Test-Mix/Тестостерон Микс/High Technological Pharmaceuticals 10 ампули 1 мг.

88,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Testosterone Mix / Тестостеронов Микс представлява микс от четири различни Тестостерона с различна скорост на действие, което прави ефектът му още по-силен. 

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

 

Какво е Тестостеронов Микс/Testosterone Mix ? 

Testosterone Mix / Тестостеронов Микс представлява микс от четири различни естера на Тестостерона, с различна скорост на действие, което прави ефектът му много силен.

Съдаржание на всяка ампула Test-Mix/Тестостерон Микс/High Technological Pharmaceuticals 

 

Testosterone propionate 30 mg/ml

- Testosterone phenylpropionate 60 mg/ml

- Testosterone isocaproate 60 mg/ml

- Testosterone decanoate 100 mg/ml

 

Testosterone Mix / Тестостеронов Микс съдържа Тестостерон Пропионат, Тестостерон Фенилпропионат, Тестостерон Исокапроат и Тестостерон Деканоат. Бързите естери в Testosterone Mix / Тестостеронов Микс позволяват препаратът да започне да действа веднага, като бързо повишат нивата на хормона в тялото, докато по-бавните се натрупат в достатчно количество. Това освен до по-бърз и силен ефект, позволява на Testosterone Mix / Тестостеронов Микс да поддържа стабилни нива на Тестостерон в организма, без излишни флуктации.

Прочети още за Test-Mix/Тестостерон Микс/High Technological Pharmaceuticals

Testosterone Mix / Тестостеронов Микс може да бъде използван и самостоятелно в цикъл, както и е много подходящ за първи цикъл за начинаещи.

В повечето случай, Testosterone Mix / Тестостеронов Микс се използва в схеми за маса и по-рядко в такива за релеф, поради риска от водна задръжка, но може да бъде включен в началото на схемата или да бъде поддържан в ниска доза, през целия цикъл, което ще елиминира до голяма степен водната задръжка.

Testosterone Mix / Тестостеронов Микс се комбинира отлично с бързо-действащи орални Анаболни Стероиди, като Анадрол, Метан и Стромба, както и с бавно-действащи инжекционни Анаболни Стероиди, като Дека Дураболин и Болденон.

Поради дългите естери Тестостерон, които се съдържат в Testosterone Mix / Тестостеронов Микс, употребата му се препоръчва да бъде за не по-кратък период от 12 седмици.

 

Употреба на Testosterone Mix / Тестостеронов Микс :

 

Обикновенно Testosterone Mix / Тестостеронов Микс се дозира в дози от 2-5 мл./седмично, като дозата зависи от стажа, циклите и резултатите които искате да постигнете.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!