Тест-Ципионат (Test-Cypionate) от HTP - 250 mg/ml - 10 ампули

70,00 лв. 60,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тест-Ципионат от HTP е синтетична форма на тестостерон, предназначена за инжекционно приложение.

 

Продуктът съдържа тестостерон ципионат, който е естер на тестостерона, осигуряващ бавно и продължително освобождаване в кръвообращението. Всяка ампула съдържа 250 мг активна съставка, като опаковката включва 10 ампули. Тест-Ципионат е широко използван в терапията за заместване на тестостерона при мъже с ниски нива на хормона, както и за подобряване на физическите постижения при спортисти.

 

Продуктът е предназначен за мускулни инжекции и е популярен поради своята ефективност в увеличаването на мускулната маса и сила, както и за подобряване на общото физическо състояние. Дългият полуживот на тестостерон ципионат осигурява стабилни нива на хормона в кръвта с по-редки инжекции.

 

Действие

 

Тест-Ципионат на HTP действа чрез увеличаване на нивата на тестостерон в организма, което води до повишен синтез на протеини и задържане на азот в мускулите. Това подпомага растежа на мускулната маса и увеличава силата. Продуктът също така подобрява костната плътност и либидото, както и общото чувство на благосъстояние.

 

Пример за действие на Тест-Ципионат е подобрението на възстановяването след тренировки и увеличаването на мускулната маса дори при ограничен калориен прием. Потребителите често отчитат значително повишение на физическата издръжливост и сексуалната активност, което прави продукта популярен избор сред бодибилдъри и атлети.

 

Прием и употреба

 

Препоръчителната доза на Тест-Ципионат варира между 100 и 200 мг на седмица, в зависимост от индивидуалните нужди и цели на потребителя. Инжекциите се поставят дълбоко в мускула, обикновено в глутеуса или бедрото. Периодът на полуживот на продукта е около 8 дни, което позволява по-редки инжекции в сравнение с други форми на тестостерон.

 

Цикълът на употреба обикновено продължава от 8 до 12 седмици, след което се препоръчва постциклична терапия (PCT) за възстановяване на естественото производство на тестостерон. Важно е да се следват стриктно указанията на производителя и препоръките на медицински специалист за безопасна и ефективна употреба.

 

Противопоказания

 

Употребата на Тест-Ципионат не е подходяща за лица с анамнеза за рак на простатата или гърдата, тежки чернодробни или бъбречни заболявания, сърдечно-съдови проблеми или алергии към тестостерон. Продуктът също така не се препоръчва за употреба при бременни жени.

 

Преди започване на терапията, е необходимо да се проведат медицински изследвания за оценка на здравословното състояние и избягване на потенциални рискове. Консултацията с лекар е задължителна при наличие на съмнения или здравословни проблеми.

 

Възможни странични ефекти

 

Тест-Ципионат може да предизвика различни странични ефекти, особено при неправилна употреба или превишаване на препоръчаната доза. Най-често срещаните включват акне, повишено кръвно налягане, задържане на вода и гинекомастия (увеличаване на гърдите при мъжете). В редки случаи могат да се появят сериозни странични ефекти като чернодробна токсичност и сърдечно-съдови проблеми.

 

Дългосрочната употреба може да доведе до понижаване на естественото производство на тестостерон, затова е от съществено значение да се следват препоръките за дозировка и продължителност на цикъла. Редовните медицински прегледи също са важни за мониториране на здравословното състояние.

 

Цена и качество

 

Закупуването на висококачествен продукт като Тест-Ципионат от HTP е отличен избор за тези, които се стремят към максимални постижения в спорта и бодибилдинга. При правилна употреба и подходяща дозировка, този продукт може значително да увеличи физическите ви възможности и да ускори мускулния растеж и възстановяване.

 

Ако търсите оригинални продукти на достъпна цена, онлайн магазинът Anabolic.bg е мястото, където можете да намерите Тест-Ципионат от HTP. Продуктите са с гарантирано качество, което ви осигурява ефективност и безопасност при употреба.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!