Testex Pro 250mg на MALAY TIGER - 10 ампули х 1мл

80,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

Марка:MALAY TIGER

 

 

Основна информация за Testex Pro


Testex Pro 250mg е известен като един от най-мощните масови стероиди популярен сред бодибилдърите,поради големите ефекти върху повишаването на мускулната маса, размера, телесното тегло и мощността.Поради това той е високо оценен от обикновените потребители като основен стероид,за да изгради своя твърд вид.Неговата активност е показала,че води до невероятно увеличаване на мускулната маса и сила.


Освен това,се наблюдава повишаване на либидото и сексуалния апетит по време на приложението. Това лекарство е благоприятно и от способността му да допринася за развитието на цялостно усещане за благополучие Testex Pro 250mg се състои от активната съставка, наречена Тестостерон пропионат, една от многото вариации на естерифицирания тестостерон.

Благодарение на неговата анаболна андрогенна особеност, стероидът,получен от този хормон, е полезен за подобряване на ефективността и за постигане на голям растеж на силата и мускулната маса. Този тестостерон действа дълго време в организма, което води до драматични и почти постоянни печалби по отношение на печалбите от качествена мускулна маса и размер, агресия, здравина, издръжливост и способност да се справяте с пренапрежение. Също така играе жизненоважна роля в костната плътност, обема и мускулната сила. По-специално, сексуалното желание, разпределението на телесните мазнини, както и производството на червени кръвни клетки и сперматозоиди са включени в ползите от него.Освен че може да намали риска от сърдечно-съдово заболяване, Testex Pro 250mg се използва като превенция на остеопорозата.

Друго изключително предимство на този хормон е стимулацията на линейния растеж и съзряването на костите. Регулира когнитивната и физическата енергия и поддържането на мускулните клетки.

Прочети още за "Testex Pro 250 mg"

 

 

Странични ефекти на Testex Pro

 

Като странични ефекти при някои протибители чуствителни към съставките може да се наблюдават гинекомастия, мазна кожа ,акне и задържане на вода. Тъй като Testex Pro 250mg е буквално оригиналният анаболен стероид, който се произвежда естествено при всички хора и в повечето животински видове, той се счита за най-безопасният анаболен стероид.

Разфасовка на Testex Pro

  • Една кутия Testex Pro 250mg от Malay Тигър включва 10 ампули
  • Всяка ампула съдържа 250 mg тестостерон пропионат / 1 ml

 

Дозировка и прием

  • Обикновено препоръчваната доза: в диапазона от 200-600 mg на седмица.
  • Продължителността на употребата: трябва да се удължи от 6 до 12 седмици.
  • Химични наименувания: 4-андростен-3-он-17бета-ол, 17бета-хидрокси-андрост-4-ен-3-1
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!