RAD-140 (Тестолон / Testolone) - Същност, действие, прием и ефект

29 февруари 2024
RAD-140 (Тестолон / Testolone) - Същност, действие, прием и ефект

Какво е RAD-140 (Тестолон)?

 

RAD-140, по-известен като Тестолон или Testolone, е един от най-мощните модерни SARMs (модулатори на андрогенни рецептори), използвани от фитнес ентусиасти и бодибилдъри за увеличаване на мускулната маса и подобряване на физическата издръжливост.
 
 
Този съединител е известен със своите анаболни ефекти, като същевременно не предизвиква нежелани странични реакции, характерни за стероидите.
 
 
Едно от ключовите предимства на RAD-140 е, че той е изключително селективен в действието си върху андрогенните рецептори, което го прави по-безопасен за употреба в сравнение с традиционните анаболни стероиди.
 
 
Този селективен механизъм на действие позволява на потребителите да постигнат желаните резултати в увеличаването на мускулната маса, без да се изложават на риска от нежелани ефекти като акне, гинекомастия и нарушения на хормоналния баланс.
 
 
Също така, RAD-140 е известен със своята способност да подобри физическата издръжливост и възстановителните процеси след интензивни тренировки. Този SARM е идеален за спортисти, които търсят начин да увеличат своята физическа форма и да постигнат по-добри спортни постижения.
 
 
RAD-140 е един от най-ефективните и безопасни SARMs, които могат да бъдат използвани от фитнес ентусиасти и бодибилдъри за постигане на желаните резултати в увеличаването на мускулната маса и подобряване на физическата форма.
 
Неговите анаболни свойства и минималните странични ефекти го правят предпочитан избор сред спортистите, които ценят безопасността и ефективността на своите добавки.
 
 

Ползи от RAD-140 (Тестолон)

 
 
RAD-140 се използва за увеличаване на мускулната маса и подобряване на спортната производителност. Този съединител е познат със своите анаболни ефекти, които помагат на спортистите да постигнат по-бързи и по-ефективни резултати в залата.
 
Една от основните ползи от употребата на RAD-140 е неговата способност да увеличи мускулната маса и силата на тялото, като същевременно намалява мазнините.
 
Този съединител се свързва с андрогенните рецептори в тялото, което стимулира растежа на мускулите и подобрява издръжливостта по време на тренировки.
 
Освен това, RAD-140 може да помогне за бързото възстановяване след интензивни тренировки, като намалява умората и ускорява процеса на възстановяване на мускулните тъкани.
 
Този модулатор на андрогенни рецептори също така може да повиши общата енергия и да подобри настроението, което е от съществено значение за спортистите, които търсят максимални резултати в залата.
 
Важно да се отбележи, че RAD-140 се използва със сравнително малко странични ефекти в сравнение с други анаболни стероиди.
 
Този факт прави Тестолона привлекателен избор за спортисти и бодибилдъри, които търсят безопасен и ефективен начин за подобряване на своите спортни постижения.
 
 
Ползи от употребата на RAD-140 (Тестолон) Ефект
Увеличава мускулната маса и сила Сериозен
Подобрява издръжливостта и енергията Сериозен
Подпомага изгарянето на мазнини Сериозен
Подобрява възстановителните процеси след тренировка Сериозен
Увеличава плътността на костите Сериозен
Подобрява когнитивните функции Сериозен

 

Видове цикли с RAD-140 (Тестолон/Testolone)

 
Един от видовете цикли, които се използват с RAD-140, е масивен цикъл за увеличаване на мускулната маса. Този цикъл се фокусира върху увеличаването на мускулната маса и силата, като същевременно се подобрява издръжливостта на тялото.
 
Той се състои от определен период на прием на RAD-140, следван от период на почивка, за да се предотвратят евентуални странични ефекти.
 
 
Друг вид цикъл, който може да бъде използван с RAD-140, е режим на орелефяване и дефиниране.
 
