Testo Rapid / Testosterone Propionate – 10 амп. х 100 мг.

69,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Опаковка: 10 амп. x 100 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Testo Rapid / Testosterone Propionate
  • Вид препарат: Тестостерон

Обща информация за Testo Rapid / Testosterone Propionate :

Ампулите Testo Rapid на Омега Медс са най-висок клас тестостерон за начинаещи и напреднали спортисти. Представлява маслен разтвор за мускулно инжектиране и гарантира отлични резултати за сравнително кратко време. 

Действие Testosterone Propionate 

Това е късоверижен тестостеронов естер и има бързо действие. То започва до няколко часа след прием и продължава до 2-3 дни след това. Това налага честото му инжектиране, за да се поддържат стабилни нивата на тестостерон в организма. Както всички форми на тестостерон и този бързодействащ естер не прави изключение и приемът му дава мощно натрупване на мускулна маса и силова издръжливост. Тестостеронът ускорява и засилва мускулния растеж и подпомага всички спортуващи да надминат естествената граница на собствените си физически възможности. 

Дозировка

Оптимални дози за приложение на Тесто Рапид без сериозен риск за здравето Ви са по 100мг. или 1 ампула през ден, за напреднали спортисти или такива над 100 килограма се допуска ежедневно инжектиране за не повече от 3 седмици.

 

Стероидни схеми за прием

 Класическата комбинация на Testo Rapid с Данабол (Methandienone)Анадрол  (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoate) за качване на мускулна маса в основен стероиден цикъл. В цикли за мускулен релеф се съчетава оптимално със Стромба (Stanozolol)Rimobolan/Примоболан или Анавар (Oxandrolone).

 

Странични ефекти

Както и при другите тестострон естери, съществува опасност от предозиране, което би причинило урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе поради факта че може да бъде регулиран за няколко дни и да се избегнат изразените странични действия, тестостерон пропионат се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!