Testo Depo / Тестостерон Енантат 250мг/1мл

74,90 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Testo Depot (Тестостерон Енантат)-250мг/мл  на производителя  EAST Pharmaceutical Labs 

Описание на продукта:

TESTO DEPO е Testosterone Enanthate на производителя EAST Pharmaceutical Labs и е дългодействащ инжекционен препарат за изграждане на чиста мускулна маса и повишаване значително на силата и силовата издръжливост. Силно анаболен и андрогенен, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Прирастът на мускулна маса и сила е внушителен по време на цикъл с TESTO DEPO на  EAST Pharmaceutical Labs. Има много препарати спомагащи за покачване на маса, но според мнозина Тестостерон Енантат си остава стероид №1 за всички времена.

Действие:

Тестостеронът помага за поддържането на благоприятното състояние на тялото. Тестостеронът повишава либидото, дава огромен приток на енергия и сила, желание за тренировка, както и спомага изгарянето на подкожни мазнини. Тестостеронът е перфектният помощник за покачване и запазване на мускулна маса. Той предотвратява дори сърдечно-съдови заболявания.

 

Препоръчителна доза на Тестостерон Енантат:

Тестостерон Енантат се освобождава 7-10 дни. Най-често се инжектира от 1 до 3 пъти седмично, според повечето атлети се смята, че 2 пъти в седмицата е оптималната доза и е достатачно. Препоръчителната доза на TESTO DEPO е между 250-1000мг., а за много напреднали атлети дори по-високи дози!

 

Странични ефекти:

Възможни са странични ефекти от употребата на TESTO DEPO, но те са доста лесни за предотвратяване. Повечето мъже могат да се справят с по-високите нива на тестостерон и да не усетят никакви странични ефекти, но все пак е добре да знаете какви могат да бъдат те. Омазняване на кожата, акне и увеличаване на телесното и лицево окосмяване. Мъжете с генетична склонност към оплешивяване (андрогенна алопеция) вероятно ще забележат засилване на косопада. За тези, които се страхуват от оплешивяване, по-добрата алтернатива е Нандролон Деканоата (Дека), който е сравнително по-слабо андрогенен стероид. За жените употребата на тестостерон и дериватите му не е препоръчителна заради появата на мъжки вторични полови белези като удебеляване на гласа, промени в текстурата на кожата (удебеляване и загрубяване), появата на лицево окосмяване, уголемяване на клитора и менструални разстройства.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!