Този цикъл е насочен към намаляване на мазнините и подобряване на мускулната дефиниция. RAD-140 може да помогне за запазването на мускулната маса по време на режима на рязане, като същевременно подпомага изгарянето на излишните мазнини.
 
 
Независимо от вида цикъл, който изберете да следвате с RAD-140, е важно да се консултирате със специалист или лекар, преди да започнете приема на този съединител.
 
Винаги е от съществено значение да спазвате препоръките за дозиране и да следвате правилния подход към използването на подобни добавки за подобряване на физическата форма и спортните постижения.

 

Вид цикъл RAD-140 (Тестолон/Testolone)
Кратък цикъл RAD-140 може да бъде използван за кратки цикли от 4 до 6 седмици за увеличаване на мускулната маса и сила.
Дълъг цикъл За по-дълъг цикъл от 8 до 12 седмици с RAD-140, може да се постигне по-значително увеличение на мускулната маса и издръжливостта.
Комбиниран цикъл Комбинирането на RAD-140 с други съединения като Лигандрол (LGD-4033) може да доведе до синергичен ефект за по-бързи и по-значителни резултати.
Пост цикъл терапия Важно е след приключване на цикъла с RAD-140 да се извърши подходяща пост цикъл терапия за запазване на постигнатите резултати и възстановяване на нивата на тестостерон.

 

Дозировка на RAD-140 (Тестолон)

 

При писането на дозировките за RAD-140 (Тестолон), е важно да се има предвид, че този селективен модулатор на андрогенни рецептори е изключително мощен и трябва да се приема със сериозно внимание.
 
 
За мъже възраст между 20 и 50 години, препоръчителната дозировка за RAD-140 е между 10 и 20 милиграма на ден.
 
 
Важно е да се отбележи, че дозата трябва да бъде разделена на няколко приема през деня, за да се постигне максимален ефект.
 
 
Също така, трябва да се обърне специално внимание на продължителността на цикъла с RAD-140.
 
 
Обикновено се препоръчва приемът да бъде за период от 6 до 8 седмици, след което трябва да се направи пауза за възстановяване.
 
 
Този подход помага за запазване на здравето на организма и предотвратява възможни странични ефекти.
 
 
Важно е също така да се отбележи, че приемът на RAD-140 трябва да бъде съчетан с правилна храна и тренировъчен режим. Със съчетаването на тези елементи, е възможно да се постигнат невероятни резултати в термини на мускулна маса и издръжливост.
 
 
Преди да започнете приема на RAD-140, е важно да се консултирате със специалист или лекар, за да получите индивидуални съвети и насоки. Само по този начин можете да бъдете сигурни, че използвате субстанцията по най-ефективния и безопасен начин за вашия организъм.
 

Възможните странични ефекти на RAD-140 (Тестолон)

 
Това е тема, която изисква сериозно внимание и разглеждане.
 
Въпреки че RAD-140 може да предложи значителни ползи за спортистите, неизбежно се появяват и потенциални странични ефекти, които трябва да бъдат взети предвид.
 
Някои от възможните странични ефекти на RAD-140 включват промени в настроението, увеличаване на агресията и дори сърдечни проблеми при някои потребители.
 
Важно е да се подчертае, че въпреки че RAD-140 може да бъде ефективен за постигане на желаните цели в спорта и бодибилдинга, консултирането с медицински специалист преди започване на приема е задължително.
 
Самолечението с подобни субстанции може да доведе до сериозни последици за здравето и трябва да се избягва.
 
 
Вид страничен ефект Честота на появяване
Главоболие Спорадично
Нервозност Рядко
Изменения в апетита Често
Сърцебиене Рядко
Повишено кръвно налягане Спорадично
Изменения в настроението Често
Сърцеви проблеми Рядко
Проблеми със съня Спорадично

 

Възможни вреди от употребата на RAD-140

 

Липсата на често срещани вреди от употребата на RAD-140 е тема, която привлича вниманието на много фитнес ентусиасти и бодибилдъри.
 
 
Този силно действащ селективен модулатор на андрогенните рецептори (SARM) е известен със своите потенциални положителни ефекти върху мускулната маса и издръжливостта.
 
