правилен прием и комбинации не е токсичен за черния дроб и не задържа вода.

 

На практика работи като помага за поддържането на добър азотен баланс в организма и подсилва въстановяването на мускулите. Освен това той повишава обема на инсулиноподобния растежен фактор (IGF) в мускулите и черния дроб. В онлайн пространството може да бъде открит с добри условия за поръчка и на достъпни цени.

 

Курс с Тестостерон пропионат – дозировка и прием 

При правилна дозировка и прецизен курс на прием Тестостерон пропионат действа ефективно, като действа 2-3 дни след инжектиране. За начинаещи трениращи се счита достатъчен приема на доза от 50/мг през ден, като цикълът не бива да надвишава 6 седмици. За по-опитните се препоръчва ежедневен прием от 100/мг. Не забравяйте, обаче, да следите добре за здравето си и начина, по който тялото ви реагира по време на целия курс. Прочетете повече за примерен курс с дозировка, прием и цикли с Тестостерон пропионат.

 

Комбинации с Тестостерон пропионат

Много е важно да правите правилно комбинации с Тестостерон пропионат. Правилният прием намалява шансовете от развитие на странични ефекти, задържане на вода и други неприятни последици. Препоръчват се антиестрогенни препарати, които се приемат по специална паралелна програма. За да задържите максимално дълго постигнатите резултати е добре да комбинирате с Тамоксифен, блокери на кортизол и други според индивидуалните нужди. Някои трениращи паралелно с Тестостерон пропионат приемат и Станозолол (Стромба) (ежедневно), като започват от 10 мг и постепенно увеличават дозировката.

 

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите всеки един от изброените продукти на най-добри цени. Възползвайте се от опциите за бърза поръчка. Купете продукти с ясен произход и високо качество на достъпни цени.

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Тестостерон пропионат

Ако искате да се предпазите от странични ефекти при използване на Тестостерон пропионат, препоръчваме да правите по-кратък цикъл на прием. Сред страничните ефекти при неправилен прием са задържането на вода, гинекомастията, поява на нежелано окосмяване, поява на сърдечно-съдови проблеми и още. Част от препоръчителните комбинации потискат появата на странични ефекти. Бъдете предпазливи и при излизането от цикъл и внимавайте с дозировката.

 

Купи Тестостерон пропионат на добра цена от Anabolic.bg

Купете Тестостерон пропионат на добра цена от онлайн магазина Anabolic.bg. Доказано ниски цени, качествени продукти и ясен произход. Всеки от продуктите достига до вас в оригинална опаковка. Лесна поръчка с няколко клика, както и опция за бърза поръчка (без формалности).

марки
Подреди по