Testo Propionat 10 amp - 100mg/ml

55,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Testosterone Propionate (Тестостерон Пропионат) на EAST Pharmaceutical Labs 10 амп. по 100 мг

 

Тестостерон Пропионат на EAST Pharmaceutical Labs е силен анаболен стероид за покачване на мускулната маса и сила още в самото начало на цикълът. Тестостерон е силен анаболен и андрогенен препарат. Употребата му води до бързо увеличаване на мускулната маса и сила. Добре известно, е че тестостерон се комбинира добре с почти всички анаболни препарати.

 

Тестостерон Пропионат е много качествен препарат за бързо покачване на маса и сила. Той е бързо действащ тестостерон, активният живот на препаратът в тялото е 1-3 дни. Това е и една от причините Тестостерон Пропионат да се води най-леката форма на тестостерон от към странични ефекти (ако се приема в норми).

 

Прочети още за "Testo Propionat 10 amp - 100mg/ml"

Приемът на Тестостерон Пропионат води до бързо покачване на мускулната маса и сила. За разлика от другите форми на тестостерон – Енантат и Ципионат, Пропионат започва да действа веднага след инжектиране. Единственият минус за някои атлети, е че това налага често инжектиране – 3 пъти седмично. Тестостерон Пропионат е много подходящ за кратки цикли и бързи резултати при атлетите.

 

Обикновено Тестостерон Пропионат на EAST Pharmaceutical Labs се приема в доза 300мг седмично за период от 6-8 седмици. При тази доза не се наблюдават странични действия. Въпреки това по-чувствителните атлети трябва да приемат антиестроген, като Провирон или Тамоксифен, за да избегнат повишени нива на естроген повреме и след приема на препарата.

 

Тестостерон Пропионат на EAST Pharmaceutical Labs се комбинира с почти всички препарати. В цикъл за груба мускулна маса може да се комбинира с Метан или Анадрол. Атлетите, който искат по-чиста мускулна маса и релеф го комбинират със Стромба, Туринабол, Мастерон или Тренболон както и с много други продукти.

 

Всяка кутия съдържа 10 ампули по 100мг Testosteron Propionat (Тестостерон Пропионат) на EAST Pharmaceutical Labs

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!