 
Въпреки това, трябва да се отбележи, че употребата на RAD-140 може да доведе и до някои неблагоприятни последици за здравето.
 
 
Една от основните вреди от употребата на RAD-140 е свързана с потенциалните странични ефекти върху хормоналния баланс на организма.
 
 
Тъй като този съединение може да има влияние върху нивата на тестостерон и други хормони, съществува риск от нарушаване на естествените процеси в организма.
 
 
Освен това, употребата на RAD-140 може да доведе до нежелани реакции като акне, нарушаване на сънен режим, агресивно поведение и дори проблеми със сърцето.
 
 
Тези странични ефекти трябва да бъдат внимателно обмислени от потенциалните потребители преди да започнат приема на съединението.
 
 
Най-важното е да се консултира с медицински специалист или фармацевт преди да започнете употребата на RAD-140 или други подобни добавки.
 
 
Самолечението с подобни силно действащи съединения може да доведе до сериозни последици за здравето и трябва да се избягва.
 
 
Винаги е препоръчително да се следва инструкциите за дозиране и да се наблюдава реакцията на организма при прием на подобни препарати.
 
 

Действия след цикъл с RAD-140

 
След успешно завършен цикъл с RAD-140 (Тестолон/Testolone), е важно да се обърне специално внимание на терапията след него.
 
 
Този силно ефективен селективен модулатор на андрогенните рецептори е известен със своите мощни анаболни свойства, които могат да донесат значителни резултати при увеличаване на мускулната маса и сила.
 
 
Следващата стъпка след приключване на цикъла с RAD-140 е да се започне подходяща терапия, която да помогне за възстановяването на организма.
 
 
Важно е да се включат подходящи хранителни добавки и хранителен режим, които да подпомогнат възстановителните процеси и да запазят постигнатите резултати.
 
 
Необходимо е да се обърне специално внимание на режима на хранене и хидратацията след цикъла с RAD-140.
 
 
Възможно е да се появят определени странични ефекти или дехидратация, поради което е важно да се консултираш с професионалист и да се придържаш към подходящ режим на хидратация.
 

Често задавани въпроси

 
Какво е RAD-140 (Тестолон) и какво е неговото предназначение? - RAD-140, известен още като Тестолон, е селективен модулатор на андрогенни рецептори, който се използва за увеличаване на мускулната маса и сила при спортисти и бодибилдъри.
 
Какви са потенциалните ползи и странични ефекти при приемането на RAD-140? - Потенциалните ползи от приемането на RAD-140 включват увеличаване на мускулната маса, подобряване на издръжливостта и намаляване на мазнините. Въпреки това, някои от страничните ефекти могат да бъдат снижаване на нивата на тестостерон, акне и нарушаване на хормоналния баланс.
 
Как се приема RAD-140 и каква е препоръчителната доза за спортисти? - RAD-140 се приема чрез устен прием и обикновено се препоръчва доза от 10 до 20 мг на ден за спортисти и бодибилдъри. Важно е да се консултирате със здравен специалист преди да започнете приема на суплемента.
 
 

1 март 2024 LGD-4033 - (Лигандрол / Ligandrol) - Същност, действие/ефект и прием

Лигандролът, известен още като LGD-4033, е селективен модулатор на андрогенните рецептори, който се използва в спортната индустрия за подобряване на физическата форма и увеличаване на мускулната маса. Този съединение е изключително популярно сред фитнес ентусиастите и бодибилдърите поради своите потенциални ползи за увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините.

прочети още

1 март 2024 GW-501516 (Кардарин / Cardarine) - Същност, действие/ефект и прием

GW-501516, по-известен като Кардарин или Cardarine, е съединение, което се използва от фитнес ентусиасти и бодибилдъри за подобряване на техните спортни постижения. Кардаринът GW-501516 е селективен андрогенен рецепторен модулатор и един от най-широко използваните SARMs. Това вещество е известно със своите способности да повиши издръжливостта и енергията на тези, които го използват.

