Тестостерон Пропионат Propa Med 150мг / 1мл на Bioniche Pharma

58,00 лв.
  • Марка: Bioniche Pharma
+ -
Купи
Моля, изберете:

Главна информация

Марка: Bioniche Pharma
Име: Тестостерон пропионат/Пропа Мед
Категория: анаболен / андрогенен стероид за инжектиране
съдържание:10амп/150мг/1мл

Тестостерон Пропионат PROPA-MED е висококачествен и силен продукт за качване на мускулна маса и сила.

Съдържа 150 мг Бърз Тестостерон в 1 ампула, което го прави изключително силен спрямо другите пропионати.Приема му води до увеличаване на силата (силовите постижения) и бърз мускулен растеж.   Успещно се приема с всички други препарати.

Bioniche PROPA-MED е оригинален и висококачествен Тестостеон пропионат с вискока концентрация на подходяща цена. Препарат за бързо качеане на маса и сила.

Тестостерон пропионат е най-бързата версия на тестостерона, която е и най-лека. това е така, защото бързото действие на Propionate позволява приема да може да се контролира по лесно.

Свойства,ефект и действое

Testosterone propionate Pioniche Pharma е препарат със силно анаболно и андрогенно действие. Приемат му води до бързо покачване на чист мускул, сила и мускулна маса.Той е масово използван при безброй спортисти.

Тестостерон пропионат е бързодействащ, за разлика от други тестостерони, например enantate,cypionate или depo. С него се постигат същите резултати като с приема на другите форми на тестостерон,но главен фактор за високата му оценка е бързото му действие.

Тестостерон пропионат е качествен препарат за бързо качване на мускулна маса и сила. Представлява най-бързата форма на тестостерона, която по мнение на атлети е и най-лека. Това е така, защото бързото действие на естера пропионат позволява приема да може да се контролира по-лесно в случай че се появят странични ефекти.Testosterone propionate е препарат със силно анаболно и андрогенно действие. Приемът му води до бързо и солидно качване на мускулната маса, размери и сила. Въпреки високата склонност към ароматизация и свързаните с нея странични ефекти, той е масово използван от културисти и фитнес трениращи. С него се постигат същите резултати като с другите форми на Тестостерон, но главен фактор за високата му оценка е бързината на действие.Testosteron propionat, за разлика от другите видове тестостерони, като сypionate или enantate е бързодействащ. Недостатък от това е, че се налага често инжектиране, което създава неудобство и
местата за инжектиране трябва да се редуват. Хубавото е, че в случай на непоносимост или поява на нежелани реакции, той бързо може да се спре, и да се вземат нужните мерки. Тези които са по-чувствителни към андрогенните стероиди и тези които търсят сигурност е добре по-време на цикъл с тестостерон да приемат Нолвадекс и/или Провирон. Така ще могат да усетят силата на тестостерона, предпазвайки се от нежелани странични ефекти.Нормална доза е 1 ампула през ден или през два дни.
Напредналите културисти с опит, приемат Тестостерон пропионат всеки ден. Препаратът потиска собственото производство на тестостерон, което налага прилагане на след стероидна терапия в края на цикъла.Както при всички препарати, съдържащи тестостерон, така и с употребата на Тестостерон пропионат, може да се появят странични ефекти. Най-чести нежелани реакции са акне и мазна кожа. Чувствителни индивиди, които не взимат предпазни мерки може да получат гинекомастия. Възможно е при генетично предразположените към оплешивяване да се засили косопадът.

 

Употреба и обхват:
приложение: Състезания/ диета/ изграждане/ начинаещи/ жени/
анаболни свойства: силни
андрогенни свойства: силни

Дозировка и прием
начинаещи: 50мг. на ден
напреднали: 100мг. на ден
професионалисти: 100-200мг. на ден
жени: 10-50mg през ден (1 ден прием - 1 ден почивка)
приложим период: 12 седмици до 1 година

активно вещество: 2-3 дни
Акне:рядко
Водна задтъжка:средно висока
високо кръвно налягане: наблюдава се при взимане на по-високи дози
чернодробна токсичност: ниска,освен при свръх дози.
Ароматизация: ДА
DHT Изменение: Да
Понижена HPTA Функция: Да - Препоръчват се тестостероно-стимуланти след цикъла.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!