TESTAPLEX C 200(TESTOSTERONE CYPIONATE) 10ml/200mg

50,00 лв. 30,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Testaplex c 200 тестостерон ципионат

Ципионатът е естер на мъжкия полов хормон Тестостерон. Чрез процеса естераза в тялото се отделя естерът и се освобождава тестостерон. Тъй като Ципионатът има както силно анаболно така и андрогенно действие, се използва от много спортуващи, които искат да изградят сила и маса за късо време. Много е подобен на Енантата. В Европа по-широко се използва Енантата, а в САЩ културистите залагат повече на ципионата.

След мускулното приложение на мастния разтвор Тестостерон ципионат следва бавно освобождаване на тестостерона в кръвта. Ципионатът се разгражда на тестостерон и мастна киселина, при което отделеният тестостерон е крайният резултат и цел на стимулирането. Нарастването на маса се състои не само от чисти мускули, но и от задържане на вода. Положителният ефект от този процес се състои в известна защита на ставите. Това задържане на вода се основава на превръщането на тестостерон в естроген. За съжаление с това се свързват и някои странични действия като например гинекомастия. На тези странични ефекти може да се противопоставят ароматазапротектори или антиестрогени като кломифен цитрат. Антикатаболни субстанции като Кленбутерол хидрохлорид или Ефедрин също се препоръчват като комбинация. Тестостерон ципионатът принадлежи към стероидите, които значително ускоряват възстановяването и съкращават времето до супрекомпенсация. Това дава възможност на много спортуващи да съкратят почивките между тренировките.

При по-продължителна и високо дозирана употреба на Тестостерон ципионат съществува риск от обратимо прекъсване или намаляване на спермогенезата. Ципионатът може да бъде доказан в кръвта до 3 месеца след прекъсване на приема.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!