прочети още

28 февруари 2024 SARMs: Селективни модулатори на андрогенни рецептори

SARMs, или селективни модулатори на андрогенните рецептори, представляват клас от терапевтични съединения, които имат сходни анаболни свойства с анаболичните стероиди, но със значително по-малко потенциални странични ефекти. В тази статия ще разгледаме същността на тези селективни модулатори, ще ви запозанем с видовете, техният ефект и възможни странични ефекти. Ще ги съпоставим и с анаболните стероиди, за да имаме напълно обективно мнение за тях.

прочети още

27 февруари 2024 Виагра или Силденафил - Има ли разлика и каква?

Виагра, именно тази марка, която пръва нашумя в края на 90-те години и бързо се превърна в нарицателно на сексуалните стимуланти. От друга страна, Силденафил, активното вещество във Виагра, представлява основата, на която се гради ефектът на този известен стимулант. Разбирането на тяхната природа и взаимодействие е от съществено значение за осмислянето на темата за сексуалното здраве и благополучие.

прочети още

27 февруари 2024 Силденафил - Същност, действие/ефект и прием

Силденафил цитрат, преобразуващ се в ключов инструмент в борбата с еректилната дисфункция и белодробната артериална хипертония, представлява пример за медицински прогрес и иновация. Силденафил е изключително ефикасен в лечението на еректилна дисфункция (ЕД) при мъже, като действа чрез увеличаване на кръвния поток към пениса по време на сексуална стимулация, което води до подобрена ерекция.

прочети още

22 февруари 2024 Виагра - Странични ефекти, вреди и рискове - Пълен наръчник

Тази статия цели да разгледа всички аспекти на употребата на Виагра – от нейното предназначение и ползи до потенциалните странични ефекти, вреди и рискове. В следващите редове ще навлезем в дълбочина, разглеждайки всяка тема с дължимото внимание и грижа, като винаги имаме предвид чувствителността на темата.

прочети още

22 февруари 2024 Билкова Виагра за мъже - Билки за ерекция

Има ли "билкова Виагра" за мъже? "Билковата Виагра" не е единен продукт, а по-скоро общ термин, обединяващ различни билкови съставки и смеси, които имат потенциала да подобрят еректилната функция и сексуалната производителност.

прочети още

21 февруари 2024 Естествена Виагра за мъже - Натурално решение

"Естествена Виагра" - Има ли такова нещо? Мъжете, които търсят висококачествени секс стимуланти, често прибягват до Виагра и нейните фармацевтични аналози. Въпреки това, нарастващият интерес към естествени и по-малко инвазивни методи за подобряване на сексуалното здраве ни насочва към по-благоприятни алтернативи. Прочетете още ...

прочети още

20 февруари 2024 Как да си купя Виагра без рецепта и откъде?

В търсене на начини за обогатяване на сексуалния живот, все повече хора се обръщат към секс стимуланти като Виагра, търсейки удоволствие без ограничения. В тази статия ще разгледаме как можете безопасно и дискретно да закупите Виагра без рецепта, както и как да се предпазите от фалшификати, като се възползвате от услугите на Anabolic.bg – уебсайт, който се е доказал като надежден доставчик в тази сфера.

прочети още

20 февруари 2024 Безопасна Виагра - Как да изберем?

В търсенето на удовлетворяващ сексуален живот, мнозина обръщат поглед към секс стимуланти като Виагра, именно поради тяхната обещаваща способност да подобряват сексуалната функция. Въпреки това, възникват въпроси относно безопасността на тези продукти. Тази статия цели да разгледа въпроса за безопасността на Виагра, като раздели фактите от митовете и предложи алтернативни решения за тези, които търсят естествени методи за подобрение на своята сексуална функция.

прочети още

20 февруари 2024 Коя е най-добрата Виагра?

Секс стимуланти. В този контекст, "Виагра" често е първата дума, която идва на ум. Въпреки че името е станало почти нарицателно за всички секс стимуланти, важно е да се разбере, че оригиналният продукт, създаден от Pfizer, е научно известен като силденафил цитрат. В тази статия ще се фокусираме върху различните марки и продукти, които предлагат силденафил цитрат, и ще опитаме да отговорим на въпроса "Коя е най-добрата Виагра?"

