Testo Med на Bioniche Pharma - 10 ампули х 1ml

75,00 лв. 70,00 лв.
  • Марка: Bioniche Pharma
+ -
Купи
Моля, изберете:

Характеристики на Testo Med Bioniche Pharma

Един от най-добрите стероиди с тестостерон микс, правени някога.

Той се произвежда основно със смес от тестостеронови субстанции, тестови проби 25mg / ml + тестов ципионат 187mg / ml + тест енентат 188mg. Той е един от най-добрите анаболни стероиди.


Тестостеронат ципионат е мъжки хормон. Той действа чрез заместване или допълване на тестостерона в тялото, който е естествено произведен в организма.

Лечение на симптомите на нисък тестостерон при мъжете, когато тялото не прави тестостерон или не е достатъчно тестостерон (хипогонадизъм). Може да се използва и при други състояния, определени от Вашия лекар или фармацевт.

Нандролон (INN, BAN), познат още като 19-нортестостерон, е анаболен-андрогенен стероид (AAS).

Пропионатният тестостерон е много по-бързо действащ (2-3 дни) отколкото тестостероновия енентат или тестостеронов ципионат и по този начин се изисква по-честа схема на инжектиране, като всеки ден или през ден, за да се поддържат кръвните нива възможно най-стабилни.

Ползи от Testo Med на Bioniche Pharma

Ползата от това обаче е, че стероидът може да бъде изчистван от тялото много по-бързо след преустановяване на употребата, което го прави по-предпочитан избор за изпитваните атлети. Някои бодибилдъри също твърдят, че пропионатът има тенденция да предизвиква много по-малко стероидни ефекти, свързани с естрогена, като подуване, отколкото другите естери на този мощен мъжки хормон.

Помага при синтеза на протеини в тялото на потребителя. Така че човекът може да спечели голяма мускулна маса в по-кратък период от време. Той увеличава броя на червените кръвни клетки в тялото на потребителя.
Също така степента на възстановяване и  издръжливостта едновременно.

 

Дозировка на Testo Med на Bioniche Pharma

 

  • от 1мг-3мг седмично при начинаещи. От 3мг-5мг при напреднали спортисти.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!