Testo Mix / Sustanon 300 мг.– 10 амп. х 300 мг.

85,00 лв. 72,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Обща информация за Testo Mix / Sustanon :

Testo Mix (4 тестостеронови естера) на една от най-добрите аптечни марки Omega meds е тестостеронов микс, много по-добър от класическия и познат Ви сустанон, тъй като на първо място съдържа 4 тестостеронови естера и на второ място съдържа 300 мг. активни съставки в 1 ампула, а не както повечето сустанона.

Активно вещество:

  • Testosterone Propionate – 40 mg / 1 ml
  • Testosterone Phenylpropionate – 70 mg / 1 ml
  • Testosterone Isocaproate – 70 mg / 1 ml
  • Testosterone Decanoate – 120 mg / 1 ml

Общо: 300 mg / 1 ml

Testo Mix (4 тестостеронови естера) е тестостеронов микс, съставен от 4 изключително потентни естера.

Структурата му е сходна с тази на класическия препарат сустанон, но за разлика от него, Testo mix е с много по-висока концентрация на общото количество тестостерон в една ампула. Естерите са така подбрани, че съединението да има едновременно както бързо, така и бавно действие, за да го усетите от самото начало на приема му. Първите два естера – пропионат и фенилпропионат започват да действат първия час след инжектиране, другите два естера продължават да се освобождават в различно време до 15 дни от поставянето на инжекцията. Това прави  TestoMix (4 тестостеронови естера) достатъчно ефективен, дори и само с една инжекция седмично (за по добри резултати се инжектира по два пъти седмично)

Sustanon (4 тестостеронови естера) е изключително качествен тестостеронов комплекс.

Той действа като всички маслени тестостеронови продукти, с тази разлика и плюс, че не е нужно често инжектиране. Високата му концентрация го прави изключително ефикасен за покачване на мускулна маса и рязкото увеличаване на силовата издръжливост .Testo Mix е много добър препарат за мощно натрупване на сантиметри в обиколките, мускулна маса и взривна сила. Наличието на различните видове тестостеронови естери спомага за доброто насищане на хормона в организма и ползотвортното му действие е по-добро.

Подобно на всички препарати, които съдържат тестостерон, така и Testo Mix (4 тестостеронови естера) е както силно анаболен, така и силно андрогенен. Употребата му е съпроводена със задържане на вода в мускулите , поради което може да забележите подпухване и качване на килограми, повишено кръвно налягане и т.н. В основен период за натрупване на мускулна маса това не е проблем, но при подготовка за състезание (период за изграждане на релеф), водната задръжка е напълно нежелана и противопоказна. Поради тази причина този тестостеронов микс се използва само и основно в основен период и за растеж и покачване на мускулна маса.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!