прочети още

16 февруари 2024 Силденафил или Тадалафил - Кое е по-добре и за кого?

Силденафил и Тадалафил се открояват като два от най-известните секс стимуланти, които обещават подобряване на сексуалното изживяване. Силденафил, популярен под търговското наименование Виагра, и тадалафил, известен като Циалис, са активни съставки, които играят ключова роля в управлението на сексуалната функционалност. Кое е по-добро? Прочетете статията!

прочети още

16 февруари 2024 Циалис - Странични ефекти и възможни вреди

Статията е предназначена да предостави цялостна информация за страничните ефекти на Циалис, която ще помогне на читателите да направят информиран избор относно употребата на този лекарствен продукт, като същевременно се минимизират рисковете и се оптимизира сексуалното удовлетворение и здраве.

прочети още

16 февруари 2024 Мнение за Тадалафил - Иван Георгиев споделя...

В тази статия ви представяме един малко по-различен разговор. Наш гост е Иван Георгиев, 63 годишен мъж от Стара Загора, редовен клиент през последните месеци. Той избра Тадалафил - популярно лекарство за подобряване на еректилната функция. Иван е използвал този продукт през последните 5 месеца и днес ще ни сподели своя опит.

прочети още

15 февруари 2024 От къде да си купя Циалис? - Ръководство

В търсенето на надежден източник за покупка на Циалис, мнозина се изправят пред предизвикателството да намерят оригинални и висококачествени продукти. В този контекст, Anabolic.bg се изявява като вашият доверен партньор, предлагайки гарантирано оригинални Циалис таблетки и Циалис желе. Нашата репутация, надеждност и качество ни позволява да бъдем вашият бърз отговор на въпроса откъде да си закупите този продукт.

прочети още

15 февруари 2024 Мнение за Циалис - Здравко Владимиров споделя...

В тази статия ви представяме един изключително интересен и малко по-различен разговор. Наш гост е Здравко Владимиров, 51 годишен мъж от Пловдив, редовен клиент през последните месеци. Той избира Циалис - популярен медикамент за подобряване на еректилната функция. Здравко е използвал този продукт през последните 8 месеца и днес ще ни сподели своя опит без филтри и задръжки.

прочети още

15 февруари 2024 Видове Циалис и Дозировка: Плюсове и минуси

В тази статия ще разгледаме различните видове Циалис и формите им на прием, както и ще обсъдим плюсовете и минусите на всяка от тях. Циалис е секс стимулант, който може да подобри сексуалната функция и да увеличи сексуалното удоволствие чрез подпомагане на здрава и дълготрайна ерекция. В настоящото изложение ще се фокусираме на различните дозировки на тадалафил, което е активната съставка в Циалис, както и на формите на прием - таблетки и желе. Ще проучим как действа тадалафилът и ще разгледаме най-често задаваните въпроси относно дозирането и безопасността на Циалис.

прочети още

14 февруари 2024 Сравнение: Циалис или Виагра - Кое е по-добро и за кого?

Когато говорим за секс стимуланти, не може без да споменем двата най-известни представители: Виагра и Циалис. Виагра, известна още като силденафил, превзе пазара в края на 90-те години, като обещание за възвръщане на сексуалната мощ и увереност. Циалис или тадалафил, се появи малко по-късно, предлагайки алтернативно решение с обещание за по-дълготрайно действие. Въпреки че и двата продукта служат за подобряване на сексуалното преживяване, те имат своите уникални характеристики и механизми на действие.

прочети още

14 февруари 2024 Камагра - Странични ефекти и възможни вреди

При употребата на Камагра, някои от най-често срещаните странични ефекти включват, но не се ограничават до, главоболие, зачервяване на лицето, диспепсия и назална конгестия. Въпреки че тези ефекти са обикновено леки до умерени и временни, съществуват и други, по-сериозни реакции като замъглено зрение, световъртеж, чувствителност към светлина и, в изключително редки случаи, продължителна и болезнена ерекция, която може да изисква медицинска намеса.

