Тестостерон енантат

Купи онлайн Тестостерон енантат на изгодни цени от Anabolic.bg

Характеристики на Тестостерон енантат

Тестостерон енантат (Testosterone enanthate) е формула анаболен стероид, който е един от най-популярните препарати за постигане на високи фитнес цели. Неговият прием помага за натрупване на мускулна маса и за чувствително повече сила в организма. Културистите използват анаболния стероид в комбинация с други препарати, за да постигнат по-ясно изразен релеф и васкуларност (изразена съдова същност).  

Можете да откриете анаболният стероид в онлайн магазина на Anabolic.bg и да го закупите на добри цени. Предлагаме само продукти в доказан произход и високо качество.

Основните характеристики на Тестостерон енантат са:

  • Силно изразен анаболен ефект
  • Регулира хормоналния баланс
  • Изгаря мазнините
  • Натрупва мускулна маса
  • Помага за по-ясно изразен релеф
  • Увеличава силата
  • Ускорява възстановяването
  • Подобрява тонуса

Прочети още за "Тестостерон етанат"

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да купите висококачествен Тестостерон енантат на добри цени:

Особености на Тестостерон енантат

Сред особеностите на Тестостерон енантат се нарежда неговия период на полуразпад, който трае между 5-10 часа. Според мнозина този препарат е най-добрият, от който можете да се възползвате поради дългото му действие. Умерено токсичен за черния дроб, ароматизира лесно. 

Разгледайте онлайн магaзина на Anabolic.bg и се възползвайте от добрите цени. Предлагаме продукти с високо качество на добри цени. Купете онлайн лесно и бързо с опцията за бърза поръчка.

Качване на мускулна маса с Тестостерон енантат

Тестостерон енантат е подходящ за всички, които желаят да започнат цикъл на качване на мускулна маса. Този препарат се използва в програмите на почти всички културисти, тъй като води до сигурни резултати. Ако това е първият анаболен стероид, който приемате, можете да очаквате да качите до 7 килограма. В онлайн магазина Anabolic.bg имате възможност да купите продукта на добри цени.

Дозировка и прием на Тестостерон енантат

Най-честият прием на Тестостерон енантат е между 2-3 пъти седмично. Дозировката варира между 250-1000 мг., като има напреднали атлети, които експериментират и с по-големи дози, но това не е препоръчително да се прави. Препоръчителен е приемът от 2 пъти на седмица, тъй като доставя задоволителни резултати. Освобождава се в организма между 7-10 дни. Прочетете повече за препарата в статията Всичко за Тестостерон енантат: същност, действие, ефект и прием.

При начинаещите цикълът трае 8-10 седмици. При напреднали и професионалисти цикълът е в продължение на 10-12 седмици. Имате възможност да закупите продукта от онлайн магазина на Anabolic.bg

Купи онлайн Тесостерон енантат на добра цена от Anabolic.bg

Разгледайте магазина на Anabolic.bg и купете онлайн Тестостерон енантат. Предлагаме добра цена и доказано най-високо качество. Всеки от продуктите ни е с ясен произход, доказан производител, ясен състав и срок на годност. Вижте всички марки, с които разполагаме в нашата категория продукти.

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Тестостерон енантат

Макар че много мъже не развиват странични ефекти, повишаването на нивата на тестостерон по принцип е съпътствано от такива. Възможно е да започнете да наблюдавате повече окосмяване, омазняване на кожата, акне. Мъжете, които пък имат генетична предразположеност към оплешивяване, могат да получат обратния страничен ефект – косопад. За тях препоръчваме Нандролон Деканоата (Дека), тъй като е по-слаб андрогенен стероид. Продуктът е на достъпна цена.

Традиционно жените избягват приема на  този анаболен стероид заради развитието на страничните ефекти, които изброихме дотук, в комбинация с непълноценен месечен цикъл, уголемяване на клитора и още. Съветваме ви да следите за здравето си и да вземете нужните предпазни мерки, които се състоят с внимателен подбор на режима и стриктно следване на програмата при излизане от цикъла на прием.

Разгледай продуктите, които Anabolic.bg предлага и се убеди сам в качеството. Купи сега онлайн чрез опцията за бърза поръчка. Добри цени и бърза доставка.

марки
Подреди по