прочети още

14 февруари 2024 Камагра - Същност, действие и ефект

Търсите ли по-добро сексуално стимулиране? Ако да, то тогава Камагра трябва заема специално място във вашият избор. Но какво представлява този продукт, как действа и какви са неговите ефекти? Нека разгледаме по-подробно, като обърнем внимание на детайлите и спецификите на този продукт.

прочети още

13 февруари 2024 Камагра - Прием и инструкции за употреба (всички видове)

Камагра е известна като един от най-популярните секс стимуланти на пазара, предлагащ разнообразие от форми за удовлетворение на различни предпочитания. Важно е обаче да се подчертае, че правилният прием и спазването на инструкциите са от ключово значение за безопасното и ефективно използване на продукта. В тази статия ще разгледаме основните насоки за употребата на Камагра.

прочети още

13 февруари 2024 Различни форми на Камагра: Плюсове и минуси на формите

Камагра, позната на мнозина като ключ към нови измерения на сексуалното удовлетворение, предлага своето активно вещество в различни форми. Но как да разберем коя от тях би ни подхождала най-добре? В тази статия ще разгледаме три основни варианта: оралния гел, филмираните таблетки и разтворимите таблетки, като акцентираме на тяхната уникалност, предимства и как те могат да обогатят сексуалния ни живот.

прочети още

13 февруари 2024 Сравнение: Виагра или Вилитра - Кое е по-добро и за кого?

В съвременната ера, където качеството на сексуалния живот играе значителна роля, Вилитра и Виагра се открояват.  Те предлагат обещанието за подобрение на сексуалната функция и удовлетворение, но по различни пътища, поради уникалните си активни съставки и механизми на действие. В тази статия ще разгледаме задълбочено тези разлики, като предоставим детайлна информация за помощ на потребителите при избора между тези два популярни варианта.

прочети още

13 февруари 2024 Сравнение: Камагра или Циалис - Кое е по-добро и за кого?

В света на сексуалното здраве, Камагра и Циалис се нареждат сред предпочитаните сексуални стимуланти, предлагащи решения за подобряване на сексуалното представяне и удовлетворение. Въпреки че и двете са популярни сред потребителите, те имат различни активни съставки, механизъм на действие и характеристики, които могат да влияят на тяхната подходящост за различни индивиди.

прочети още

13 февруари 2024 Сравнение: Камагра или Виагра - Кое е по-добро?

В света на съвременните решения за сексуално здраве, Камагра и Виагра се изявяват като два водещи продукта, предназначени да подобрят сексуалната функция и удовлетвореност. Несъмнено, тези продукти са привлекли вниманието на мнозина благодарение на своята ефективност в борбата с предизвикателствата в интимния живот. Въпреки че се основават на сходни принципи на действие, разликите между тях са достатъчни, за да повлияят на избора на потребителите, като вземат предвид индивидуалните им нужди и предпочитания.

прочети още

7 февруари 2024 Ипаморелин за отслабване - Действие и прием

Ипаморелин е предмет на все по-голям интерес в сферата на отслабването и фитнеса, благодарение на своите уникални свойства да стимулира секрецията на растежен хормон без значителни странични ефекти. Тази статия разглежда как Ипаморелин може да бъде използван като мощен инструмент в борбата с излишните килограми. Употребата на Ипаморелин в контекста на отслабване се основава на неговата способност да регулира и подобрява метаболитните функции чрез стимулиране на секрецията на растежен хормон (GH).

прочети още

7 февруари 2024 Ипаморелин - Мнение и отзив от доволен клиент

Ипаморелин, едно от най-обсъжданите имена в света на пептидите, представлява революция в областта на медицината и спорта, предлагайки безпрецедентни възможности за подобряване на здравето и физическата форма. Йоан Тодоров споделя своя опит, положителни резултати и как се е справил с единствения страничен ефект, който е изпитал - задържане на вода.

прочети още

6 февруари 2024 Ипаморелин - Странични ефекти, вреди и рискове (2024)

Ипаморелин е синтетичен пептид, който се използва за стимулиране на секрецията на растежен хормон (GH), предлагайки обещаващи ползи за увеличаване на мускулната маса, намаляване на мазнините и подобряване на общото благосъстояние и антиейджинг ефекти. Въпреки своите ползи, потребителите трябва да бъдат наясно с възможните странични ефекти и рискове, свързани с неговата употреба.

прочети още

6 февруари 2024 Ипаморелин - Същност, действие/ефект и прием (2024)

Ипаморелин е пептид, който през последните години набира изключителна популярност в света на медицината и спорта. Този агонист на грелиновия рецептор е прочут със своите антиейджинг свойства и възможността да се използва като част от терапия за повишаване на производителността.

прочети още

24 януари 2024 Хормон на растежа - Странични ефекти

Хормонът на растежа (HGH) се използва широко в спорта и медицината заради своите ползи за подобряване на физическата производителност и подпомагане на възстановяването след травми. Въпреки многобройните ползи, HGH не е без странични ефекти.

прочети още

18 януари 2024 Виагра за жени - Има ли такова нещо?

Има ли Виагра за жени? - Не, не съществува директен аналог на Виагра за жени. Терминът "Виагра за жени" често се използва с маркетингови и търговски цели.

прочети още

11 януари 2024 Най-добрите анаболни стероиди за релеф

В стремежа към перфектната физика, анаболните стероиди играят ключова роля за много спортисти и ентусиасти в областта на фитнеса и бодибилдинга. Научете повече кои са най-добрите анаболни стероиди за релеф.

прочети още

4 януари 2024 Къде се продава Камагра? Как да си купя Камагра?

Къде се продава Камагра? Камагра е продукт, който можете да намерите в магазина Anabolic.bg, в категория "Секс стимуланти". В нашия онлайн магазин ще намерите различни видове секс стимуланти, включително и различни видове Камагра. Как да си купя Камагра? Процесът на закупуване е доста прост. Първо, трябва да посетите уебсайта Anabolic.bg и да разгледате в раздела "Секс стимуланти". Там ще откриете разнообразие от продукти, включително Камагра. След като изберете желания продукт, можете да преминете към процеса на поръчка, следвайки инструкциите на сайта.

прочети още

13 декември 2023 Прегнил - Същност, действие, ефект и прием

В тази статия разглеждаме употребата на Прегнил сред фитнес ентусиасти и потребители на анаболни стероиди, подчертавайки неговите хормонални ефекти и потенциални ползи. Обсъждаме и свързаните с него странични ефекти и необходимостта от строг медицински контрол при употребата му.

прочети още

12 декември 2023 Провирон (Proviron) на Bayer - Мнение и личен опит

В тази статия ще намерите интервю с Кристиян Петров, който ще сподели своя опит с Провирон, продукт на Bayer. Тук той споделя защо избра този стероид, какво постигна с него и какви са плюсовете и минусите от неговата употреба. Целта ни е да ви дадем ясна и точна информация за този продукт от първа ръка.

прочети още

28 ноември 2023 Циалис или Левитра? - Прилики и разлики

За много мъже разликата между "Циалис" и "Левитра" не е ясна. А именно този избор може да има значително влияние върху тяхното сексуално здраве и представяне. В тази статия ще разгледаме подробно както общите характеристики, така и различията между "Циалис" и "Левитра", като целим да предоставим ясна и обективна информация, която да помогне на читателя да направи информиран избор.

прочети още

27 ноември 2023 Кленбутерол - Същност, действие/ефект и прием

Какво е Кленбутерол? Кратък отговор: Кленбутерол е бета-2 адренергичен агонист, химична му формула е C12H18CI2N2O. Във фитнес индустрията се използва за стимулиране на метаболизма и подпомагане на изгарянето на мазнини при спортисти и културисти.

прочети още

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още